- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
- Konu Sahibi Nur_tanesi
ben geldim ama kimseler yok nerdesiniz kızlar.....
slm canım hoşgeldin a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldim ama kimseler yok nerdesiniz kızlar.....
dularım seninle datlumm bnmopuyorumnanaktan
sende cok saol bacımmm canım benimmm güzel kardesim benimmmopuyorumnanaktan
iyi niyetle yürekten söylenen dua kabuldur...ama hayırlıysa tüm dualarınız kabul olsun canımmmmm opuyorumnanaktan
ben çıkıomm canikommm.dersaneye gticemmm.kendinize ii bakınn.yarın görüşürzz.
öpüldünüzzzopuyorumnanaktan
sohbetin sonuna yetiştim yaa gitmeeeeeeeeeeemafoldumben
şaka şaka git hadi nasıl olsa yine buluşuruz burda ama neden dershaneye gidiyorsun onu anlayamadım öğrencisin sanırım.
neyse öptüm bende görüşürzz:gitme:
kursa gidiyomuş memurluk için inşallah olurr..herkez bi koşturmacada hayat mücadelesi işte...senınde bebişe 1 ay kaldı öylemi hemşomm Allah sağlıcakla kavuşmanı nasip etsinnn :ecrin_bebek:
21 yaşındayım canımm.amasyalıyımm.muhasebecide çalışıyorumm.
sen_??
Bende 22yim bi yaS var aramizda negüzel Tokatliyim ama Avusturyada yasiyorum burada dogma büyümeyim türkiyeyi pek bilmem:::
demek memur olucak hadi hayırlısı inşallah olur...sağol canım inşallah kavuşucaz kızımıza.sivasa gidersen benim için istasyon caddesinde gez olurmukaydirigubbakcemile3
gezmemmii tabbii:))cıbırlar parkınada gidem:))
artık o parka gidemezsin yıktılar orayı.şimdi daha modern bir alan yaptılar.görmedin mi yeni halini istasyonun
burdayızz canikommm.anam yetişemiomm yazılanlara
mesaimde bitmek üzere.yarım saat var.dersaneye gitcemm.ayy assammı dersi yaa
ben çıkıomm canikommm.dersaneye gticemmm.kendinize ii bakınn.yarın görüşürzz.
öpüldünüzzzopuyorumnanaktan
hayırrr( 7 senedir izmirdeyim ben baya zaman sonra gitcem heyecanlıyım ....daha güzel olmuştur ozamann gidince anlatırım...net bağlatcam hemen...son halını solerım sana:)
benim ailem halen sivasta yaşıyor ben üniversite okumak için ayrıldım sivastan 2002 de.şimdi de evlilikten dolayı ayrı düştüm memleketimle ama senin gibi arayı açmadım hiç.7 yıl çok uzun süre ben en son geçen yıl gittim.çok güzel oldu sivas benim içinde gezz neolurr canımsenağlama
yanii akrabalar falan neden bitti diye sorcaklar aklıma getircekler o insanı oyuzden yoksa o sivaslı değildi niğdeliydii akrabalardan kaçtım yanii.şimdi süperimm