• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sipaydi Kendine Ait Dünyası

buda vileda ucundaki püskülü inşallah sopasnı da alıcaz :81::81:

$80d2_3.jpg

Son düzenleme:
Sipaydım aldıkların çok güzell yatak odası takımın harikaa şimdi beyaz moda çok hoş gerçekten, iyi gümlerde kullan cnm, senin sona geldiğini gördükçee iyice heveslendimmm çok az kaldııı. :74:

Sipaydım aldıkların çok güzell yatak odası takımın harikaa şimdi beyaz moda çok hoş gerçekten, iyi gümlerde kullan cnm, senin sona geldiğini gördükçee iyice heveslendimmm çok az kaldııı. :74:

:69::69: teşekkür ederim canım bende inşallah senin sona geldiğini görürüm:86::86:
ama gerçekten bitiyor. bitmiyor sanma :86: zaten son zamanda sıkılıyorsun bu aralar hiç bişey alasım yok :91: :92:

:69::69: teşekkür ederim canım bende inşallah senin sona geldiğini görürüm:86::86:
ama gerçekten bitiyor. bitmiyor sanma :86: zaten son zamanda sıkılıyorsun bu aralar hiç bişey alasım yok :91: :92:

:nazar:İnş.bende o bıkma kıvamınaa gelirim, annem hep der evlencek çağdaki kız çeyize doymaz diyee. hep alasım var hep aklımı kurcalayan bişilerr :53: ama güzell duygularr, sıkıntısı bile güzle allah herkese yaşatsın.:16:

:nazar:İnş.bende o bıkma kıvamınaa gelirim, annem hep der evlencek çağdaki kız çeyize doymaz diyee. hep alasım var hep aklımı kurcalayan bişilerr :53: ama güzell duygularr, sıkıntısı bile güzle allah herkese yaşatsın.:16:

kesinlikle uzun zaman geçmedi yani bende 1 ay önce öyleydim. :73: doyamıyordum.
ama işte devamlı frenliyordum da kendimi çok para vermemek için :86::86::86: :52:
çeyiz bitince bıkıyorsun inan görmek bile istemiyorum strese giriyorum çünkü. daha halılar,perdeler,dekorasyonlar düşündüçe bile ağlamak istiyorum :59::59: budurumdayım işte çok iç açıcı:24:

kesinlikle uzun zaman geçmedi yani bende 1 ay önce öyleydim. :73: doyamıyordum.
ama işte devamlı frenliyordum da kendimi çok para vermemek için :86::86::86: :52:
çeyiz bitince bıkıyorsun inan görmek bile istemiyorum strese giriyorum çünkü. daha halılar,perdeler,dekorasyonlar düşündüçe bile ağlamak istiyorum :59::59: budurumdayım işte çok iç açıcı:24:

:1: Az dahaa sabırr çoğu gitti azı kaldıı. Darısı bizlerin başınaa inş.:78:

hayırlı olsun canım ne kdra aldınız_?
bende seninkine benzer aldım bana pahalı geliyor benım aldıgım sana sormak istedim mahsuru yoksa..:26:

bizde hepsini aynı yerden aldık canım yatakta dahil 3 civarına denk geldi..
indirimden yararlanmıstık bizde :52:
benım yatak odasınında renklerı senınkı gibi canım .. gunluk yatak örtüsü nasıl düsünüyorsun bu takıma?

bizde hepsini aynı yerden aldık canım yatakta dahil 3 civarına denk geldi..
indirimden yararlanmıstık bizde :52:
benım yatak odasınında renklerı senınkı gibi canım .. gunluk yatak örtüsü nasıl düsünüyorsun bu takıma?

ANLADIM canım bizde yatağı visko mu ne öyle bişey aldık :86::86:
yatak örtümü almıştm. günlük krem rengi tonlarında 2 tane nevresim takımım örtü olarakta kullanıyorç
modele özel düşünemdim hiç :86:

Back