• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim tepemde

Çok iyi söylemişsin ne demek benim Param kırılmakda haklısın bırak gelip özür dilesin.tabiki takın altın. ama durumunuz uygun değil diye uyarmak eş olarak vazifen karşılığında benim Param sen karışma demek çok yanlış.hep söylüyorum kadınlar çalışmalı....
Ben bankacıyım kızım doğduktan sonra büyüsün tekrar başlarım dedim kızım 2 Yaşında kreşe başlayınca bende işe başlamayı düşünüyorum ama para sorunu olmazdı para hep bendendi kendisi getirir verir di ama benim param demesi çok Kırıcı oldu

Niye tamam sen bilirsin diyor ki?
Adam altın takması gerektiğini söylediği için.Bunu diyorsa bir bildiği vardır sonuçta.Adamın iş ortamı onu gerektiriyor demek ki o yüzden ısrar ediyor.Ayrıntılı açıklama isterseniz yorumumu alıntılayan diğer arkadaşa yazdım onu okuyun,tekrar yazmayayım uzun uzun.

Ama farkındaysanız burada ortak bir karar alınmamış.Eşi altın takacağım demiş konu sahibi karşı çıkmış.Eşi gizli iş yapmamış ki,konu sahibine altın takacağını söylemiş zaten.Adamın çalışma ortamı,çevresi demek ki bunu gerektiriyor ki adam para takmak istememiş.Sonuçta koskoca adam değil mi? Kararlarına saygı duymak gerekli.Burada mağdur etme örneğini verirken anlatmak istediğim şu;adam maddi konularda zaten üzerine düşeni yapıyor,evine bakıyor,borçlarını ödüyor,karısını parasız bırakmıyor ki.Ee bu durumda konu sahibide gereksiz yere sorun çıkarmasın artık,adam çalışıp kazanıyor,evlendi diye karısından izin mi alacak birine bir şey takarken? Bana eşim karışsa böyle bir durumda bende sinirlenirdim.Bunu yapmam gerekiyor dediğim halde söylenmeye devam edip,benim düşünceme karşı çıksa kızarım yani.Evlilik demek,illa çiftlerin birbirlerinin sözlerinden çıkmamaları demek değil.İki tarafında birbirine saygı duyması lazım.Diğer yorumumda da belirttim,konu sahibi eşine karışıp ısrar ettiği için hatalı,eşi de benim param dediği için hatalı.2 tarafında davranışı hoş değil.
Canim bu etki tepki meselesi birazda...kadincagiz borcu harci dusunmus para takalim demis.. Buarada erkeklerbana gore biraz yarin akilli gibiler.. Koskoca adam dediklerin sacma sapan sey yapiyorlar..yani her kararlari yerinde olmayabiliyor. Kocasi deseydiki.. Boyle boyle birsey var ne takalim? İzin almak baska istisare etmek baska birsey..ne demisler kocanin iki kasigi varsa birini kiracaksinki yaranasin.. Bu kadin oyle olsaydi kiymetli olurdu iste.. Ah biz kadinlar bu erkekleri bizler simartiyoruz. Fazla ozverili dusunceliyiz sanirim.

Ben bankacıyım kızım doğduktan sonra büyüsün tekrar başlarım dedim kızım 2 Yaşında kreşe başlayınca bende işe başlamayı düşünüyorum ama para sorunu olmazdı para hep bendendi kendisi getirir verir di ama benim param demesi çok Kırıcı oldu
Şimdiye kadar sorun olmadıysa o zaman sinir yapmış eşiniz kırılmakda haklısınız fakat parayı Size teslim eden eşinizde ben ark niyet aramam siz uyarmışsınız oda belki çevresinden dolayı almak istiyordur,yoksa eşinizin sizi kırmak isteyeceğini sanmıyorum.çünkü anladığım kadarıyla iyi bir eş, karşılıklı sulh imzalayın unutun gitsin...

Şimdiye kadar sorun olmadıysa o zaman sinir yapmış eşiniz kırılmakda haklısınız fakat parayı Size teslim eden eşinizde ben ark niyet aramam siz uyarmışsınız oda belki çevresinden dolayı almak istiyordur,yoksa eşinizin sizi kırmak isteyeceğini sanmıyorum.çünkü anladığım kadarıyla iyi bir eş, karşılıklı sulh imzalayın unutun gitsin...
Ikimizde küstük ayrı takılıyoruz o oturma Odasında ben yatak odasındayım :cry:

Ikimizde küstük ayrı takılıyoruz o oturma Odasında ben yatak odasındayım :cry:
Valla sen bilirsin canım ama benden abla tavsiyesi hayat kısa keşke dedirtmesin yaradan birbirinizin kalbini hele hele para felan filan için kırmayın ne güzel yavrunuz var belli seviyor seviliyorsun boş verin özür dilemekle kimse küçülmez, siz gidin İlkadımı atın bir kahve yapın barışın gitsin...

Canim bu etki tepki meselesi birazda...kadincagiz borcu harci dusunmus para takalim demis.. Buarada erkeklerbana gore biraz yarin akilli gibiler.. Koskoca adam dediklerin sacma sapan sey yapiyorlar..yani her kararlari yerinde olmayabiliyor. Kocasi deseydiki.. Boyle boyle birsey var ne takalim? İzin almak baska istisare etmek baska birsey..ne demisler kocanin iki kasigi varsa birini kiracaksinki yaranasin.. Bu kadin oyle olsaydi kiymetli olurdu iste.. Ah biz kadinlar bu erkekleri bizler simartiyoruz. Fazla ozverili dusunceliyiz sanirim.
O zaman konu sahibide hiç karışmasın nasıl olsa borç ödeyecek olan kocası.Eğer ki dikkat etmeden harcama yaparsa adam kendisi düşecek sıkıntıya ve böyle olursa da daha dikkatli davranmayı öğrenir.Aslında birazda bu işler deneme,yanılmayla öğreniliyor.Konu sahibi bıraksın kendi haline borçları ödeyemezse kendisi düşünsün kocası.O zaman da konu sahibi haklı olur,ben sana söylemiştim beni dinlemedin,bak lafıma geldin deme hakkına sahip olur.

Altın kalmadı artık bu hafta kaynanamlarla onu konuştuk bizde akraba için 100 lira takıyoz düşün birinci derece olursa Bi küçük altın o da amca hala dayı çocuğu gerisine gerek yok yeter 100 lira

Siz akıl verebilirsiniz tabii eşi olarak ama kararına da saygı duymalısınız.
Bence işe girin, paranızı kazanın.
Senin paran benim param muhabbeti yapmayın.
Aile olmak demek keselerin bir olması demek bence.

Off her ikiniz de çok ağır konusmussunuz. İkiniz de fena kırılmışsınız. Ama dışardan bakılınca evliliginizde bir problem yok. Küçük bir tartışma için daha fazla uzmeyin birbirinizi. Hayat gereksiz kırgınlıklar için çok kısa. Kocandır, sen alttan al nolacak. Adamın bu kadarcık. Hatrı vardır.

Siz akıl verebilirsiniz tabii eşi olarak ama kararına da saygı duymalısınız.
Bence işe girin, paranızı kazanın.
Senin paran benim param muhabbeti yapmayın.
Aile olmak demek keselerin bir olması demek bence.
Bugüne kadar hiç para muhabbeti olmadı aramızda eşim maaşından borç kısmını Alıp yatırır geriye ne kadar kalmışsa bana verirdi evin iht vs ben yapardım kendisine de para Lazım olunca benden alırdı ama bu kez böyle muhabbet olması beni çok üzdü

Off her ikiniz de çok ağır konusmussunuz. İkiniz de fena kırılmışsınız. Ama dışardan bakılınca evliliginizde bir problem yok. Küçük bir tartışma için daha fazla uzmeyin birbirinizi. Hayat gereksiz kırgınlıklar için çok kısa. Kocandır, sen alttan al nolacak. Adamın bu kadarcık. Hatrı vardır.
şimdi kahvaltı hazırlıyor gelip çağıracak kesin ama sofrada yine konuşmuyacaz ikimizde inatt :110:

Aptallık bende harcayacaksın eşinin Parasını ki değerli olasın tasarruf yapınca para onun oluyor
Valla sen ne kadar tasarruf yaparsan,oda okadar savurur canim yerinde olsam tasarrufumu gizli yaparim atarim kenara parami,soyle bisey de yapabilirsin varsa eksigin evde almak istedigin yap bi liste ve her ay biseyler al bakalim o zaman altin alacak parayi bulabiliyomu:KK70:

Hepinize tşk ederim arkadaşlar eşim gelip özür diledi ben bana verdiğin parayla alacaktım onu kastetmiştim vs gibi laflar etti arayı düzelttik

Bikere senin paran benim param olayı araya girdimi o evlilik bitmiş arada saygı sevgi bağlılık kalmamış demektir.
O para ikinizinde parası. Siz ailesiniz ya. Uzun ilişkilerde bile bu konu aradan kalkarken siz hastalıkta sağlıkta diye söz vermişsiniz bi tanede çocuğunuz varmış ne demek para benim param. Utanmaza bak. Bu bir. İkincisi müşteriden aldıkları paraları aynen iade ediyorlar demek ki. Tabi ki maddi konularda beraber karar vereceksin. Her konuda beraber karar vereceksiniz. Ben olsam hiç bi müşteriye altın taktırmazdım. Çünkü seninde dediğin gibi. Yakın bi arkadaşı değil akrabası değil her müşteriye ne altını ? Eşin çok kaba çok düşüncesiz ve çok öküz. Ben senin yerinde olsam demek senin paran iyi al paranı güle güle harca deyip çekip giderdim. Anlasın biraz hatasını terbiyesiz.

Back
X