Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

hadi iyi aksamlar kizlar ben cikiyorum kolay gelsin size yarin grsmek üzere kendinize iyi bakin byebye:1rolleyes:

herkeze günaydiiiiinnnnnnnnnnnn

bugunde ben erkenciyim heralde kimse yokkkk heyyyy kalkin bee sabah oldu :)))))))

Merhaba,
"Siteye üye olurken bu kadar bağımlılık yapacağını düşünmedim ve kullanıcı adımı atmasyon girdim nasıl değiştirebilirim ?"

"Siteye üye olurken bir hata yaptım kullanıcı adımı kimliğimi deşifre edecek bir şey belirledim ve bunu değiştirmek istiyorum : ( nasıl değiştirebilirim ?"

ıletişim (burayı tıklayın) linkinden kullanıcı adı değişikliği konusu ile içerik bölümüne en az 2-3 alternatifli yeni kullanıcı adı taleplerinizi yazarsanız değiştirebilirim.

Önemli Uyarı : Kullanıcı Adınızda 2 ve daha fazla kelimeden oluşuyorsa kelimeler arası boşluk olmamalı ayrıca Ü Ğ ı Ş Ç Ö ü ğ ı ş ç ö ve .?=)(/&%+^'!é,.- gibi karakterler KESıNLıKLE OLMAMALIDIR. Bu tür karakterlerin bulunması sitede bazı uygulamaları kullanamamanıza yol açacaktır. (sohbet, oyunlar gibi)

Önemli uyarıyı neden kimse dikkate almıyor ? bu uyarıyı dikkate almayan maillere cevap verilmeyecektir.

--------------------------------------------------------------------------------
Düzenleyen: Editor Düzenleme Tarihi : 17-12-2008 Düzenleme Saati :KK11:37.

ya kizlar ben ismimi degistirme yerini buldum ama olmuyo neyapmam lazim bu yazi nedemek istiyor anlamadim yardimci olurmusunuz

yeni bir mail adresi al. benim gibi beceremeyeceksen yakın birinin mail adresini kullan yeniden üyelik yap.ben eşimin adresini kullandım

günaydınnn kuzucuklarımmmopuyorumnanaktan
anam anam tepsi börekleri ayranlar kahveler.bizsizz keyiff haaaaa :))

hadi toplanın kızlar melikeye gidioz kahvaltıyaa

günaydınnn kuzucuklarımmmopuyorumnanaktan
anam anam tepsi börekleri ayranlar kahveler.bizsizz keyiff haaaaa :))

hadi toplanın kızlar melikeye gidioz kahvaltıyaa

aaa kim gelmis ayy canim benim bende siz yoksunuz diye cikcaktim valla hosgeldin canim günaydinn yerimsenibenyerimsenibenŞenizŞeniz

ilk üyelğin yine duruyor sen yeni birnickle devam ediyosun.bende yakın takipteydim dün yaptım.avatarını da değiştirmeyi unutma

ilk üyelğin yine duruyor sen yeni birnickle devam ediyosun.bende yakın takipteydim dün yaptım.avatarını da değiştirmeyi unutma

tamam canim cok saol avatarim ayni olsa neolurki burdalkini degistiririm orayi aynisini yapayim neyse danke güzelm yerimsenibenyerimseniben

X