- 20 Mart 2010
- 319
- 0
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.621
bebişde iyi bende özledim valla hem ev siliyorum hem sizinle konuşuyorum hergün ev silmek zorundayım ogluşum alerjik oldugu için zor iş valla toz olmucak hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
budayım datluşummmm dün tasınırken görmen lazımdı yaakoptum gülmekten kayınbaba arkada böllee durmuş bana bakıyo CADIARZU delirdi bizim gelin dedi heraldeeeekaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol:
ayy canımm .sabah girdim baktımm oyunn bölümüne.anamm sohbet topiğimiz yokk.hemen msj takibe baktımm.taşımışlarr.
bi an göremeyince panikledimm.
ayy taşınmayada yardım edemedimm kuzularımm.çok yoruldunuzmuukaydirigubbakcemile3
bebişde iyi bende özledim valla hem ev siliyorum hem sizinle konuşuyorum hergün ev silmek zorundayım ogluşum alerjik oldugu için zor iş valla toz olmucak hiç
ayy hiç sorma canımcım ben koptum gülmekten anlamdım bide hiç hisstemedim ne ara tasınmışsak bide adımız degişti geyikkk olduk iii miiikaydirigubbakcemile3 iiice kudurduk yaneeeeekaydirigubbakcemile3delikafadulden lülülülülülü
ee yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsunn.
sorma kuzu yaa.iice dozutuozz bi araya gelincekaydirigubbakcemile3ama çok eğlenceli oluo yaa.varmı böle bizim gibi bi haftada ölümüne kanka olanlarr aceppkaydirigubbakcemile3
evet herşey ogluşum için
noookkkkk wallaaaa hiç görmedim yoksa ben kör mü oldum iyimiiiiiikaydirigubbakcemile3
heytt bee sewiomm siziolumunekankayizsmile
ya kuzumm nurtanemm girmedi hiç daha.merak ediomm.bebişmi hasta acaba yaa.
o mutlaka girerdi sabahları
gece msnde konuştuk bişe demedi evet erken gelirdi
off çok merak ettimeyvahedigeldismile