Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

of kuzum yaa çok sinirliyimm.bu patron milleti ne kıl bişey yaa.hiçmi iisi bulmaz benii.işim yok verecek iş arıyoo.bulamayınca sapıtıo.gerizekalıı.sabrediom ama nere kadar bakimm.gözlerim doldu sinirdenn.zor tutuomm

of kuzum yaa çok sinirliyimm.bu patron milleti ne kıl bişey yaa.hiçmi iisi bulmaz benii.işim yok verecek iş arıyoo.bulamayınca sapıtıo.gerizekalıı.sabrediom ama nere kadar bakimm.gözlerim doldu sinirdenn.zor tutuomm

sabret canım yaa üzülme en sınavına gir hele......patronlar öle cins olurr heppp :eek:klava:

saol canımm benimmm.takmayım diom ama olmuo iştee.şu sınavı kazanimm sorcamm bunlarıı.şimdi sesim çıkmıoo.

dua edinde bana kazanayımm ygs yi yada kpss yi

Slm kizlar ben zalim adimi degistirmek istiyorum ama nerden yapildiginibulamadim yardimci olurmusunuz lütfen teskkür ederim

esmer güzeli degistirmemi istedi degistirmem lazim hemen yaa aslinda bisey söyledi ama anlamadim ben ablaciiimm nerdesin yaaaa gel sen söyle bariiiii

Herkeze merhabalar kizlar ben bazen bu forma giremiyorum ya zor giris oluyor bugun yine zorlandim

bide aramiza yeni biri daha katildi ama hep giremicek malesef kendisi benim teyzem olur ama ayni yasimiz benden bikac yas büyük sadece cok iyidir kendisi adi _Yagmurr _Damlasi
benim tavsiyemle benim laptopdankayd oldu sonra yanlis anlamayin sakin hadi grsz bye

heyyy ben cikiyorum iyi geceler size bugunumde cok keyifli gecti cok güzeldi yarin grsmek üzere hoscakalin öpüyorum hepinizide byebye

slm şekerler hayırlı sabahlar hepinize nasılsınız??

öğlen oldu ama yeni yazıom cvbını şekerimm :))

ben bugünde pekk ii sayılmam.özelden yazdım sana güzelimm.

işleri bitirip çıkmak istiomm ama 4ü 5i bulur yine çıkmam.akşam olsada aşkımla buluşsammm.şuan tek tesellim o.bu gerginliğim bi onun yanında bide KK de geçer:enbuyukkk:

sizde kayboldunuz yaa.gelinde iki laflayalımm.çok canım sıkılıooo.pöfffffffffffff:nazar:

X