Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

olur canımcım hayırlısı rabbimden bakalım ne olucak....
kayınvalidemde diyoki kızım 18 yasına kadar beyin herseyi iyi ezberlermiş ama 18.den sonraa unutkanlık baslarmış diyo ne bilemmmm:umursamaz:

yok sen inanma kayınvalideye bozma moralini ben daha geçen yıla kadar öğrenciydim allahıma şükürki her sınavı geçtim..sende geçersin yeterki inan kendinee gerisi gelicek bak gör canım...

hoşgeldin yawruuu kusuummmmm nerelerdesin canımcım nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile3 benim kayınvalidede dolma sarma yapıyo mutfakta ohhh bee bugün ona yükledim yemegii rahatladım yaneeeeeekaydirigubbakcemile3

Hosbulduk bebisiimmm burdayim iste disari cikmistim bebisim icin
iyilik neolsunn nur kacmisss nere gittikiiihaberiniz varmiii

yok sen inanma kayınvalideye bozma moralini ben daha geçen yıla kadar öğrenciydim allahıma şükürki her sınavı geçtim..sende geçersin yeterki inan kendinee gerisi gelicek bak gör canım...

tatlışım çok saol bendee urfada harran üniv.de okudum 2 yıl okulda kendi bölümümde 5.ci geldim onur belgelerim felan hep var eşimde güveniyo calışkan benim eşim yapar diyooo gaz la calışmıyoki araba buuu gaz ver getsinnnnn keleeeekaydirigubbakcemile3

gazvermıyor seni motive etmeye çalışıyordur..stres tavan yapmış anlaşılan sende...rahatla birazz bilirim sınav gerginliğini canım..allah kolaylık versın...

Merhaba,
Bana adres verirseniz (konunuzun adresi)
birde nereye taşınacağının adresini
oraya taşıyabilrim.

kizlar bunu hür general culy yazmis nediyo anlamadim adre ne adresi tasiya bilirmis yardici olunn melikeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…