Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

Ne geyigii beeee biz geyikmiyizde geyik bölümüne atiyolar aaaa

toparlaninn ngidiyozzzzz sakin birbirinizi kaybetmeyinnn herkez ayni yerde bulussun tamammi canikolarim:KK66:)))))

canım biz içindeyken taşımışlar zaten elele tutuşmuştuk kaybolmamak için merak etmeekaydirigubbakcemileolumunekankayizsmile

kayınbaban demiştir bizim gelin çok çalışmaktan ne hale geldi yazıkk kaydirigubbakcemile3:dance:

ne oldu kızımmmm diyoo ebnde arkadaslar sınava girecem ya moral depoloyular dedim elinide cenesine koymus ben gülüyom ya niye gülüyom diye galibaaa koptum yaaaaa walla biz süperizzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

ne oldu kızımmmm diyoo ebnde arkadaslar sınava girecem ya moral depoloyular dedim elinide cenesine koymus ben gülüyom ya niye gülüyom diye galibaaa koptum yaaaaa walla biz süperizzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3olumunekankayizsmile

CADIARZU CADIARZU :Saruboceq: böle yapmıştır

aaaaaaaa bune yaaa vallada billada geyik sohbetindeyizz yuh yani baska isim bulamamislarmii geyikde oldukk:KK66:)))))))))))))))))))

NAsil oldu yaaa ben farkinda bile degildim aferin Culy e valla brova benden taktir belgeside kazandi hayirli olsun yeni yerimizz diyim bariiiiii

vah vahh geline bi haller oldu kendi kendine gülmeye de başladı dıye düşünüyordur...

aaaaaaaa bune yaaa vallada billada geyik sohbetindeyizz yuh yani baska isim bulamamislarmii geyikde oldukk:KK66:)))))))))))))))))))

NAsil oldu yaaa ben farkinda bile degildim aferin Culy e valla brova benden taktir belgeside kazandi hayirli olsun yeni yerimizz diyim bariiiiii

ismimiz geyik olunca bıze birşeyler olduu tutamıyorum kendımııı delikafadulden naniknanik sempatiksalakcinni

X