- 24 Şubat 2010
- 951
- 0
- 39
- Konu Sahibi Nur_tanesi
- #1.281
evet sekerimmm geldim canımcım sizi çok özledimmmm derscalıştım az biraz dinlenme süresi işte buuuu:gitme:
başarcannnn az kaldıııı opuyorumnanaktan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet sekerimmm geldim canımcım sizi çok özledimmmm derscalıştım az biraz dinlenme süresi işte buuuu:gitme:
hg bebeeeeeeeeeemmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canlarımm benim dersane vaktim geldii.sizleri seviorumm.hepinizi kocaman öptümm.bebişleride öptümm tabiii.özlicemm sizlerii.
beni unutmayınn haaklava:
oyy kuzumm benimm yaa bizde seni özledikk .
çalışmlar nası gidio balım
hoşbulduk bacımmmmma.s.
naber nasılsın özledinmi bakem ablacınııııı mervemmmmmolumunekankayizsmile
aNAm kimler varmışş canım bizde seni dogurdun zannnettik walla kaydirigubbakcemile3
nasılsın bitanemmm benimmmmolumunekankayizsmilemirmirmirmir
canlarımm benim dersane vaktim geldii.sizleri seviorumm.hepinizi kocaman öptümm.bebişleride öptümm tabiii.özlicemm sizlerii.
çok şükür tam hızında su polislik olmasaaaa hep onu yatıyuom kalkıyom düşünüyomda ölee gaz veriyom kendimeeeekaydirigubbakcemile3 hiç sormayın canımmm yoksa hiç çalışıcam yokkkkkaydirigubbakcemile3turkbayragi
hemen unutcammm nihahhahahha kötükedihüso
şimdi bulutu kucagıma aldım ogluşum sıkılıyor ana kucagında hepinize öpücük atıyo
şimdi bulutu kucagıma aldım ogluşum sıkılıyor ana kucagında hepinize öpücük atıyo
başarcannnn az kaldıııı opuyorumnanaktan
tabi evlilik çok başka bişey.valla ne bilim kaç ay sürüyo bu cicim ayıŞeniz
evet bayaa zaman geçirmişsiniz ama evlilik farklı oluyo dimi sevgililik zamanlarından hani sorumluluk artıyo falan...haksızmıyım
cnm bn 1,5 yıllık evlıyım ve hala cıcım ayımız devam edıyor:))
olmaz kimseye öpücük atmasın kızarım o benim kızıma ancak atabilir öpücükkdelikafaduldennaniknanik
özlememmiii hiiiççç bacımııııııı opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile