Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

melikemm çıktıı (

bende birazdann çıkcamm zate.

sınav için başarılarr melikemm.kib sıkma canını.sınavını düşün sadece.öpüorumm seni

eeee noldu ben geldim siz gidiyonuzz benim internet daha olmadi pazartesi götürcem yaptirmaya grsemicez suan baska yerdeyim tatlim yaa

nurtanemm bitanemm ben çıkıorumm.dersanemm var.
çıkmadann geldinyaa içim rahatladı vala.

yarın kesin gel netee oke.
seviorumm senii.kib tatlımm.bebişi öp bnm içinn.senide öptm

çıkmam lazımm dersane var tatlımm.

kib güselimm.

off bıakıp gitmekk istemiomm yaa.

kızlarr yrnn grş.hepinizi seviorumm

bilmiyorum belki gelemem haberiniz olsunn benim internet daha olmadi nezaman yapilir bilmiyorumm tatlim yaaa bende sizi cok özlemistimm offf gitmeyin beeeeee

kizlar bugun gelirseniz grsz pazartesine kadar belki yokum haberiniz olsun cookk seviyorum sizi ccanlarimm yaa cokda merak etmissiniz okudum her yazdiklarinizi canimsiniz benim sizi sseviyorum kuzucuklarimmmmmmmm

ayyy okadar bagrdin cigrdim ses vermiyosunuzki yenimi geldin tatlim ben 2gündürden beri yoktum bugun gire bildim daha nasilsin

evet cnm yenı geldım bugun gezmelerdeydım valla ,hava mukemmeldı.yAA bnmde sabh nete gırmıyody,oglen duzeldı bidenem,sen napıosun?

avusturya da yassiyorum viyanada kaliyorum canimm bende giremedim netebook um bozuldu internete giremiyorum pazartesi götürcem yaptirmaya bi aksilik cikmassa suan eltimin yanindayim ordan girdim

biliyomusun viyanayi sen
Evt tatlim yokum hafta sonu pazarteside giremessem sali gireim ok siz sohbete devam edersiniz bütün kizlara slm söylersin ben geldim onlar yok napalim ben birazdan cikarim saten bebisimle ilgilencem huysuzlasti biraz

hıhı pekı cnm solerım solerım,ayy bıde bebiş mi var masallah ne gusel,sadece duydum cnmcm gercekte bılmıorum,ama cok gusel oldugunu bılıorum,ok cnm gorusuruz en kısa zmnda donersın ıns. kk ya:)

7bucuk aylik oglum var ttatlim cok yaramaz huysuz dis cikariyor yaa huysuzlasti iyce neyse ben cikiyim öptüm byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…