Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

sivasta hayattaki tek dostum yaşıyor adı esra oda bana oyy kıyamam kuzum der ben üzgün falan olduğumda.onu hatırladım bir an...sağol valla sayende biraz gülümsedimopuyorumnanaktan

canım benimm gülümse sen hep emiii olumunekankayizsmile

:hulya: :hulya: bn dinliyorum sohbete başlayın çehiz dizmemm llazımmm kaydirigubbakcemile3 :hulya:

hahahhahhkaydirigubbakcemile3 çeyizz haa.tabi yaza yüzük işi var.kızım benimde doğru düzgün bişeyim yok yaa.elinizden gelirmi öle danteldi falan filan

ben tanımıyorum bu arkadaşları...siz uzun suredir tanışıyorsunuz muhabbetin güzelliğine bakılırsa

1 haftadır sanırım canımmmkaydirigubbakcemile3
çok olmadı ama çok sevdik birbirimizi.
sende bizdensinn artıkk.herkese açığızz zate bebekimmhihoyyyt

hahahhahhkaydirigubbakcemile3 çeyizz haa.tabi yaza yüzük işi var.kızım benimde doğru düzgün bişeyim yok yaa.elinizden gelirmi öle danteldi falan filan

bence çok bişeyin olmasın.zaten kullanılmıyor ördüklerinin çoğu.ben kullanmıyorum dantel falan.şimdi sadelik moda malum...

yapılacak iş varsa gelip tutalım ucundan düğün vakti yaklaşıyor tabi...kaydirigubbakcemile3

annem doldurmuş liff kaynıo napacaksam okadar lifii kafamçokkarıştı pek bişi kalmadı seccade işlencekk tek :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

çekerimm canımm :))bende bazen kendımı çok çirkin hissediyorum yaw bazende çok güzelll...CADIARZU

ya kuzum saçlarımı bi görsenn.rezil bişey oldu.hemen sönüyo.ince telli.bide azıcık.bide çok dökülüoo.ağlıcak gibi oluom aynaya baktıkçaa.

bi öneriniz varmı bana.şöle saçlarımı gürleştirmek için

X