Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ahahahaaahhkaydirigubbakcemile3 sorma kuzu yaa.bende aday varda.daha evliliğe çok varr.engelleri kaldırmamız lazımm.sende aday varmı yoksa kuzu_?

var canımm bekliorumm bakalımm...İnşallah temmuzda yüzük:))düğüne daha varr 2011 ah engeller ah ahh :eek:klava:

anammm kuzumm.ayy çok sevindimm.temmuzda yüzükk haa:lepi: hade bakemm hayırlısı :))

zalim bebişe bakmaya gider sen patron gelır gidersin melikecim ders çalışyor....bi ben kaldım yaw

temizlik yapiyorum kizlar yaa gelin yardim edin bana benim oglum dumuyyoki temizligimi yapiyim azbisey yaptim kafee yaparim size güzel olur bende size yardima gelirimsempatiksalakcinni

temizlik yapiyorum kizlar yaa gelin yardim edin bana benim oglum dumuyyoki temizligimi yapiyim azbisey yaptim kafee yaparim size güzel olur bende size yardima gelirimsempatiksalakcinni

hadi hazırlanın kızlarr.zehraya yardıma gidiozz.ben bebişle ilgilenirimm.temizliği siz yapınnkaydirigubbakcemile3

evett canım....artı izmir..kız bn karışık ilkokulu sivas kayseri malatyada okudum lise tekrar sivas genç çağlarım izmir.....öle gezginim ben:)))))))))))) ençokta sivas ve izmiri seviyorum...

kız bnmde annem sivaslı haa.en son 2007 de gitmiştim sivasa.kimsemiz yok orda artıkk.hpsi amasyaya gelmişşş.gidincede öle günübirlk gidip geliozz.çok bilmiomm sivası ama seviomm bendee kıııııııkaydirigubbakcemile3

kız bnmde annem sivası haa.en son 2007 de gitmiştim sivasa.kimsemiz yok orda artıkk.hpsi amasyaya gelmişşş.gidincede öle günübirlk gidip geliozz.çok bilmiomm sivası ama seviomm bendee kıııııııkaydirigubbakcemile3

sende yiğide sayılırsınn canımm guclubacismile

X