Ayyy bu eş aileleri niye böyle değişik değişik modeller yaa. Bunlara karşı hep yüksek sesli olacaksın, hep fazla tepki vereceksin ki onlar senden tırsacaklar. Valla ben bazen korkutmak için başkalarının yaşadığı olaylara bile fazla tepkiler verip ben olsam şöyle yapardım ben olsam böyle yapardım diye atıp tutuyorum. Muhtemelen deliyle deli olunmaz diye çok yanaşamıyorlar.
Konu sahibi senin bir de yaşın küçük ve aile durumundan dolayı ekstra rahattırlar muhtemelen. O yüzden kocanla aranı iyi tut ve tabiri caizse onlara karşı hep cırla. Aman aman bununla uğraşılmaz desinler. Görümcen öyle bir lüksün yok dediği zaman da bunun kararını ben veririm veya eşimle konuştuk böyle uygun gördük vs demeyi bil. Görümce kim oluyormuş yaa.
Benimkiler ilk zamanlar yeniyim diye sevimli sevimli davrandığımı görünce huyumu da öyle zannettiler. Kv ev birleştirme konusunu açıyordu sürekli. Görümce gidip gelip nasıl gidiyor onu nasıl yapıyorsun bunu nasıl yapıyorsun diye saçma sapan sorular soruyordu. Dişlerimi çıkarmaya başlayınca hepsi 10 adım geri attı. Eşimle de açık açık konuştum. Ailenin bazı davranışları hoşuma gitmiyor benim kabul edemeyeceğim şekilde davranıyorlar ben gereken cevabı vereceğim haberin olsun diye anlattım. Saygısızlık olmadığı sürece onu ilgilendirmediğini söyledi sağolsun. Şimdi melek gibiler. Bazen gıcıklık olsun diye ben saçma sapan sorular soruyorum öyle yapmayın böyle yapın vs diyorum.
Maalesef eş ailesinin iyisi olmuyor yaa. Bunlara hep bi had bildirme modunda olmak gerekiyor.