Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

burdayızz canikommm.anam yetişemiomm yazılanlara :KK70:

mesaimde bitmek üzere.yarım saat var.dersaneye gitcemm.ayy assammı dersi yaa

ben çıkıomm canikommm.dersaneye gticemmm.kendinize ii bakınn.yarın görüşürzz.

öpüldünüzzzopuyorumnanaktan

ben çıkıomm canikommm.dersaneye gticemmm.kendinize ii bakınn.yarın görüşürzz.

öpüldünüzzzopuyorumnanaktan

sohbetin sonuna yetiştim yaa gitmeeeeeeeeeeemafoldumben
şaka şaka git hadi nasıl olsa yine buluşuruz burda ama neden dershaneye gidiyorsun onu anlayamadım öğrencisin sanırım.
neyse öptüm bende görüşürzz:gitme:

Son düzenleme:
sohbetin sonuna yetiştim yaa gitmeeeeeeeeeeemafoldumben
şaka şaka git hadi nasıl olsa yine buluşuruz burda ama neden dershaneye gidiyorsun onu anlayamadım öğrencisin sanırım.
neyse öptüm bende görüşürzz:gitme:

kursa gidiyomuş memurluk için inşallah olurr..herkez bi koşturmacada hayat mücadelesi işte...senınde bebişe 1 ay kaldı öylemi hemşomm Allah sağlıcakla kavuşmanı nasip etsinnn :ecrin_bebek:

kursa gidiyomuş memurluk için inşallah olurr..herkez bi koşturmacada hayat mücadelesi işte...senınde bebişe 1 ay kaldı öylemi hemşomm Allah sağlıcakla kavuşmanı nasip etsinnn :ecrin_bebek:

demek memur olucak hadi hayırlısı inşallah olur...sağol canım inşallah kavuşucaz kızımıza.sivasa gidersen benim için istasyon caddesinde gez olurmukaydirigubbakcemile3

21 yaşındayım canımm.amasyalıyımm.muhasebecide çalışıyorumm.

sen_??

Bende 22yim bi yaS var aramizda negüzel Tokatliyim ama Avusturyada yasiyorum burada dogma büyümeyim türkiyeyi pek bilmem:::

Topik hayırlı olsun hanımlar ama dedim yanlış yerde diye taşırlar herhalde konuyu

Anacım benim kızımla aynı yaştasınız .
Onada söylüyorum sende üye ol diye ama dersleri var boşlar sonra

artık o parka gidemezsin yıktılar orayı.şimdi daha modern bir alan yaptılar.görmedin mi yeni halini istasyonun

hayırrr:KK43:( 7 senedir izmirdeyim ben baya zaman sonra gitcem heyecanlıyım ....daha güzel olmuştur ozamann gidince anlatırım...net bağlatcam hemen...son halını solerım sana:)

hayırrr:KK43:( 7 senedir izmirdeyim ben baya zaman sonra gitcem heyecanlıyım ....daha güzel olmuştur ozamann gidince anlatırım...net bağlatcam hemen...son halını solerım sana:)

benim ailem halen sivasta yaşıyor ben üniversite okumak için ayrıldım sivastan 2002 de.şimdi de evlilikten dolayı ayrı düştüm memleketimle ama senin gibi arayı açmadım hiç.7 yıl çok uzun süre ben en son geçen yıl gittim.çok güzel oldu sivas benim içinde gezz neolurr canımsenağlama

benim ailem halen sivasta yaşıyor ben üniversite okumak için ayrıldım sivastan 2002 de.şimdi de evlilikten dolayı ayrı düştüm memleketimle ama senin gibi arayı açmadım hiç.7 yıl çok uzun süre ben en son geçen yıl gittim.çok güzel oldu sivas benim içinde gezz neolurr canımsenağlama

canım önceleri gidiyordum bi nişanlılık yaşadım ve atınca kaçtım ordan:KK43:(( oyuzden....artık atlattım....doğru insanı buldum ve yine şanstan işi sivasta oldu onunda kısmet işte toprağım çekiyor demekkii..:)

önceden ne güzeldi bi izmir bi sivas ah bu kötü kalpli insanlar yüzünden gidemedim...artıkkk rahatım gezcemm resim çekinirim koyarım:)

Son düzenleme:
yanii akrabalar falan neden bitti diye sorcaklar aklıma getircekler o insanı oyuzden yoksa o sivaslı değildi niğdeliydii akrabalardan kaçtım yanii.şimdi süperimm

tahmin edebiliyorum sivasta herkes meraklıdır insanların özel hayatlarına burunlarını sokmaya.yanlış anlama senin akrabalar için söylemiyorum genel olarak sivasta böyle bir durum var.aman elalem ne der diye düşünerek yaşamak insanın moralini daha da bozuyor.şimdi süper olmana çok sevindim.zemuszemus

X