Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

cnm bn 1,5 yıllık evlıyım ve hala cıcım ayımız devam edıyor:))

yaa kızlar şaka yapmıştım benn cicim ayı bitince kavga başlıyor diyeemafoldumben allah şükür bende mutluyum eşimle mutlu olmasam hamile kalırmıydım delimiyim :umursamaz:

allah mutluluğunuzu bozmasın canımŞeniz

ben geldiiimmmmmmmm ne bu kalabali yaaaa aaa melikemde gelmissss kilar bebisime mama almaya ciktim yakinddi saten habersiz ciktim kusura bakmayin canikolarimmmm))))))negüzel herkezu burda ayyyyy

ya bugun kızlarda aynı şeyi söyledi doğurdun mu dediler..yok daha değil ancak ev işelrinden fırsat bulup oturdum...

senin dersler nasıl gidiyor bakalım...

hımmm hayırlısıyla rabbim kurtarsın canımcımmm gelsin bebişimizzzz saglıklı sekildee inşallah...:Saruboceq:
walla şimdilik iyi bakalım sınavda napıcez bide orası var ya kızlar daha yas 24 olucak bi ay sonra ne olduysa bana unutkanlık geldiiii sizdede varmı okudugumu unutuyom ben yaaaaa:gitme:

ben geldiiimmmmmmmm ne bu kalabali yaaaa aaa melikemde gelmissss kilar bebisime mama almaya ciktim yakinddi saten habersiz ciktim kusura bakmayin canikolarimmmm))))))negüzel herkezu burda ayyyyy

canım hoşgeldin çıktığını merve söyledi..bebişler daha önemli biz bekleriz önemli değil...

var tabı kıs,ask hmn ole bıtıvercek bişey miki bizimkisi bi ömür:)))valla ılk gunku gbı hemdehihoyyyt

hoşgeldin zehracın nerelerde kaldın kız bak bakk ortam coştu yaa kalabalığa bak senhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…