Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sinirlerim tepemde
- Konu Sahibi lovesnob
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Normalde maaşının borç kısmını Alıp yatırıyor kalan parayı bana verir para Lazım olunca benden ister ama bugün bu şekilde konuşmasına sinir oldumNe demek onun parasi. Kusura bakma esimin parasi benim paramdir. O da hep oyle der. Ve icraatta da oyledir. Sen haklisin kardes. Direncini kirma. Hakliliginin arkasinda dur.
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Normalde maaşının borç kısmını Alıp yatırıyor kalan parayı bana verir para Lazım olunca benden ister ama bugün bu şekilde konuşmasına sinir oldum
Haklısınız bence. Kim olsa sinir olur. Siz onun hayat arkadaşısınız. Sizin kalbinizi kırmaması gerekirdi.
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Bide saf gibi diyo bak akrabalara gitmiyorum akrabalarının da düğününe çağırmıyorlar memleketinde oturmuyoruz eşimin annesi ve babası gidiyor düğünlere dedim asıl onlara git onlar düğünümüze geldi müşteriler bizim neyimiz hatır için gidiyorsan da az tak abartmaPatron taksin o zaman altıni. Yada ortak para toplasinlar. Diğer çalışanlar her zaman gitmiyor mus. Eşiniz de gitmesin ara sıra hepsine gitmek zorunda değil ki insan yeri geliyor akrabasinin düğününe gidemiyor.
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Aptallık bende harcayacaksın eşinin Parasını ki değerli olasın tasarruf yapınca para onun oluyorAh su paranın gözü kör olsun bütün kavgaların sebebi siz aile bütçesini dusunmussunuz ama eşinizin böyle demesi tuhaf ne demek yalnız onun parası siz necisiniz
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Bence karışmayın.Siz çalışmıyormuşsunuz.Çalışıp para kazanan eşiniz,borçları ödeyende eşiniz,eğer paraya sıkışırsa sonra kendisi düşünsün.Takması gerekiyorsa takar.Sonuçta davet edilmiş,eli boş gitmek olmaz,benim param demesi hoş olmamış,ama sizin karşınızda çocuk varmış gibi karışmanızda hoş olmamış.Sonuçta bu adam sizi mağdur etmiyor,evine bakıp borçlarını ödüyor değil mi? Bu durumda niye karışıyorsunuz? Sizi aç bırakıp,gidip altın taksa o zaman haklısınız derdim,ama şu durumda haksızsınız.
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Bende aynısını dedim madem bencilsin evlenmeseydın oturup yanlız paranı harcasaydın diyo ki yanlış anladın beni falan ama ben umursamadım dediklerini çünkü çok sinirliydim oda sustu cevap vermedi ben biraz konuştum gittim oda MAKendi parasiysa cocuga bakici tutup yemegink camasirina yardimci tutsun benim parammis.. Terbiyesiz herif.
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Ben bişey takma demedim para tak dedim ben zaten altın meselesinden çok benim param demesine takıldım bende çok ğstüne gittim doğru ama o Lafı edince kendimi tutamadım ama çalışmıyorum diye parayı istediğin gibi harcamazsın biz bir aileyiz benim fikrimde önemli dedim ki normalde para bendedir hep ama bu defa neden böyle konuştu anlamadımBence karışmayın.Siz çalışmıyormuşsunuz.Çalışıp para kazanan eşiniz,borçları ödeyende eşiniz,eğer paraya sıkışırsa sonra kendisi düşünsün.Takması gerekiyorsa takar.Sonuçta davet edilmiş,eli boş gitmek olmaz,benim param demesi hoş olmamış,ama sizin karşınızda çocuk varmış gibi karışmanızda hoş olmamış.Sonuçta bu adam sizi mağdur etmiyor,evine bakıp borçlarını ödüyor değil mi? Bu durumda niye karışıyorsunuz? Sizi aç bırakıp,gidip altın taksa o zaman haklısınız derdim,ama şu durumda haksızsınız.
- 20 Ekim 2009
- 7.427
- 11.070
- 498
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
- 798
Niye tatlim? Olay sadece madur edilmeme mi?hani nerde evlilik nerde ortak kararlarBence karışmayın.Siz çalışmıyormuşsunuz.Çalışıp para kazanan eşiniz,borçları ödeyende eşiniz,eğer paraya sıkışırsa sonra kendisi düşünsün.Takması gerekiyorsa takar.Sonuçta davet edilmiş,eli boş gitmek olmaz,benim param demesi hoş olmamış,ama sizin karşınızda çocuk varmış gibi karışmanızda hoş olmamış.Sonuçta bu adam sizi mağdur etmiyor,evine bakıp borçlarını ödüyor değil mi? Bu durumda niye karışıyorsunuz? Sizi aç bırakıp,gidip altın taksa o zaman haklısınız derdim,ama şu durumda haksızsınız.
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Sinirlenince biraz abarttım sanırımTartışmda üslup önemli tabii.
Biraz sert çıktıysanız kontrol ediliyor hissiyatına kapılmış olabilir. Eminim eşiniz de borcunun harcının farkındadır ancak bazen gerçekten düzgün bir hediye yapmak gerekiyor. Borçlu olsanız da olmasanız da.
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Demek ki para takmayı yakıştıramamış kendine ya da kendince yetmez diye düşünmüş ki altın takmak istemiş.Siz karşı çıkmışsınız akraban değil,niye takıyorsun diye söylenmişsiniz o da benim param demiş.Yani bu durumda ilk siz onun üstüne gitmişsiniz.Tamam sen bilirsin deseydiniz,öyle bir laf duymazdınız.Dediğim gibi ikinizde hatalısınız.Siz ona karışıp,ısrarla altın takma dediğiniz için,o da benim param dediği için.Ben bişey takma demedim para tak dedim ben zaten altın meselesinden çok benim param demesine takıldım bende çok ğstüne gittim doğru ama o Lafı edince kendimi tutamadım
- 3 Mayıs 2015
- 261
- 126
- 53
- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.804
- 798
Aslinda sasirmiyorum biliyomusun? Cunku cogu erkek ayni..cocuk dogur kadin , hasta olsun bakan kadin ki bunlari seve seve yapariz o baska..yemek ev isine kadin.. Sonra bisey soyleyincede benim param oyle mi? Zikkimin dibi.. Az yesinde g.tune hizmetci tutsun o zamanBende aynısını dedim madem bencilsin evlenmeseydın oturup yanlız paranı harcasaydın diyo ki yanlış anladın beni falan ama ben umursamadım dediklerini çünkü çok sinirliydim oda sustu cevap vermedi ben biraz konuştum gittim oda MA
- 18 Eylül 2014
- 8.451
- 29.971
- 798
Demek ki para takmayı yakıştıramamış kendine ya da kendince yetmez diye düşünmüş ki altın takmak istemiş.Siz karşı çıkmışsınız akraban değil,niye takıyorsun diye söylenmişsiniz o da benim param demiş.Yani bu durumda ilk siz onun üstüne gitmişsiniz.Tamam sen bilirsin deseydiniz,öyle bir laf duymazdınız.Dediğim gibi ikinizde hatalısınız.Siz ona karışıp,ısrarla altın takma dediğiniz için,o da benim param dediği için.
Niye tamam sen bilirsin diyor ki?
- 8 Ağustos 2008
- 1.351
- 1.863
- 333
- 11 Kasım 2014
- 3.477
- 7.797
- 178
Ama farkındaysanız burada ortak bir karar alınmamış.Eşi altın takacağım demiş konu sahibi karşı çıkmış.Eşi gizli iş yapmamış ki,konu sahibine altın takacağını söylemiş zaten.Adamın çalışma ortamı,çevresi demek ki bunu gerektiriyor ki adam para takmak istememiş.Sonuçta koskoca adam değil mi? Kararlarına saygı duymak gerekli.Burada mağdur etme örneğini verirken anlatmak istediğim şu;adam maddi konularda zaten üzerine düşeni yapıyor,evine bakıyor,borçlarını ödüyor,karısını parasız bırakmıyor ki.Ee bu durumda konu sahibide gereksiz yere sorun çıkarmasın artık,adam çalışıp kazanıyor,evlendi diye karısından izin mi alacak birine bir şey takarken? Bana eşim karışsa böyle bir durumda bende sinirlenirdim.Bunu yapmam gerekiyor dediğim halde söylenmeye devam edip,benim düşünceme karşı çıksa kızarım yani.Evlilik demek,illa çiftlerin birbirlerinin sözlerinden çıkmamaları demek değil.İki tarafında birbirine saygı duyması lazım.Diğer yorumumda da belirttim,konu sahibi eşine karışıp ısrar ettiği için hatalı,eşi de benim param dediği için hatalı.2 tarafında davranışı hoş değil.Niye tatlim? Olay sadece madur edilmeme mi?hani nerde evlilik nerde ortak kararlar
- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Valla iyi hanım efendi olunca bunlara yaranmıyor biraz Dişli olunca Etrafında pervane oluyorlarAslinda sasirmiyorum biliyomusun? Cunku cogu erkek ayni..cocuk dogur kadin , hasta olsun bakan kadin ki bunlari seve seve yapariz o baska..yemek ev isine kadin.. Sonra bisey soyleyincede benim param oyle mi? Zikkimin dibi.. Az yesinde g.tune hizmetci tutsun o zaman