- 20 Ocak 2023
- 5.385
- 20.916
-
- Konu Sahibi minikrkuresi
deli deliyi gorunce sopasini saklarmis. Siz kibar kibar yapinca ezebiliriz diye dusunmuskerdir. Bi cildirip ortaligi karistirin bakin noluyo. Dislasinlar ayrica. Kendimi ezdirip yanlarinda yer edinecegime hakkimi savunur yalniz kalirim daha iyiBen onu gibi asla kiskanclik yapip arkasindan kimseye kktulemedim eltim soyle boyle yapti diye inanin hep o yapti. Ve ona kimse bisey demedi ben haksizliga gelemiyorum ben bi hakkimi savunmaua geccsem herkes bir olup beni dislamaya calisti haksiz gorduler baski olustu ben bunlara gelemeiyorum yokss aman aman sorunum yok zaten bi de cok fazla ezik davraniyorum enayilik yani cocuklari hastaladiginda hep corbalar yemklee yapar goturdum ama onlar benim cocugum hastalignda hicbisey yapmadilar en sonda artik kestim getirip goturmeyi
Nasıl böyle bir kanıya varmış acaba sizi kötü etkileyen biri ile niye görüşesiniz he bazı yerlerde eşinize eşlik etmek için bulunabilirsiniz ama görüşmemek en doğal hakkınız ortak yerlere denk gelirseniz muhatap almayın kendinizi çekin o zaman belki böyle davranmaz.Gorumcemde surekli baski yapiyor siz ailesiniz konusmama luksun yok vs diye
Yorumuna cvp dahi vermek istemiyorum ama moda tasarim kazandim evliyken okudum ama hamile kalinca mecbur cocuk vs derken biraktim lise mezunuyum aciktan okumayi dusunuyeum ya da bu yil kpssyi kazanmayiHiç öyle şaşırma canım. Kendini ezdirmeyecek olgunluğa,kp ve kv kanatlarının altında değil de kendinizi ve hayatınızı idame ettirebilecek olgunluğa erişmeden goca da goca. Okul meslek desen o da yoktur.
Cok sukur kurtulmussunuz.. En sagliklisi o zaten bakalim bizim sonumuz ne olucak4 yıl eltimle aynı sitede oturmak gibi bı hata yaptım.cok şükür kurtuldum Allah yardımcınız olsun.ben mesafeliyim ayda yılda bir giderdim ona da o yolu acmazdim.yanyana gelince konuşurdum ama onun dışında asla bı samimiyet kurmadim
Kötü bir şey yazmadım.Senin iyiliğin için. 20 yıl sonra 40 yaşında ormantik şekilde sokakta kalma işsiz güçsüz parasız diye kocalara güven olmaz hepsi seviyor hepsi aşık. Eğitimini bırakma ve çalışma hayatına gir canım. Para için değil güç için.Yorumuna cvp dahi vermek istemiyorum ama moda tasarim kazandim evliyken okudum ama hamile kalinca mecbur cocuk vs derken biraktim lise mezunuyum aciktan okumayi dusunuyeum ya da bu yil kpssyi kazanmayi
Sormayin kaynanadan beter kaynanam yine sakayla der olumlu dunya keske iyi olsaniz vs ama gorumcem ustmde eho tatmini yapmaya calisiyo aklinca. Zaten bekliyorum bir araya gelince yine baslicak kesin bu konuda israr etmeye. Ama bu sefer guzelce dicem. Seytan diyo birazda bilmis kendini begenmis bi havayla direkt konuya gir hic aciklama dahi yapma ben konusmak zorunda degilim diye bak bakalim daha derler mi ama tabi diyemem adimi direkt saygisiza cikarirlar. Ben yinede guzelce izah edicem sizinde dediginiz gibiNasıl böyle bir kanıya varmış acaba sizi kötü etkileyen biri ile niye görüşesiniz he bazı yerlerde eşinize eşlik etmek için bulunabilirsiniz ama görüşmemek en doğal hakkınız ortak yerlere denk gelirseniz muhatap almayın kendinizi çekin o zaman belki böyle davranmaz.
Haklisiniz bende zTen onun bilincindeyim esim pek desteklemiyo ama hayir okuyamazsinda demiyo korkusu var birazda elime para gecerse guclenirim onu terk ederim diye.. Ama bazi soylentilerden sonrada biraz hirs yaptim ne yalan soyliyim. Tabiki ilk once kendim ve cocugum icin. Bana bosanirsak kaynanam torunumu asla sana vermem dedi eltimde ustune ustelik biz kocanin arkasindayiz bosanrsan mahkame direkt kocana verir sende kalirsin oyle demisti ve kaynanamda nasil olsa isi gucu meslegi evi yok kimse vermez sana cocugu demisti ve benim bunlara da inat guclenip elime meslegimi almam lazim.Kötü bir şey yazmadım.Senin iyiliğin için. 20 yıl sonra 40 yaşında ormantik şekilde sokakta kalma işsiz güçsüz parasız diye kocalara güven olmaz hepsi seviyor hepsi aşık. Eğitimini bırakma ve çalışma hayatına gir canım. Para için değil güç için.
Hiç izah etmeye bile uğraşmam lafını açtığı zaman görüşmek istemiyorum yahu bıktım dil uzatmalarından der geçerim isteyen saygısız desin kimse istemediğiyle görüşmek zorunda değilSormayin kaynanadan beter kaynanam yine sakayla der olumlu dunya keske iyi olsaniz vs ama gorumcem ustmde eho tatmini yapmaya calisiyo aklinca. Zaten bekliyorum bir araya gelince yine baslicak kesin bu konuda israr etmeye. Ama bu sefer guzelce dicem. Seytan diyo birazda bilmis kendini begenmis bi havayla direkt konuya gir hic aciklama dahi yapma ben konusmak zorunda degilim diye bak bakalim daha derler mi ama tabi diyemem adimi direkt saygisiza cikarirlar. Ben yinede guzelce izah edicem sizinde dediginiz gibi
Ay evet kesinlikle bende artik oyle yapiyorum inanin kafam daha rahat cagiriylar girmiyorum ortamlara kocam olmadan ustune tabi onlardan lafta isitiyorum ama artik ruh sagligim icin sart oldu☺☺boyle evimde cocugumla bi kac dostumla cok cok daha huzurluyumdeli deliyi gorunce sopasini saklarmis. Siz kibar kibar yapinca ezebiliriz diye dusunmuskerdir. Bi cildirip ortaligi karistirin bakin noluyo. Dislasinlar ayrica. Kendimi ezdirip yanlarinda yer edinecegime hakkimi savunur yalniz kalirim daha iyi
esim pek desteklemiyo
Bak gördün mü. Okuyup mesleğini eline almış bir kadın olsaydın asla bu zihniyetteki insanlara sümüğünü vermezdin evlenmeyi bırak. Okumak bunun için önemli işte. Çevren bambaşka olurdu.Bana bosanirsak kaynanam torunumu asla sana vermem dedi eltimde ustune ustelik biz kocanin arkasindayiz bosanrsan mahkame direkt kocana verir sende kalirsin oyle demist
Soğukkanlılık başka bsey patavatsızlık başka bsey. Ben de soğuk biriyim. Öyle sıcak değilim ama ağzıma her geleni söylemem. Sıcak kanlı kişileri de yapmacık bulmam. Keşke ben de sıcak kanlı olabilseydim diyorum hepBenim cevremde hel boyle dedi ben dinlemedim aman bosveriyim ozunde iyi insanlar dedim o yuzden kendim gibi bildim ailesi yapilari genetik soguktur dedim ki bende tam tersi cok cok sicakkanli eglenceli cocuksu biriyimdir onlarda beni bu yuzden yapmacik ezik buldu
Hiç izah etmeye bile uğraşmam lafını açtığı zaman görüşmek istemiyorum yahu bıktım dil uzatmalarından der geçerim isteyen saygısız desin kimse istemediğiyle görüşmek zorunda
Aynen oyle baktim hala diretiyo oyle luksun yok vs bu seferde artik son care lutfen sende arrik anlayisli ol bu konu hakkinda konusmak istemiyoeum diyip gecicem
Bende eltimden sonra kendimde hep kusur aradim gercekten yapmacikmiyim acaba diye onun gibi olmak istedim soguk olmak yani ama yapim degismez sadece onlara karsi daha soguk olurum o da yeterSoğukkanlılık başka bsey patavatsızlık başka bsey. Ben de soğuk biriyim. Öyle sıcak değilim ama ağzıma her geleni söylemem. Sıcak kanlı kişileri de yapmacık bulmam. Keşke ben de sıcak kanlı olabilseydim diyorum hep
Sorguya çektiklerinde konuyu direk kapatın, açıklama yapmak zorunda değilsiniz, siz yinede saygı çerçevesinde sınırlarınızı çizin, o sınırı geçmeye çalışanlarada fırsat tanımayın had bildirin, kim olursa olsun.Iste sorun burda zaten hep ben nye selam verihyorum icimden dedim ki demek ki benimle muhatap olmak istemiyo ki hic aelam vermiyo diye sonradan dedim artik bende vermicem diye o yuzden. Ego kasiyo buna sinir oluyorum. Surekli kofte yediriyomusun tavuk yediriyomusun neler yapiyosun anlat bakiyim diye diye sorguya cekiyolar. Sanki kendileri dort dortluk anne kendileri doverler cocuklarini. Beni ilgilendiemez zaten ama bende bilirdim onlarin annelegine laf etmiyo sirf saygidman ve iyi niyetimden demiyorum. Bebegimi bezden erken ayirdim daha dogrusu olmssi gereken yas 2 yasinda baslattim artik bazi daranislari destekliyodu egitimi diye. Yok erken baslatmisim diye kendi cocuklari 4 yasta baslamis soylenip durdular.
Kendinizi hiç bir koşulda değişmeyinBende eltimden sonra kendimde hep kusur aradim gercekten yapmacikmiyim acaba diye onun gibi olmak istedim soguk olmak yani ama yapim degismez sadece onlara karsi daha soguk olurum o da yeter
Onlar yuzunden vuxudumda cesitli hastaliklar basladi ve titiz hastaligina kadar gitim sirf simdi gelirler de evim pis daginik olmasin diye diye temizlik hastasi oldum hergun kendime vakit ayirmam gereken yasta surayida temilziyim orayida temizliyim diyerek zehir ettim cocugumla ilgilenemedim kpssye girmek istiyorum ama kendime inancimda pek yok acikcasi kendi ailemden destek alabilcegim kimsede yok bilemiyoeum inanin bu sekilde herseyi kafaya takiyorum basim agriyo artik hergun o kadar bunalmisim ki bunlardan olanlardan. Diken ustundeyim aman evin hep temiz olmali diye cunju bi tNe kirinti gorseler bu ne burda diyolad ki kendi evleri benim evimden daha pis hep kiziyorum kendime degis artik ezdirme kendini diyorum ama sonra pisss bir araya gelince sonuyorum yine eski saf benligimeSorguya çektiklerinde konuyu direk kapatın, açıklama yapmak zorunda değilsiniz, siz yinede saygı çerçevesinde sınırlarınızı çizin, o sınırı geçmeye çalışanlarada fırsat tanımayın had bildirin, kim olursa olsun.
Ayrıca onların çocuğu 4. yaşta bez bıraktı diye sizin çocuğunuzda aynı olacak değil.
2 yaş gayet ideal bir yaş siz geç başlamışsanız beni ilgilendirmez deyip geçin
Yok yok. İşte öyle insanlar, insanı kendinden şüphelendirir. Neysen osun. Doğru kime göre doğru, neye göre doğru yani?Bende eltimden sonra kendimde hep kusur aradim gercekten yapmacikmiyim acaba diye onun gibi olmak istedim soguk olmak yani ama yapim degismez sadece onlara karsi daha soguk olurum o da yeter
Evet kesinlikle yapimi degistieemem zaten eltim disinda herkese yine iyi sevecan tatli olurum ama en bastaki salakliklarimi yapmam her zaman mesafemi korur ozelimi kocamla evimle olan sorunlarimi anlatmamYok yok. İşte öyle insanlar, insanı kendinden şüphelendirir. Neysen osun. Doğru kime göre doğru, neye göre doğru yani?