- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
speedy güle gülen kullan aldığın her şeyi. Yemek odası takımımız neredeyse aynı. Benim tek sorunum üstteki düz yüzeyler hep siyah ve inanılmaz toz belli ediyor. Gördüğüm kadarıyla senin tv sehpasının üst yüzeyi beyaz mesela kullanışlı olacaktır. Yatak odam da siyah beyaz senin gibi salon koltuklarım da... farkında olmadan bütün evi siyah beyaz yaptım.
olabilir aslında canım bakıcam onada bi ara artık :86:
sende acele et canım benim birazcık hızlandır alacaklarını bende bakmadım daha gelinlik :76:
balayı+düğün salonu+mobilya+kına işlemleri tamam ama
balayı mekanı neresi cnm ? erken rezervasyon mu yaptınız?
tam halletmedik aslnda başka bi yer beğenmezsek eğer %90 belli.
Fantasia De Luxe Otel.
hayırlı olsun cnm en azından bir yer belli gibi.. ben daha bakmadım bile ..
Allahım mutlu etsin hepimizi inş.
sipitim gzl günlerde kullan cnm mobilyalar çok hoş bende beyaz istiyrm koltuk tak.
sen kaça aldın ve nereden
ohh kına eşyalarında bitmiş Allah güle güle giymeyi nasip etsin
amin canım hepimize inşallah maskodan aldık canım. izmoce mobilya.:86:
gerçekten çok güzel mobilyalar var gitmek isterseniz indirimde yaptırırız adam gördü benim gibi cadıyı. isterse yapmasın. 5500 TL aldık yemek odası+oturma grubunu canım :90:
cnm ben iderden beğendim de bakalım maskoya hiç gitmedim iderde ordaymış bulabilcez mi
ama sen takım aldın galiba bz sadece konsol ve masa sandalye istiyrz ayrı ayrı veriolar mı ki
tabiki canım. istediğiniz zaman buraya da gidebiliriz beraber
bz seninle bide eminönüne gidicektikider mob. baktım. beklediğimden daha büyük bi yer çıktı.
ama yalnış hatırlamıyorsam eğer her ürünü tek tek vermiyorlar. :87:
cnm tanıdıüım kişiler beğendiğim mobilyayı ayrı ayrı aldılar daha doğrusu sadece masasını aldılar.
birde bindallını kaça aldın cnm şalvarı fln varmı.
annemde dio şalvarlı alma gece elbisenin üstüne giy o üstünü die. terliklerde çok hoşmuş
kısmet olursa alıcağımız zmn hbr verim ben sana idere gidiceğimizde gerçi kayınvaldemde gelcekmiş püff ama en azından yerini tarif edersin bana birlikte gidemezsek
tabi canım elimden geleni yapmaya çalışırım bide evani mobilya var oraya da bak istersen ayrı ayrı verirler mi detaylarını fazla bilmiyorum :86:
bindallımda almadım arkadaşım bana verdi canım fiyatını da inan bilmiyorum
anladım cnm.
dediğin yerde maskoda mı
bizim için fiyatta çok önemli.
t.dağ nakliyede önemli. bakıcaz artık hem uygunua hemde zevkimize uyana.
kıs yastık kılıfın o mu olacak o olacaksa benim yastk kılıflarımla aynı rengii
evet ama kırmızı siyahlısı olacak
hım olsun bakalım canım güle güle otur rahat bişeye benziyor canım rahatlık çok önemli yaa
evet canım çok rahat..
misafir ol gel bana koltuğumu açarım sana
inş. canımcım inş. sen nerde oturacaktın cnaım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?