Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

kız zate boyum kısa.kilo alsam top gibi olurum:roflol:

boya göre kilo hesabı yaptım ben googleden boy kilo hesabı yaz çıkıyor...benım ideal kılom 56ymış..1.62 boya..bende uzun deilmki ama öle çelimsiz duryo insan zayıfken...sempatiksalakcinni

alırsam sorun olur yaniii.boy 1,58 kilo 48.ahahah.küçücükümm ben:roflol:

gerçi evlenince kilo alınyomuş malum bebek olunca....bende zorlamayım barim tosuncuk olurumm sempatiksalakcinni

ne küçüğü kız türk standartındasın işte sevgilinin boyu kaçç onla uyum varsa gerisi boş...benimki 1.78 80 kilo topuklu giyince ben iyi duryoz...

gerçi evlenince kilo alınyomuş malum bebek olunca....bende zorlamayım barim tosuncuk olurumm sempatiksalakcinni

ne küçüğü kız türk standartındasın işte sevgilinin boyu kaçç onla uyum varsa gerisi boş...benimki 1.78 80 kilo topuklu giyince ben iyi duryoz...

hayir tatlim ben hamilelikten önce 55 kiloydum tam 65 de dogum yaptim suanda 53 kiloyum bebekten sonra cok zeyifladim :)))))yaaa

aynen canikomm.topuklu giyince no problemmm.giymeyincede boy farkı var ama göze batan cinsten değill.zaten topukluda giymiomm.rahat yürüyemiomkii.helede benimki yanımdaykenn hiç yürüyemem :))

hayir tatlim ben hamilelikten önce 55 kiloydum tam 65 de dogum yaptim suanda 53 kiloyum bebekten sonra cok zeyifladim :)))))yaaa

kişiden kişiye değişyo sanırım ablamın biri çok kılo aldı göbek kaldı diyerinde göbek bile yok umarım bende göbeksiz olurummmmmmm eyvahedigeldismile

aynen canikomm.topuklu giyince no problemmm.giymeyincede boy farkı var ama göze batan cinsten değill.zaten topukluda giymiomm.rahat yürüyemiomkii.helede benimki yanımdaykenn hiç yürüyemem :))

Alisirsin bende giyemiyordum topuklu bi kackere giy ayagin agrir ilk baslarda alisik lmadigindan sonra rahat oluyo güzelde:))))

özel biyere giderseniz sevgilinle spor ayakkabimi giycen :))):roflol:

ben kokuşummmm topukluyu çok seviyorum.....bikaç kez bileğimi burktum ayyy diom aşkımda aman yavaş dıo hep onun yanında düşcek gibi olyom nedensee aklinialirimsmile

X