- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.441
sen bişey yapmasanda olurdu canım tüm gün zaten ders çalışıyorsun bende hamileyim zaten taşınma işi mervemle nurtaneme kaldı aman taşındık olduda bittii maşallahhhh:içelim:
kızlar ben yokken uçmuşsunuz
vah vahh geline bi haller oldu kendi kendine gülmeye de başladı dıye düşünüyordur...
niye canım yetmiyozmu birbirimzie kele ask olsunnn:umursamaz:
isim bulsaydınız oraya atarlardı topic açsaydık keşke
aaaaaaaa bune yaaa vallada billada geyik sohbetindeyizz yuh yani baska isim bulamamislarmii geyikde oldukk)))))))))))))))))))
NAsil oldu yaaa ben farkinda bile degildim aferin Culy e valla brova benden taktir belgeside kazandi hayirli olsun yeni yerimizz diyim bariiiiii
ii uyutmaya çalışıyorum kocişe yemek hazırlıcam ama uyumaya niyeti yok benimle oyna diyo resmen agular falan
sence yetmiyormuş gibi bi halimiz mi var canım..sende hemen alındın haa gel bi öpim barışalımŞeniz
taşıdıkları yerin ismi bizi tamamladı süper oldu baksana iyice coştuk delikafadulden:sm_cool:alkisalkisalkis
ii uyutmaya çalışıyorum kocişe yemek hazırlıcam ama uyumaya niyeti yok benimle oyna diyo resmen agular falan
taşıdıkları yerin ismi bizi tamamladı süper oldu baksana iyice coştuk delikafadulden:sm_cool:alkisalkisalkis
o nasıl olucakki o halde sen söle yapalım canımcımmm evettt topigimiz olsun alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
burayı kim kurduysa yapıcak yada biri başka bişe açsın orda toplanalım
isme uymak gerekkk delikafadulden kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni
curly e yazsak o tasırmıs diyodu nur denemm yaaaa
burayı kim kurduysa yapıcak yada biri başka bişe açsın orda toplanalım
bölümün ismine fazlamı uyduk nee koptuk sanki..hep bu anı beklıyormusuz gibi coştukhihoyyyt