Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

bebişde iyi bende özledim valla hem ev siliyorum hem sizinle konuşuyorum hergün ev silmek zorundayım ogluşum alerjik oldugu için zor iş valla toz olmucak hiç

budayım datluşummmm dün tasınırken görmen lazımdı yaakoptum gülmekten kayınbaba arkada böllee durmuş bana bakıyo CADIARZU delirdi bizim gelin dedi heraldeeeekaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol:

ayy canımm .sabah girdim baktımm oyunn bölümüne.anamm sohbet topiğimiz yokk.hemen msj takibe baktımm.taşımışlarr.

bi an göremeyince panikledimm.

ayy taşınmayada yardım edemedimm kuzularımm.çok yoruldunuzmuukaydirigubbakcemile3

ayy hiç sorma canımcım ben koptum gülmekten anlamdım bide hiç hisstemedim ne ara tasınmışsak bide adımız degişti geyikkk olduk iii miiikaydirigubbakcemile3 iiice kudurduk yaneeeeekaydirigubbakcemile3delikafadulden lülülülülülü

ee yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsunn.

sorma kuzu yaa.iice dozutuozz bi araya gelincekaydirigubbakcemile3ama çok eğlenceli oluo yaa.varmı böle bizim gibi bi haftada ölümüne kanka olanlarr aceppkaydirigubbakcemile3

ee yeni yerimiz hayırlı uğurlu olsunn.

sorma kuzu yaa.iice dozutuozz bi araya gelincekaydirigubbakcemile3ama çok eğlenceli oluo yaa.varmı böle bizim gibi bi haftada ölümüne kanka olanlarr aceppkaydirigubbakcemile3

noookkkkk wallaaaa hiç görmedim yoksa ben kör mü oldum iyimiiiiiikaydirigubbakcemile3

heytt bee sewiomm siziolumunekankayizsmile

ya kuzumm nurtanemm girmedi hiç daha.merak ediomm.bebişmi hasta acaba yaa.

o mutlaka girerdi sabahları

evet ya bende göremeyince merak ettim nur denemmmm nerdesin hadi gelsene kuzum yaa sensiz olmuyooooo hadeeeeeee cabuk gelll ben cıkmadannnolumunekankayizsmile mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…