Sinirsiz sohbet -Hersey serbest

100 msja ulaşamyınca foto yükleyemiyosunya kuzum onu dedimm.100 msjı geçince bebişin fotosunu buraya yüklesen.yada kendi profilinde albüm bölümü var.oraya yükle.sora silersinn tatlımm

100 msja ulaşamyınca foto yükleyemiyosunya kuzum onu dedimm.100 msjı geçince bebişin fotosunu buraya yüklesen.yada kendi profilinde albüm bölümü var.oraya yükle.sora silersinn tatlımm

Assooo anladim tatlim tamam daha 100 olmadi olduktan sonra yaparim ama bulanik gözüküyo ya cirkin cikiyo ozaman da 100msj i gecince albüm yapicam ya ozamandami bulanik olur :))))

dene kuzusu şimdi.sanmıomm ya nie bulanık çıksınn.ha buarada face hesabın varmı_?

vardida artik hic girmiyorum yaaa esim izin vermiyor bissürü erkekden teklif geliyor oyüzden giremiyorum daha coktandir girmemistimdee

patron gidince 5dklik msn e gel sen sen bebisi merak ediyosun degilmi aman bizi merak edende yok saten aaa

amanda aman alınırmışş.kızz delii.senide merak ediom tabii.ama ne yalan sölimm.bebişii daha çok merak ediomm.şimdi yanımda olsa ısırsamm öpsemm.off çok bebek sevesimm varr yaa.

giderse 5 dk açıcamm bebişimm

günaydınn canımcımm.hoşgeldinn güzeller güzeli:)

ben iiiym vala.aynen bildiğin gibi devamm.kahvaltıı yapıomm. bide kk de dolanıomm :KK70:

sen naptınn yofrişşş.tepsi böreği aklımdaa.yazdım bi kenara :))

melikeee kactinmii börekleri bekliyoz biz nerdesin biseyde demiyo baksana nurr kacmis :)))

günaydınn canımcımm.hoşgeldinn güzeller güzeli:)

ben iiiym vala.aynen bildiğin gibi devamm.kahvaltıı yapıomm. bide kk de dolanıomm :KK70:

sen naptınn yofrişşş.tepsi böreği aklımdaa.yazdım bi kenara :))

günaydın tatlışımmma.s.
walla
kocişi göreve yollladım bende cay içiyom sonra derse calışıcam maliyet muhasebesine pöffffffff ,
ayy canım benim siz atlayın gelinnn neler yaparım ben size kusummmmopuyorumnanaktan

vayyyy.mantıı haaa.öğle yemeğine sendeyim dicemde kuzu.10 dk var :))
akşama sendeyizz ozman. becerekli kuzu :))

X