- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.421
aaaa aşkolsun okadar ikonn taşıdım yaa delikafadulden
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaaa aşkolsun okadar ikonn taşıdım yaa delikafadulden
Ne geyigii beeee biz geyikmiyizde geyik bölümüne atiyolar aaaa
toparlaninn ngidiyozzzzz sakin birbirinizi kaybetmeyinnn herkez ayni yerde bulussun tamammi canikolarim)))))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya bennn???:hulya:
kayınbaban demiştir bizim gelin çok çalışmaktan ne hale geldi yazıkk kaydirigubbakcemile3:dance:
sen ne taşıdın görmedımm bakk bı ben çalıştım hıhh lmaz:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ya bennn???:hulya:
yıne bızbıze kaldık gelen kaçıyor bizdennn kaydirigubbakcemile3
ne oldu kızımmmm diyoo ebnde arkadaslar sınava girecem ya moral depoloyular dedim elinide cenesine koymus ben gülüyom ya niye gülüyom diye galibaaa koptum yaaaaa walla biz süperizzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
canım biz içindeyken taşımışlar zaten elele tutuşmuştuk kaybolmamak için merak etmeekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile
yıne bızbıze kaldık gelen kaçıyor bizdennn kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 napalım bacım gelene mrb gelmeyene elvedaaaaaa:lepi:
CADIARZU CADIARZU :Saruboceq: böle yapmıştır
kızlar ben yokken uçmuşsunuz
ne oldu kızımmmm diyoo ebnde arkadaslar sınava girecem ya moral depoloyular dedim elinide cenesine koymus ben gülüyom ya niye gülüyom diye galibaaa koptum yaaaaa walla biz süperizzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile
ee okadar dengesiz olursak korktular tabi bizdenn valla bi daha gelmezler kaldıkmı biz bizee-tatlicadiarzu-sempatiksalakcinnikafamçokkarıştışakkıdı
aaaaaaaa bune yaaa vallada billada geyik sohbetindeyizz yuh yani baska isim bulamamislarmii geyikde oldukk)))))))))))))))))))
NAsil oldu yaaa ben farkinda bile degildim aferin Culy e valla brova benden taktir belgeside kazandi hayirli olsun yeni yerimizz diyim bariiiiii