-
- Konu Sahibi Nur_tanesi
hepiniz çok ama çok seviyommmm kendinize ben gelene kadar cok cok ii bakın pozitif düşünün her zaman hersey gölünüzce olsun bebelerimmmm öptüm sisissssiiiiiopuyorumnanaktan
hepiniz çok ama çok seviyommmm kendinize ben gelene kadar cok cok ii bakın pozitif düşünün her zaman hersey gölünüzce olsun bebelerimmmm öptüm sisissssiiiiiopuyorumnanaktan
slm şekerim yüz kere yazdım ben kacıyom diye ama niyeyse cıkamadım bi türlü kele sizden kopamıyom benim dünya sekeri arkadaslarımm süeprsiniz hepinizzzza.s.
sen nasılsın bitanemmm bende ii işte ne olsun stresliyim az biraz akşamada kaynana kayınbaba geliyo iskenderundan işte yemek felan hazırlıcam simdiii
üzülme kuşum sinekleri adamdan sayıp ceza vermiyorlarzemuszemus
mafoldumben mafoldumben
iyiyim güzelimm ben yogunum yaa pogaca yapiyorum netin basinda degilim firinin basindayim)))))
kusura bakmayin istermisiniz cok güzel olmus valla pogacalarim)))))
afiyet olsun bana
ne oldu kuşummm
ist nerde oturuyorsun canım dogumu nerde yapıcaksın
opuyorumnanaktan iyiyimm şimdi bebeeemmm opuyorumnanaktan
aman.hep ii ol kuzusu:1hug:
g osmanpaşa aslında levent geçici geldim buraya heyecan çok dimi şimdi pek anlamıyosun ilk kucagına aldıgında çok daha güzel
bizde ogünleri görcezmi acaba çok güzel bir duygudurr boshayallersmile
ben normal doğum yapmak isterdim annem ne çekmiş bi göreyimde kıymetini dahada çok bileyimmm :ecrin_bebek: