- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.461
neden filizz burayi begenemedinmii peki kabull sen baska bi konu ac toplanin oraya ozaman benim icin fazkezmez siz sohbete devam edersinizz
yok bebeeeeemmm ondan dememiştirr yaniii Şeniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
neden filizz burayi begenemedinmii peki kabull sen baska bi konu ac toplanin oraya ozaman benim icin fazkezmez siz sohbete devam edersinizz
yaa topik ne demek
evt Culy e dedim o tasidi satennn
niyeki bura kötümü :uhm: beynım durdu çok şımardıydım bellıydıı sempatiksalakcinni
yok canım ben istemiyen varsa dedim benim için fark etmez sonuçda heryerde sizlerle konuşucam
yok yok böle gayet güzel oldu ben sec,vdim geyik bölümünü insana bi canlılık katıyor delikafadulden
yok acım ben için dedim ya farketmez yaneeeeekaydirigubbakcemile3
desene sen bu hızla gidersen dogum yakın diye canommmkaydirigubbakcemile3 gelsin yegennnnnnn ramız dayı gibi söledim ezeldeki wallaaakaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
ben anlamıom topık felan yaaa öle sizi nerde görsem gelıom iştee koyun gibii delikafadulden
bak yeğennn hahah delikafadulden
desene sen bu hızla gidersen dogum yakın diye canommmkaydirigubbakcemile3 gelsin yegennnnnnn ramız dayı gibi söledim ezeldeki wallaaakaydirigubbakcemile3 :jeyyar:
bu fasulyee yedi bucuk liraaaaaaaaaaa
hem kaynasın hem oynasınnnnnn
allahallahhhhhhhhhhhhhhhh allahhhhhhhhhhhhhhhhh
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: