Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

merhabalar sinirsiz sohbet ya sorunum varrrrr ben bir turlu konu açamiyorum yetkili yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu..

ilgili foruma giriosun canımm.hangi konuda açıcaksan o foruma gir.sol üstte yeni konu yazıo bitanemm.oraya gircenn.yazcan gönderccenn

iyiyim evde tadilat var da bebişimiz gelmeden biraz toparlayalım evi dedik.iş yerindeyken böyle nette dolaşmana patron kızmıyor mu

aslında çok takılamıorum nete kuzu.ama aysonu.iş yokki.napicamm .boş boş oturcammı.büroda onun bölümü ayrı.görmüo naptığımı.görse kızar tabi.ama dediğim igib iş yokk.heykel gibi oturimmi kuzu ya.

evde tadilat var haa.yardımcıların varmı canımm.evde tadilat zor oluo.heryer herşey dağılıo.

hb fıstıklarr...fön bitiiide yiğenler varmı dağıttı evı bıcırlar topadım...geldmm :ecrin_bebek:

mervişimm gel bi fönde bana yapp.kendimi pek bi çirkinn hissediomm bugünn.dağıttım iice yaa

aslında çok takılamıorum nete kuzu.ama aysonu.iş yokki.napicamm .boş boş oturcammı.büroda onun bölümü ayrı.görmüo naptığımı.görse kızar tabi.ama dediğim igib iş yokk.heykel gibi oturimmi kuzu ya.

evde tadilat var haa.yardımcıların varmı canımm.evde tadilat zor oluo.heryer herşey dağılıo.

ya evde annem babam eşim var onlar yapıyorlar herşeyi ben boş boş geziniyorum etrafta.
bu arada sizi yeni tanıyorum yaa yanlış bişey yazarım diye korkuyorum ne yazcamı şaşırıyorum...

X