Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

hahahhahhkaydirigubbakcemile3 çeyizz haa.tabi yaza yüzük işi var.kızım benimde doğru düzgün bişeyim yok yaa.elinizden gelirmi öle danteldi falan filan

danteli yavaş yapıyorumda lifi iyi örerim ama artık gına geldı lif görmek ıstemıyorumm kaydirigubbakcemile3

bence çok bişeyin olmasın.zaten kullanılmıyor ördüklerinin çoğu.ben kullanmıyorum dantel falan.şimdi sadelik moda malum...

ayy haklısınn kuzucumm.yapmıcamm bieyy.olan danteller yeterr.alıcamm artıkk.herşeyinn hazırı var bidee.ne yorimm kendimi

ya kuzum saçlarımı bi görsenn.rezil bişey oldu.hemen sönüyo.ince telli.bide azıcık.bide çok dökülüoo.ağlıcak gibi oluom aynaya baktıkçaa.

bi öneriniz varmı bana.şöle saçlarımı gürleştirmek için

canımm zeytınyağı yapıom ben ısıt az bişe el yakmıcka şekilde sür diplere...saçında boya yoksa bebek şampuanı kullan.boya varsa keçeleşioo sempatiksalakcinni

annem doldurmuş liff kaynıo napacaksam okadar lifii kafamçokkarıştı pek bişi kalmadı seccade işlencekk tek :ecrin_bebek: kaydirigubbakcemile3

bende de lif bolluğu var havlu da çok ama pek dantelim yok olanlarıda çok kullanmıyorum...ama sivasta oturcan için hayırlı olsuna gelenler etrafı incelemeyi pek sever bilirsin

ayy haklısınn kuzucumm.yapmıcamm bieyy.olan danteller yeterr.alıcamm artıkk.herşeyinn hazırı var bidee.ne yorimm kendimi

hee yaniii eskiden heryere saate bile dantel örtüyolardıı kaydirigubbakcemile3 şimdi orta sehbaya falan kafıı..tv nın uzerıne sererdı annem babam tv ızlerken dantelle cebelleşirdi :)))) kaydirigubbakcemile3

bende de lif bolluğu var havlu da çok ama pek dantelim yok olanlarıda çok kullanmıyorum...ama sivasta oturcan için hayırlı olsuna gelenler etrafı incelemeyi pek sever bilirsin

evettt hemen bakarlar bide model alırlarr bilirimm kaydirigubbakcemile3

canımm zeytınyağı yapıom ben ısıt az bişe el yakmıcka şekilde sür diplere...saçında boya yoksa bebek şampuanı kullan.boya varsa keçeleşioo sempatiksalakcinni

hakiki zeytinyağ olcak dimi kuzumm.boya falan yok tatlımm.öle şeyler yapıp yıpratmk istemiom.2 kere boyadımm..daha yok güzelimm.psikolojik olarakk çok etkilio benii :KK43:(

sarmısak şampuanı diolar.duydunuzmu hiç.kokmuomuşş.saçda çıkarıomuşş

hakiki zeytinyağ olcak dimi kuzumm.boya falan yok tatlımm.öle şeyler yapıp yıpratmk istemiom.2 kere boyadımm..daha yok güzelimm.psikolojik olarakk çok etkilio benii :KK43:(

ben sarımsak yağıda kullandım evet oda çok iyi şampuanıda süpedir...dene bitkisel çzüm en iyisi zararı olmazz :ecrin_bebek:

hee yaniii eskiden heryere saate bile dantel örtüyolardıı kaydirigubbakcemile3 şimdi orta sehbaya falan kafıı..tv nın uzerıne sererdı annem babam tv ızlerken dantelle cebelleşirdi :)))) kaydirigubbakcemile3

ahahahahhkaydirigubbakcemile3

şu tv üstüne danteli annem örterdi babam kaldırırdıı. bende sadelikten yanayımm:lepi:

hıhı hasmı has hakıkı zeytınyağı aklinialirimsmile

X