Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

çokk şükürrr iyidirr:)senin iş çıktı sanırım çıktınn görüşürüz yine:)olumunekankayizsmile

bende evde iş güç bittii oturyom öleee..bende muhasebede çalıştım netsis eğitimi almıştımm 7 ay çalıştım:)muhasebe işleri sıklaşınca çok yoruyoo insanıı şimdi sakinleşmiş keyif yapp:))

anammm ozman sen benim halimi anlarsınn.bnm 1,5 sene oldu girelii.ama artık dayanamıyomm.kaçacak delik arıomm :))

sınavlara hazırlanıomm.bakim inş kurtulurum bu muhasebeden

kaç yaşındasn canım

85 liyim 24 bucuk:))
muhasebe kadar zor iş yokkk...kolay gelsinn ciddenn..ben bide güzellik uzmanlığı aldım uztalığımı alcam..oda pis iş kokoşlarla uğraşyon bayan için en iyi meslek öğretmenlıkkkk

ayy inş canım yaa.dediğin gibi en iisi öğretmenlikk.yada devlet dairesinde memur olcann.tatili saati belli.

sende güzellik uzmanısın hee.senin işinde zor.elin kokoşlarıyla uğraş.para kazanmk nekadar zor yaa.
ben bide dersaneye gidiomm akşmları.kafam şişio yaa

(kolay gelsin canım hayat zor ciddenn...tek maaş geçime yetmez...bende 2 ay sonra başıcam işe yeniden kokoşlarla uğraşcamm....

hımmm anladım tatlımmm.
ne güzel yeni evlsin haaa.inş hep mutlu olursunnn.polisliğide kazanırsınn.ne güzel.karı-koca poliss. dilerim herşey istediğin gibi olur:Saruboceq:

çok tesekkür ederim nurcum güzel dileklerin için allah razı olsun bidenemmmmopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…