Ama farkındaysanız burada ortak bir karar alınmamış.Eşi altın takacağım demiş konu sahibi karşı çıkmış.Eşi gizli iş yapmamış ki,konu sahibine altın takacağını söylemiş zaten.Adamın çalışma ortamı,çevresi demek ki bunu gerektiriyor ki adam para takmak istememiş.Sonuçta koskoca adam değil mi? Kararlarına saygı duymak gerekli.Burada mağdur etme örneğini verirken anlatmak istediğim şu;adam maddi konularda zaten üzerine düşeni yapıyor,evine bakıyor,borçlarını ödüyor,karısını parasız bırakmıyor ki.Ee bu durumda konu sahibide gereksiz yere sorun çıkarmasın artık,adam çalışıp kazanıyor,evlendi diye karısından izin mi alacak birine bir şey takarken? Bana eşim karışsa böyle bir durumda bende sinirlenirdim.Bunu yapmam gerekiyor dediğim halde söylenmeye devam edip,benim düşünceme karşı çıksa kızarım yani.Evlilik demek,illa çiftlerin birbirlerinin sözlerinden çıkmamaları demek değil.İki tarafında birbirine saygı duyması lazım.Diğer yorumumda da belirttim,konu sahibi eşine karışıp ısrar ettiği için hatalı,eşi de benim param dediği için hatalı.2 tarafında davranışı hoş değil.