Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

öyleler öyleler klava: sağol canımmm opuyorumnanaktan

mervem nişanlın şimdi sivasta mı çalışıyor..

daha nişanlanmadık sözlüyüz yaza temmuz başı olcak inşallah..
evet şanstan işi sivasta oldu o aslen ığdır azerisi....izmirde tanıştıkk iş arıyorduu ve başvurularından sivastaki kabul oldu ve orda evlenınce 2 sene orda yaşıycaz sonra firma başka şehre yolluycakk....opuyorumnanaktan

hadi hayırlısı inan çok sevindim.izmir de yaşayıp daha sonra sivasa dönmek zor olmaz mı senin için.hani izmirde deniz var ne bilim izmir insanı daha rahat toplumsal baskı daha az.sivası bilirsin halkımız sevecendir yardım severdir ama toplumsal baskıyı daha çok hisseder insan.

evett çok zor olacak....ama izmirde gümüldürde yazlık var her yaz geliriz inşallah....evet insanımız iyidir ama tutuculuk vardır....açık giyinilmez öle çok gezilmez vs vb ...

evett çok zor olacak....ama izmirde gümüldürde yazlık var her yaz geliriz inşallah....evet insanımız iyidir ama tutuculuk vardır....açık giyinilmez öle çok gezilmez vs vb ...
haklısın özellikle de bayan olmak daha zor sivasta.
bu sitede çok sivaslı var mı

reyyan diye bir arkadaş var oda sivaslı arkadaşlarıma ekledım onu oda istanbulda yaşıyor tanıyomusun?

hayır tanımıyorum.siteden kimseyi tanımıyorum çok yalnızımmafoldumben
artık zamanla tanırım daha yeni üye sayılırımbilmiyorumkismile

bu arada mervemcim benim yemek yemem gerekiyor malum hamilelik.çok acıkıyorum kızımda tekmeliyor acıkmış bellikaydirigubbakcemile3
tanıştığıma çok memnun oldum sonra yine görüşürüz olur mu.
öpüldünnnnnolumunekankayizsmile

hayır tanımıyorum.siteden kimseyi tanımıyorum çok yalnızımmafoldumben
artık zamanla tanırım daha yeni üye sayılırımbilmiyorumkismile

tanırsın tanırsın:))bende yeni sayılırım ha bu arada bizim eller diye blog var orda sivaslılar var ama kimse yazmıyor yaa anca böle sohbette tanışyozz....opuyorumnanaktan

canımm ben şimdi çıkıyorumm görüşürüz oldumu kendine dikkat ett Allaha emanetsin opuyorumnanaktan

anladım caanıımm bebişi doyur annesiii.....:CüvCüv: :ecrin_bebek: görüşürüzz bende memnun oldummm öptüm bye opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…