Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

hımmm hayırlısıyla rabbim kurtarsın canımcımmm gelsin bebişimizzzz saglıklı sekildee inşallah...:Saruboceq: :emir_bebek:
walla şimdilik iyi bakalım sınavda napıcez bide orası var ya kızlar daha yas 24 olucak bi ay sonra ne olduysa bana unutkanlık geldiiii sizdede varmı okudugumu unutuyom ben yaaaaa:gitme:

canım bende de çok olurdu sınavlara hazırlnırken stresten okuduğumu unutmak yada okuduğumu anlamıyormuşum gibi gelirdi ama inan aklında yer ediyor..sen telaşlanmaaa birde beynımız çok yorulduğunda su kaynatıyor sanırımkaydirigubbakcemile3 banada oluyor unutuyorum geçiyor sonra..çok yüklenme kendınee ....

ben geldiiimmmmmmmm ne bu kalabali yaaaa aaa melikemde gelmissss kilar bebisime mama almaya ciktim yakinddi saten habersiz ciktim kusura bakmayin canikolarimmmm:KK66:))))))negüzel herkezu burda ayyyyy

hoşgeldin yawruuu kusuummmmm nerelerdesin canımcım nasılsın bakalım kaydirigubbakcemile3 benim kayınvalidede dolma sarma yapıyo mutfakta ohhh bee bugün ona yükledim yemegii rahatladım yaneeeeeekaydirigubbakcemile3

canım bende de çok olurdu sınavlara hazırlnırken stresten okuduğumu unutmak yada okuduğumu anlamıyormuşum gibi gelirdi ama inan aklında yer ediyor..sen telaşlanmaaa birde beynımız çok yorulduğunda su kaynatıyor sanırımkaydirigubbakcemile3 banada oluyor unutuyorum geçiyor sonra..çok yüklenme kendınee ....

olur canımcım hayırlısı rabbimden bakalım ne olucak....
kayınvalidemde diyoki kızım 18 yasına kadar beyin herseyi iyi ezberlermiş ama 18.den sonraa unutkanlık baslarmış diyo ne bilemmmm:umursamaz:

X