Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

iyiyim tatlım napimm,kocişi bekliyorum,bide hanımın çiftligini izliyorum,yaa bide cildimde siyah nokta sorunu var,nlr yapılabılır dıye arastırıyorum cnm ,sn napıposun?

iyiyim tatlım napimm,kocişi bekliyorum,bide hanımın çiftligini izliyorum,yaa bide cildimde siyah nokta sorunu var,nlr yapılabılır dıye arastırıyorum cnm ,sn napıposun?

iylik ne olsun bende kaakku içtim:))
bende kuaför bakıyorum iy şaçalrımı boyatcam..benim kuaför nebiçim boyor memenun degilim ondan artık..siyah noktalara nıvaa visanj bantları varr burun üzrindeyse eder uygula.yada tüm yüze pelinğ yap..

ayy bizi unuttu bunlar kesinnn. biz meraktan çatlasak kimin umrundaaa klava:

kuşum bugün giremedim nete okadar çok işim vardır ki ama şimdi tüm yazdıklarınızı okudum..unutmadımmmmmmmmmmmmmm siziiiiiiii

gelsinler bii hepsini sıra dayağına alalımm filizcimm bunlarıı.demekki bizi özlemiolar,önemsemiolarr

hımmm bak yaa bide trip yapıyorrrlmaz: işimiizz vardır belkii olmazmı kızzzohaoldumsmile

olsun yinede hemşehriyiz dimikaydirigubbakcemile5

bizimkilerden bazıları çerkez baba burdan ama zara bende burda dogma
sivasta kimsemiz yok
olsun olsun sende hemşehrimizsin canımolumunekankayizsmile

Burda herkes bırbırını tanıyor herhalde. Kırk yıllık dost gıbı yazısmıssınız. Merak ettım, sadece sanal ortamda mı dostsunuz? Yoksa gercek hayatta tanısanlarınız var mı?

şuan için sanal ortamda dostuz ama 1 haftadır tanışıyoruz zaten...umarım kalıcı dostluklarımız olur...

slm kizlarrrrrrrrr ben geldim canlarimmm cok özledim sizi yaaaa burdamisiniz heyyy

nihayet yaa dün kulaklarını çınlattık merakettik..

bilmiyorum belki gelemem haberiniz olsunn benim internet daha olmadi nezaman yapilir bilmiyorumm tatlim yaaa bende sizi cok özlemistimm offf gitmeyin beeeeee

neyse canım önemli bişey yokmuş ya internet yapılır elbet...görüşürnceye kadar iyi bak bari kendinee özletme kendinii...

7bucuk aylik oglum var ttatlim cok yaramaz huysuz dis cikariyor yaa huysuzlasti iyce neyse ben cikiyim öptüm byeee

maşallahh canım eminim çok şekerdir...oğlunu kocaman öpüyorum ellerinde ayaklarından...:ecrin_bebek:

selam hatunlar nerdesiniz yaaa...sanırım bugünde toplaşamıycaz..neyse özledim hepinizi bilin yani...

iinş hemen ii olur teyzesinin balböcüğü.

sen naptnn güzelimmm.dün akşam nası geçti_?

akşam güzel geçti okadar süslendik yinede bulut herkesin odak noktası oldu herkese gülücükler atıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…