Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

ahahahhh.ne cadılığımı gördünüzz kııııııkaydirigubbakcemile3

sizi gidiler siziii.bak uçururumm süpürgemleee heeeee:eek:

tamam kuzusu .kolay glsinn..bebişi çok öp bizim içinn.kib.senide öptümm

tesekkür ederim tatlim sonra grsürüz yine isimi yapiyimda öyle geliyim rahat rahat oturmak istiyorum yaa aklim isde kaliyo biran önce bitsin kaybolmayin sizde ben gelirim yine ok hadi grsz byebye hee buarada bebisi öperim yerine öpe öpe bi hal oldum bide senin icin öpiyim:dance::a015:yerimseniben

sen geldiğinde belki burda olmayabilirimm tatlımm.bu akşam denemem varr.çıkabilirim.çıkmazsam görüşürüz.çıkarsamm yarın görüşürüzz :))

seviorumm seni.öptümm kuzu.

sığarızz kızz.merak etme senn :KK70:

canımm bende çıktımm misafir geliyomuşşşş.bişiler hazırlayam öptüm kocaman kendinize iyi bakınn kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan

slm melike nurla merve cikmis ben de yeni geldim ben isimi bitirdim geldim bunlar gitti:)))))
nasilsin senn isinde yok herallde

slm melike nurla merve cikmis ben de yeni geldim ben isimi bitirdim geldim bunlar gitti:)))))
nasilsin senn isinde yok herallde

slm tatlışım evet bende yemek yapıyodum du dedim acım iki muhaabet edem dedim kociş gelicek görevden yemegimizi yiyince tekrar dersssssakannehirmafoldumben ii olmaya calışıyoz canımcım sen nasılsın datluşummmolumunekankayizsmile

ben yemegimi yaptim evimi temizledim mutfaagimi topladim oglumu uyuttum kafee yaptim simdide burdayim anlican hic bos edegilim benim esimde erken geldi bugun yorgun yatti busaatte-:)))))

ben yemegimi yaptim evimi temizledim mutfaagimi topladim oglumu uyuttum kafee yaptim simdide burdayim anlican hic bos edegilim benim esimde erken geldi bugun yorgun yatti busaatte-:)))))

afiyet olosun canımmm bende tepsi böregi yaptım yanınada ayran temammmm....
gelin beraber olsun bidenemmmolumunekankayizsmile

X