Evet ev ve ihtiyaç kredisi ayrıca kredi Kartı borcu yani maaşın 3/4borca gidiyor .. Bende o lafa kırıldım dedim ki madem bencilsin evlenmeseydin ve yalnız yaşasaydın dedim evlendiysen de ikimizin ortak kararı önemli bana diyo ki hep senin Dediğin oluyor diye sinir oldum bendeYa sonucta onun parasi evet.
Ama borcunuz varmis sanirim, daha tasarruflu olmasi lazim. Orta yolu bulsaniz konusarak?
Ben normalde karışmam ama her hafta bi müşterinin düğünü birinin Sünnet düğünü , birinin bebeği oluyor vs ya düşünün müşteri kız Kardeşinin kızının düğününe bile çağırdı eşimi pes dedim artık...ama sanırım biraz ağır konuştum dımıEşin aklı başında insandır muhtemelen kaç yaşında adam..
Altın takmaya karar vermişse buna saygı duyardım ben olsam..
Para benim param diyince çıldırdım tabi ..Ne yapmalıyım sizce çok ağır konuştum sanırımŞimdi siz iş ortamını bilemezsiniz ki neyi gerektiriyorsa onu yapıyordur eşiniz. Tabiki düşünmek zorundasınız ama kararına da SAYGI duymalıydınız
Bana çalışma bebek biraz büyüsün diyor sonra da para benim param diyince kendimi kötü hissettim cüzdanım daki parayıda götürdüm attım koltuğun üzerine çıktım Başımda ağrıyor diye agresiftim sinirim den ağzıma geleni söyledimYani her musteriyede altin takilmaz ama iliskileri iyiyse onu bilemeyiz.. birde evlilikte senin benim olmamali.
Düğünlere esiniz özel olarak tek mi cagiriliyor yoksa patron mu cagiriliyor yada diğer calisanlar cagiriliyor mu? Eger diğer kişilerde cagiriliyorsa firma olarak para toplanıp ortak takilsin altın.Bana çalışma bebek biraz büyüsün diyor sonra da para benim param diyince kendimi kötü hissettim cüzdanım daki parayıda götürdüm attım koltuğun üzerine çıktım Başımda ağrıyor diye agresiftim sinirim den ağzıma geleni söyledim
Bende aynısını dedim benim düğünüm yok oğlum da yok Sünnet yapayım Ee bosuna herkese altın götürüyoruz dedim para tak dedim yok herşey karşılıklı mı diyor ama Altın'da ucuz değil kiBencede haklisiniz her müsterinin dügününe sünnetine altin takilmaz ya sonuc olarak onlar sayesinde para kazaniyor anlami bu onlarin sünnetinde bulunup tebrik eder .. firmanin sahibi degilki birsey taksin onu bile gereksiz buluyorum cünkü bu arkadas akraba degil sadece müsterileri ve borc gibi bir zamanda tümden gereksiz buldum
Hepsini çağırıyorlar patron eşim ve müdür gidiyor diğer çalışanlar bazen gidiyor bazen gitmiyorDüğünlere esiniz özel olarak tek mi cagiriliyor yoksa patron mu cagiriliyor yada diğer calisanlar cagiriliyor mu? Eger diğer kişilerde cagiriliyorsa firma olarak para toplanıp ortak takilsin altın.
Sonuçta siz haklisiniz bu kadar borç varken her düğünde altın takılması doğru değil .Ama ortak yapılırsa az miktar düşer.
Patron taksin o zaman altıni. Yada ortak para toplasinlar. Diğer çalışanlar her zaman gitmiyor mus. Eşiniz de gitmesin ara sıra hepsine gitmek zorunda değil ki insan yeri geliyor akrabasinin düğününe gidemiyor.Hepsini çağırıyorlar patron eşim ve müdür gidiyor diğer çalışanlar bazen gidiyor bazen gitmiyor
Nasıl sonuçta onun parası olur? O kazanıyor diye sadece onun olamaz ki.Ya sonucta onun parasi evet.
Ama borcunuz varmis sanirim, daha tasarruflu olmasi lazim. Orta yolu bulsaniz konusarak?
Nasıl sonuçta onun parası olur? O kazanıyor diye sadece onun olamaz ki.
Burada ev arkadaşlığı yok, evlilik var. Hayat arkadaşlığı var. Nasıl yani "sonuçta onun parası"
Hayır efendim, ben kabul etmiyorum, sonuçta onun parası filan değil. İkisinin parası.
Bu adam bekar olsa evin temizliğini yemeğini yaptırmak için tutacağı kadına ne kadar verecekti?
Bu adam çocuğuna bakıcı tutsa ne kadar verecekti?
Konu sahibi karın tokluğuna çalışan bir hizmetçi mi? Yatılı bakıcı mı?
Nasıl sonuçta onun parası olur? O kazanıyor diye sadece onun olamaz ki.
Burada ev arkadaşlığı yok, evlilik var. Hayat arkadaşlığı var. Nasıl yani "sonuçta onun parası"
Hayır efendim, ben kabul etmiyorum, sonuçta onun parası filan değil. İkisinin parası.
Bu adam bekar olsa evin temizliğini yemeğini yaptırmak için tutacağı kadına ne kadar verecekti?
Bu adam çocuğuna bakıcı tutsa ne kadar verecekti?
Konu sahibi karın tokluğuna çalışan bir hizmetçi mi? Yatılı bakıcı mı?
Pardon ya şiddet size değilAman bu siddet yav :)) ben de çalışmiyorum. Yani konu sahibiyle ayni durumdayim. Ortak bi karar alin dedim zaten. Ama esi de eger cok istiyorsa yapabilir diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?