- 24 Kasım 2023
- 258
- 84
- 26
-
- Konu Sahibi minikrkuresi
Haha evet buraninda gaziyla artik oldugum gibi icimden ne geliyosa o sekilde davranyorum ve gercekten ne kadar hafifledim bilemezsiniz. Dunde kaynanam bi iki bisey dedi aninda trip attim soylendim kaldi oyle dahada iyi davranmaya basladi hatta saka gibiHa şöyleayrıca kibar kibar değil direk sok lafını neye uğradıklarını şaşırsınlar sonra geç köşeye izle, böyle bir keyif yok
Yola gelirler böyleHaha evet buraninda gaziyla artik oldugum gibi icimden ne geliyosa o sekilde davranyorum ve gercekten ne kadar hafifledim bilemezsiniz. Dunde kaynanam bi iki bisey dedi aninda trip attim soylendim kaldi oyle dahada iyi davranmaya basladi hatta saka gibi
Cok haklisiniz. Hep oyle oluyo hep ben alttan aliyim istiyolar kendilerinde herseyi hak goruyolar hayir dememe sansim yok hakkimi savunma hakkim yok resmen. Ot gibi mal gibi onu yap sunu deme soyle giyin annelik soyle olur evlilik boyle olur. Tavsiye adi altinda bunca zaman agizlaeinada ne geliyolarsa onlarida eklediler. Bende artik oyle dusunuyorum nasil olsa hep kotu biliyolar birakim artik hakkini veriyim bari. Tabiki oyle huyum suyum degismez ama yerine gore davranirim sizin dediginiz gibi kendi istedigim biseyi yapmam. Bu arada masallah ben bi tanesine dayanamiyorum sizde 4 tane sizde sorun oluyomu hic?
Cok haklisiniz. Hep oyle oluyo hep ben alttan aliyim istiyolar kendilerinde herseyi hak goruyolar hayir dememe sansim yok hakkimi savunma hakkim yok resmen. Ot gibi mal gibi onu yap sunu deme soyle giyin annelik soyle olur evlilik boyle olur. Tavsiye adi altinda bunca zaman agizlaeinada ne geliyolarsa onlarida eklediler. Bende artik oyle dusunuyorum nasil olsa hep kotu biliyolar birakim artik hakkini veriyim bari. Tabiki oyle huyum suyum degismez ama yerine gore davranirim sizin dediginiz gibi kendi istedigim biseyi yapmam. Bu arada masallah ben bi tanesine dayanamiyorum sizde 4 tane sizde sorun oluyomu hic?
Çünkü sen sürekli kendini sevdirmeye çalışırsan daha çok ezerler. Sen yeri geldiğinde sinirli olduğunu belli edersen saygı duyarlar. Sürekli sevimli olayım tatlı olayım diye gezme bari etrafta.Haha evet buraninda gaziyla artik oldugum gibi icimden ne geliyosa o sekilde davranyorum ve gercekten ne kadar hafifledim bilemezsiniz. Dunde kaynanam bi iki bisey dedi aninda trip attim soylendim kaldi oyle dahada iyi davranmaya basladi hatta saka gibi
ola okIyi aksamlar hanimlar daha oncede bi konu actim ama bi kac tavsiyeye ihtiyacim var daha dogrusu dertlesip rahatlamaya ihtiyacim var sanirim. 3 yildir evliyim eltim benden 8 yas buyuk o 6 yillik evli. Aile apartmaninda altli ustlu oturuyoruz. Asiri kibirli ve kiskanc birisi. Surekli beni ezmeye herkeein icinde laf sokmaya calisir. Anneligime kadar laf eder. Cocugum etrafinda donerken boyle surekli donerse otoizm belirtisi olabilir dedi. Ben her zaman ona karsi sicak ve samimi olmaya hic saygisizlik etmemeye calistikca hep daha fazla ustume geldi. O oyle yaptikca ona acik sozlu yapisi oyle dediler. Ben guletyzlu oldukca ikiyuzlu yapmacik dediler. Napicahiki sasirdim tabi suan konusmuyoruz son olaylardan sonra. Kaynanama surekli sikayet edip duruyodu beni halada ediyodur eminim. Gorumcemde surekli baski yapiyor siz ailesiniz konusmama luksun yok vs diye biseyde diyemiyorum ama en sonunda zorla olmaz bu isler anlasamiyoruz dicem. Eltim insan yerine koyup selam vermezdi bana ilk ben verirdim baktim hep boyle bende artik selam vermemeye basladim kudurdu tabi hemen sikayet etmis. Herkeste benim ustume geldi sen kucuksun once sen selam ver. En sonunda dedim bu olaydan bunaldim artik diye. Ben onun egosunumu cekicem yani hep anlamadim
Iyi aksamlar hanimlar daha oncede bi konu actim ama bi kac tavsiyeye ihtiyacim var daha dogrusu dertlesip rahatlamaya ihtiyacim var sanirim. 3 yildir evliyim eltim benden 8 yas buyuk o 6 yillik evli. Aile apartmaninda altli ustlu oturuyoruz. Asiri kibirli ve kiskanc birisi. Surekli beni ezmeye herkeein icinde laf sokmaya calisir. Anneligime kadar laf eder. Cocugum etrafinda donerken boyle surekli donerse otoizm belirtisi olabilir dedi. Ben her zaman ona karsi sicak ve samimi olmaya hic saygisizlik etmemeye calistikca hep daha fazla ustume geldi. O oyle yaptikca ona acik sozlu yapisi oyle dediler. Ben guletyzlu oldukca ikiyuzlu yapmacik dediler. Napicahiki sasirdim tabi suan konusmuyoruz son olaylardan sonra. Kaynanama surekli sikayet edip duruyodu beni halada ediyodur eminim. Gorumcemde surekli baski yapiyor siz ailesiniz konusmama luksun yok vs diye biseyde diyemiyorum ama en sonunda zorla olmaz bu isler anlasamiyoruz dicem. Eltim insan yerine koyup selam vermezdi bana ilk ben verirdim baktim hep boyle bende artik selam vermemeye basladim kudurdu tabi hemen sikayet etmis. Herkeste benim ustume geldi sen kucuksun once sen selam ver. En sonunda dedim bu olaydan bunaldim artik diye. Ben onun egosunumu cekicem yani hep anlamadim
MerhabalarIyi aksamlar hanimlar daha oncede bi konu actim ama bi kac tavsiyeye ihtiyacim var daha dogrusu dertlesip rahatlamaya ihtiyacim var sanirim. 3 yildir evliyim eltim benden 8 yas buyuk o 6 yillik evli. Aile apartmaninda altli ustlu oturuyoruz. Asiri kibirli ve kiskanc birisi. Surekli beni ezmeye herkeein icinde laf sokmaya calisir. Anneligime kadar laf eder. Cocugum etrafinda donerken boyle surekli donerse otoizm belirtisi olabilir dedi. Ben her zaman ona karsi sicak ve samimi olmaya hic saygisizlik etmemeye calistikca hep daha fazla ustume geldi. O oyle yaptikca ona acik sozlu yapisi oyle dediler. Ben guletyzlu oldukca ikiyuzlu yapmacik dediler. Napicahiki sasirdim tabi suan konusmuyoruz son olaylardan sonra. Kaynanama surekli sikayet edip duruyodu beni halada ediyodur eminim. Gorumcemde surekli baski yapiyor siz ailesiniz konusmama luksun yok vs diye biseyde diyemiyorum ama en sonunda zorla olmaz bu isler anlasamiyoruz dicem. Eltim insan yerine koyup selam vermezdi bana ilk ben verirdim baktim hep boyle bende artik selam vermemeye basladim kudurdu tabi hemen sikayet etmis. Herkeste benim ustume geldi sen kucuksun once sen selam ver. En sonunda dedim bu olaydan bunaldim artik diye. Ben onun egosunumu cekicem yani hep anlamadim
Kusura bakmayın ama eşinizin ailesi cahilmiş baya. Sen küçüksün sen selam ver diye üste gelmeler falan. Siz bir bireysiniz uyuşmuyorsunuz ve kötü niyet seziyorsunuz mesafe koymaya hakkınız var.Iyi aksamlar hanimlar daha oncede bi konu actim ama bi kac tavsiyeye ihtiyacim var daha dogrusu dertlesip rahatlamaya ihtiyacim var sanirim. 3 yildir evliyim eltim benden 8 yas buyuk o 6 yillik evli. Aile apartmaninda altli ustlu oturuyoruz. Asiri kibirli ve kiskanc birisi. Surekli beni ezmeye herkeein icinde laf sokmaya calisir. Anneligime kadar laf eder. Cocugum etrafinda donerken boyle surekli donerse otoizm belirtisi olabilir dedi. Ben her zaman ona karsi sicak ve samimi olmaya hic saygisizlik etmemeye calistikca hep daha fazla ustume geldi. O oyle yaptikca ona acik sozlu yapisi oyle dediler. Ben guletyzlu oldukca ikiyuzlu yapmacik dediler. Napicahiki sasirdim tabi suan konusmuyoruz son olaylardan sonra. Kaynanama surekli sikayet edip duruyodu beni halada ediyodur eminim. Gorumcemde surekli baski yapiyor siz ailesiniz konusmama luksun yok vs diye biseyde diyemiyorum ama en sonunda zorla olmaz bu isler anlasamiyoruz dicem. Eltim insan yerine koyup selam vermezdi bana ilk ben verirdim baktim hep boyle bende artik selam vermemeye basladim kudurdu tabi hemen sikayet etmis. Herkeste benim ustume geldi sen kucuksun once sen selam ver. En sonunda dedim bu olaydan bunaldim artik diye. Ben onun egosunumu cekicem yani hep anlamadim
Resmen oyle bi luksun yok dedi gorumce dusunun onaneymis daha esim bile zorlamadi beni hic hatta hep ozelini anlatma herkese anlatir vs uyardi en basta. Susarim susarim bi konusunca hakkimi aramaya baslayinca suna bak ne saygisiz cart curt lafi yapistirirlar bana ben bekliyorum zaten gorumce kisisi bi daha bana emirvaki versin bi sekilde saygili sekilde cvp vericem bi daha da konusamasin oyle bi kere sert olsam daha cesaret edeemz. Susuyorum ya ondan yuz buliyoKusura bakmayın ama eşinizin ailesi cahilmiş baya. Sen küçüksün sen selam ver diye üste gelmeler falan. Siz bir bireysiniz uyuşmuyorsunuz ve kötü niyet seziyorsunuz mesafe koymaya hakkınız var.
Uzagim zaten yuzunu bile gormuyorum artik en guzeli gercekten mesafe ozellikle boyle cekememezlik vs varsa en guzeli. Koskocaamn insanlar ugrastiklari seye bak. Siz ne guzel yapmissiniz valla benim gorumce beni zorlar konusmama hakkin yok diye..Merhabalar
Valla okudum eltilerden uzak durmanızı tavsiye ederim. Hep bi çekememezlik olur benimde eşimin ailesi tarafından muhatap olmadigim tek kişi elti denilen şahıs ile ailesi arkamdan dedikodu yaptığını öğrendim sonra hemen muhatabı kestim Allahtan kocam arkamda öyle konuşmak zorundasın felan demedi hiç bi zamanda konuşmak zorunda değilim saygısız insanları hayatından bir kalemde silerim ... benden büyük büyük olsa bile asla saygı göstermem dedikoducu insanlardan hep tiksinmiştim yolu açık olsun
Görümcemin sadece 1 tanesiyle görüşüyorum onu da seviyorum hep destek oluyor yardim ediyor hamileyim 6 aylık görümcem onu daha iyi tanıdığı için herkesin ne olduğunu biliyor beni öyle kimse zorlayamaz buna eşim de dahil ben biriyle konuşmak istemiyorsam konuşmam... sinsi insandan hep uzal durdum arkamdan dedikodu yapip yüzüme güldü anca terbiyesiz bende eşimin ailesinden herkese anlattım buyuzden konuşmadığımı söyledim onlar kararı bana bıraktılar kimseyle uğraşamam zaten hamileyim kafama hiç takamam eşimden bin kere allah razı olsun asla benim arkamdan bi saniye ayrılmadı her fikrimde destek oldu saolsunUzagim zaten yuzunu bile gormuyorum artik en guzeli gercekten mesafe ozellikle boyle cekememezlik vs varsa en guzeli. Koskocaamn insanlar ugrastiklari seye bak. Siz ne guzel yapmissiniz valla benim gorumce beni zorlar konusmama hakkin yok diye..
Cokkk haklisiniz gercekten sirf biz geliniz diye herseyi aigizlaeina geleni soyleme hakkini kendileridne buluyolar. Cocugumu bezden cikardim ilk gunler haliya yapti yok neymis ben cok erken baslatmisim konusmaya baslayinca baslatcakmisim demiyolarda helal olsun tek basina cocuk bakiyo diye ama yok illa o burunlarini sokup laf edicekler gorumcemin de 4 yasinda kizi var o daha hala bez kullaniyo ben bilmiyomuyum agzimi acip senin kizda buyudu ne zaman bezden cikarmayai dusunuosun demesini ama yok benim oyle hakkim olamaz ama onlarin olur onlar derse bisey olmaz ben oyle desem terboyesiz sen kimsin ki bana bunu diyosun derler. Iste boyle delirtirler insani. Geecekten bi disini gostermek had bildirmek lazim. Eltim kocaman kadin benden buyuk apartmanda onun kiskancliklariyla ugrasip duruyoruz. Kaynanami kiskaniyo benden ahahaha. Durumlar attiriyo kaynanama kiizmda kizimm diye bilmiyoki cok komik bi duruma dusuyo. Amann hosuma da gidiyo ne yalan soyliyimAyyy bu eş aileleri niye böyle değişik değişik modeller yaa. Bunlara karşı hep yüksek sesli olacaksın, hep fazla tepki vereceksin ki onlar senden tırsacaklar. Valla ben bazen korkutmak için başkalarının yaşadığı olaylara bile fazla tepkiler verip ben olsam şöyle yapardım ben olsam böyle yapardım diye atıp tutuyorum. Muhtemelen deliyle deli olunmaz diye çok yanaşamıyorlar.
Konu sahibi senin bir de yaşın küçük ve aile durumundan dolayı ekstra rahattırlar muhtemelen. O yüzden kocanla aranı iyi tut ve tabiri caizse onlara karşı hep cırla. Aman aman bununla uğraşılmaz desinler. Görümcen öyle bir lüksün yok dediği zaman da bunun kararını ben veririm veya eşimle konuştuk böyle uygun gördük vs demeyi bil. Görümce kim oluyormuş yaa.
Benimkiler ilk zamanlar yeniyim diye sevimli sevimli davrandığımı görünce huyumu da öyle zannettiler. Kv ev birleştirme konusunu açıyordu sürekli. Görümce gidip gelip nasıl gidiyor onu nasıl yapıyorsun bunu nasıl yapıyorsun diye saçma sapan sorular soruyordu. Dişlerimi çıkarmaya başlayınca hepsi 10 adım geri attı. Eşimle de açık açık konuştum. Ailenin bazı davranışları hoşuma gitmiyor benim kabul edemeyeceğim şekilde davranıyorlar ben gereken cevabı vereceğim haberin olsun diye anlattım. Saygısızlık olmadığı sürece onu ilgilendirmediğini söyledi sağolsun. Şimdi melek gibiler. Bazen gıcıklık olsun diye ben saçma sapan sorular soruyorum öyle yapmayın böyle yapın vs diyorum.
Maalesef eş ailesinin iyisi olmuyor yaa. Bunlara hep bi had bildirme modunda olmak gerekiyor.
Valla hiç susmayın. Başkasının dedikodusunu yaparmış gibi ayyy x bana sen erken bıraktırdın bezi diyo ama kendi çocuğu okula gidecek hala bezli Allah akıl fikir versin bu insanlara vs diye yapıştırın lafları. Bunlar karşılarında dişli birini görmeyince iyice göklere çıkıyorlar. Şanınız yürüsün keyfini çıkarınCokkk haklisiniz gercekten sirf biz geliniz diye herseyi aigizlaeina geleni soyleme hakkini kendileridne buluyolar. Cocugumu bezden cikardim ilk gunler haliya yapti yok neymis ben cok erken baslatmisim konusmaya baslayinca baslatcakmisim demiyolarda helal olsun tek basina cocuk bakiyo diye ama yok illa o burunlarini sokup laf edicekler gorumcemin de 4 yasinda kizi var o daha hala bez kullaniyo ben bilmiyomuyum agzimi acip senin kizda buyudu ne zaman bezden cikarmayai dusunuosun demesini ama yok benim oyle hakkim olamaz ama onlarin olur onlar derse bisey olmaz ben oyle desem terboyesiz sen kimsin ki bana bunu diyosun derler. Iste boyle delirtirler insani. Geecekten bi disini gostermek had bildirmek lazim. Eltim kocaman kadin benden buyuk apartmanda onun kiskancliklariyla ugrasip duruyoruz. Kaynanami kiskaniyo benden ahahaha. Durumlar attiriyo kaynanama kiizmda kizimm diye bilmiyoki cok komik bi duruma dusuyo. Amann hosuma da gidiyo ne yalan soyliyim