- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.381
evt kizlarr konustummm kapanmicakk holeyyyyyy tasicak konuyu sohbet yerine artik orda grsz culy general yardim edicek tasirim dedi adresi verirsen dediii
bende isterim link bananee benim neyim eksikdelikafadulden
bende anlamadım anlamış numarası yapıyorum çaktırmayerimseniben
bende anlamadım anlamış numarası yapıyorum çaktırmayerimseniben
ben anladımm hihiihih kötükedihüso ama sölememm nihahha
sohbet geyik bölümüne alırlarrr..geyik yapıozzzzz sempatiksalakcinni
ya diğer hatunlar yok mervehayati ve zorlusvdalı nerdesinizzzzzzzzzzzzzz
iyice suyunu çıkardık olayın.bizimkisi sohbet olmaktan çıktı artık allah sonumuzu haredekaydirigubbakcemile3delikafadulden:sm_cool:
ben anladımm hihiihih kötükedihüso ama sölememm nihahha
iyice suyunu çıkardık olayın.bizimkisi sohbet olmaktan çıktı artık allah sonumuzu haredekaydirigubbakcemile3delikafadulden:sm_cool:
olur bize çok uyarrrrr ozamannnnkaydirigubbakcemile3 delikafadulden laelaelaelaelae
koptum wallaa size bişi sölimmi ama kimseye sölemeyin kimse duymasın tamammı biz süperizzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
koptum wallaa size bişi sölimmi ama kimseye sölemeyin kimse duymasın tamammı biz süperizzzkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ewvet evet bizim gibi normal olmayanları ancak geyik bölümü paklarrkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şeyhihoyyytgamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-
ewvet evet bizim gibi normal olmayanları ancak geyik bölümü paklarrkaydirigubbakcemilealsanaalsanasmilekaydirigubbakcemile3delikafaduldensırnaşık şeyhihoyyytgamyoncuiremsu-tatlicadiarzu-
valla karşıdan daha çok süper değilde çatlakmışıs gibi görünüyoruzz benden söylemesi:teytey:
eşyaları toplayak barimm veyden sen hamilesin elleme taşınıyozzzzzzz