-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.401
eşyaları toplayak barimm veyden sen hamilesin elleme taşınıyozzzzzzz
kizlarr ben yanlis yere kurmusum bu konuyu anladinizmiii burdan kalkmasi lazimmis yoksa kapatirlar bu konuyu dediler oyuzden bizde kapanmasini degil sohbet bölümüne tasinmasini isz´tiyruz ve sohbete devam edecezzzzzz anlamayan varmiiii acabaaaaa nere tasir bilmiyom bende sorariz ama Culy generale o yardimci olurrr benim zalim ismimide o degistirdi ben degil ne istiyosun nickini dedi bende nur_tanesi dedim yapti yapamaadiginiz bisey olursa sorarsiniz ona her konuda yardim ediyo saolsun))))
bende şimdi tam aynı şeyi yazıcaktım valla sen benden çok yaşıcan canımkaydirigubbakcemile3
taşınıyorsak eşyaları toplayalım diycektim ama ben hamileyim yırttım bu işten siz toplayın bakalım hadi hadi boşdurmak yokklmaz:kaydirigubbakcemile3
valla karşıdan daha çok süper değilde çatlakmışıs gibi görünüyoruzz benden söylemesi:teytey:
anaa taşınmışızz ne çabuk
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3naniknaniklaelaelaelaelaedelikafadulden:lepi:alkisalkisalkis:sm_cool:
kizlarr ben yanlis yere kurmusum bu konuyu anladinizmiii burdan kalkmasi lazimmis yoksa kapatirlar bu konuyu dediler oyuzden bizde kapanmasini degil sohbet bölümüne tasinmasini isz´tiyruz ve sohbete devam edecezzzzzz anlamayan varmiiii acabaaaaa nere tasir bilmiyom bende sorariz ama Culy generale o yardimci olurrr benim zalim ismimide o degistirdi ben degil ne istiyosun nickini dedi bende nur_tanesi dedim yapti yapamaadiginiz bisey olursa sorarsiniz ona her konuda yardim ediyo saolsun))))
aaaa taşındıkkk belim koptu ikonlardan zatennn delikafadulden
ben ikonları taşırımmm :ecrin_bebek:guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi: boshayallersmile :umursamaz: bilmiyorumkismile zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 alsanaalsanasmile mafoldumben
biz içindeyken taşınmış en ağırda sendın veyden delikafadulden delikafadulden
numara yapma tüm işi nur tanem yaptı ben iyice baktım kim nekadar çalıştı diyee :mymeka:
ayy çok güldümmm aşkolsun yyaaakaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
Ne geyigii beeee biz geyikmiyizde geyik bölümüne atiyolar aaaa
toparlaninn ngidiyozzzzz sakin birbirinizi kaybetmeyinnn herkez ayni yerde bulussun tamammi canikolarim)))))
allahım ya koptum burda arkamda kayınbabam oturuyo adam şimdi delimi ne gülüyo dedi oldu wallaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
allahım ya koptum burda arkamda kayınbabam oturuyo adam şimdi delimi ne gülüyo dedi oldu wallaaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
numara yapma tüm işi nur tanem yaptı ben iyice baktım kim nekadar çalıştı diyee :mymeka:
kayınbaban demiştir bizim gelin çok çalışmaktan ne hale geldi yazıkk kaydirigubbakcemile3:dance: