- 23 Mart 2010
- 275
- 0
- 34
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.961
ayy ne gusel,darısı basıma,gule gule buyut cnmcm,öp bebişi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim tatlım napimm,kocişi bekliyorum,bide hanımın çiftligini izliyorum,yaa bide cildimde siyah nokta sorunu var,nlr yapılabılır dıye arastırıyorum cnm ,sn napıposun?
ayy bizi unuttu bunlar kesinnn. biz meraktan çatlasak kimin umrundaaa klava:
gelsinler bii hepsini sıra dayağına alalımm filizcimm bunlarıı.demekki bizi özlemiolar,önemsemiolarr
öp meleği benim içinn tatlımm.
amanda aman büyümüşde gezmelere gidecekk.paşam benim yaa.
tatlım benim annem sivaslı.amasyada doğmuşş büyümüşşş.ama iştee dedeleri ordan gelip buraya yerleşmişş.sivas merkeze bağlı bi köy tatlımm.
sen aslenn nerelydinn güzelimm_?
olsun olsun sende hemşehrimizsin canımolumunekankayizsmilebizimkilerden bazıları çerkez baba burdan ama zara bende burda dogma
sivasta kimsemiz yok
Burda herkes bırbırını tanıyor herhalde. Kırk yıllık dost gıbı yazısmıssınız. Merak ettım, sadece sanal ortamda mı dostsunuz? Yoksa gercek hayatta tanısanlarınız var mı?
slm kizlarrrrrrrrr ben geldim canlarimmm cok özledim sizi yaaaa burdamisiniz heyyy
bilmiyorum belki gelemem haberiniz olsunn benim internet daha olmadi nezaman yapilir bilmiyorumm tatlim yaaa bende sizi cok özlemistimm offf gitmeyin beeeeee
7bucuk aylik oglum var ttatlim cok yaramaz huysuz dis cikariyor yaa huysuzlasti iyce neyse ben cikiyim öptüm byeee
akşam güzel geçti okadar süslendik yinede bulut herkesin odak noktası oldu herkese gülücükler atıyordu