• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

salonda canım :21::21::21::21:
biz 3 beyaz eşya+ lcd tv 3200 TL aldık. indirimliydi zaten :9:
buda iyi oldu değiştirmek

anladim canim :) hadi hayirli olsun simdiden ellerine güzelcene kinayi sürsünler bakalim :)

hmm bizde öyle yapmayi düsünüyorduk hani ki$in beyaz esya bakicaz evlendikten sonra da üzerine farkini verip daha iyisi varsa onu alicaz..

öyle düsünüyoruz da bakalim nasip kismet :)

anladim canim :) hadi hayirli olsun simdiden ellerine güzelcene kinayi sürsünler bakalim :)

hmm bizde öyle yapmayi düsünüyorduk hani ki$in beyaz esya bakicaz evlendikten sonra da üzerine farkini verip daha iyisi varsa onu alicaz..

öyle düsünüyoruz da bakalim nasip kismet :)

bu kampanyalar devamlı var bizim ki vestel mesela hala devam ediyor.
arada incele kafana yatan ile gider görüşürsün :24:

Biraz gec olucak ama hayirli ugurlu olsun canim, rabbim bir ömrü huzur, mutluluk ve saglik icinde beraber bir bütün olarak gecirmenizi nasip etsin...

Eh allah bir yastikta kocatsin :))

Darisida isteyen tüm bekarlarin basina basta ben olmak üzere tabi :))

Son düzenleme:
Biraz gec olucak ama hayirli ugurlu olsun canim, rabbim bir ömrü huzur, mutluluk ve saglik icinde beraber bir bütün olarak gecirmenizi nasip etsin...

Eh allah bir yastikta kocatsin :))

Darisida isteyen tüm bekarlarin basina basta ben olmak üzere tabi :))

amin canım benim geç olsun farketmez :60::60:
darısı daha güzelleri ve iyileri ile sana inşallah :52::52::52:

Bigün buraya çeyizlerin dışında Evimin Resimlerini yükleyeceğimi düşünmemiştim.
Allah herkeze nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar::nazar:

Burası MErdivenli odamız birazcık ufak ütü odası falan olabilir. bebek olana kadar boş kalacaktır.

2772.jpg

Burası da Mutfağımız ben çok beğendim. Renklerini ve yeni olmasını zaten bina 2 yıllık bina :nazar::nazar:

2778.jpg

Banyomuz.

2783.jpg

2784.jpg

Yatak Odamız

2786.jpg

Buda Salon

2790.jpg

Resimler berbat daha sonra adam akıllı yine çekerim. extra 1 odamız daha var oturma odası ama resmi yok :83:

gormek ıstıyodummmmmmm

Back