Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

haydaa öle şey olurmu yaa.daha dün gitmedilermii.

iide senin sınavın var yarınn.

nese canımm olan olmuşş.geliolarmışş .sen canını sıkma sakınn.bak sınavların varr

ya cok canım sıkkınnnn birazdan yine kayna kaynbaba eltim yani polis kayınımlar gelicek tarsustan yaaa yarın sınavım var bense evi toparlıyom uffff bıktım wallaaaa keşke evlenmeseydimmm yaaaaaaa

şitttt kuzumm o nası cümle.keşke evlenmeseydimm.kocişin duymasınn bunu çok üzülürr

ya üzülmemek elde degil hep ben bakıyom bende kalıyolar zatennnn ama daha dün yolladım ya kafayı yicem zaten calışamadım bi tekrar ediyom bu hafta heppppp

tatlımm sıkma canını.sen böle yaptıkça gerimi gitceklerr hayırr.

kendine yaparsınn ban.üzülmee meleğimm yaa

Burda herkes bırbırını tanıyor herhalde. Kırk yıllık dost gıbı yazısmıssınız. Merak ettım, sadece sanal ortamda mı dostsunuz? Yoksa gercek hayatta tanısanlarınız var mı?

1 haftadır tanışıozz canımm.sadece sanal ortamdaa.

ama dediğin gibi 40 yıllık dost gibi oldukk.sevdik birbirimzi kısa zmandaa.dilerimm hep böle dewam ederr

sakin ol canım ya.

sınavlarını düşün.bunları sıkıntı yaparsann kendini sınavlara veremezsinkii

canım davet etmedimkii zatennnnn:gitme:

hmm eger sende kalmaya geliyosalar, hizmetlerini yaparsin yani yemek memek artik neyse.. sonra da izin istersin kibarca.. odana cekilip yarin ki sinavina calismak icin.
Böyle bisey mümkün olmaz mi sence? Bence sinavin önemliyse..tekrar etmen sart. Ve ya esin evdeyse bi zahmet o ilgileniversin sen calisirken...

ne catliyon beeee burdayimm ayy sormayaaa benim internet bozolduda giremedim malesef kafayi yedim valllaaaaa yaa offfff sinir bozicu valla catladim evde saten siz nasilsinizz napiyonuz kim var kim yookk

ayy nası merak ettik biliomusunn.bişeymi oldu acaba diyee.şükür iyiymişsinizz:Saruboceq:

ben iiyim vala kuzucummm.bildiğin gibi devamm.melikemin canı sıkkın birazz.

ya zatenn dünde bugünde bi araya gelemedikk.birimiz olmayıncada zatenn sohbetin hiç tadı olmuoo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…