• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sinirlerim tepemde

lovesnob

La tahzen !
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
2.687
1.995
158
34
Sinirlerim tepemde yine bugün yine konu açmıştım başım ağrıyor diye neyse eşim aradı gün içinde normal sohbet ediyoruz bana diyoki haftaya müşterinin oğlunun Sünnet'i var. eşim mühendis ve bi şirkette Çalışıyor ,müşterilerde şirketin müşterisi.. bende dedim ki; daha önce de bir kaç tanesine gittin.hep altın götürdük, buna da para takalım..eşimde olmaz dedi, bende dedim ki ;ya adam senin neyin bak bu ay hiç paramız kalmadı her önüne gelen Düğüne altın takıyorsun ,sırf şirketin müşterisi diye, patronların takıyor yeter artar bile dedim ..arkadaşın değil akraban değil ! oda bana dedi ki para benim param !!bende tlf yüzüne kapattım ...
Il dışındaydı ama buraya yakın bi il de neyse akşam üzeri eve geldi.. başım ağrıyor,bana diyo yine mod a girmişsin..bende dedim madem para senin paran al cüzdanımdaki parayı da artık 5 Kr istemiyorum dedim !çok sinirliydim! baya bi söylendim ..oda biraz söylendi ..benim ağzımdan kızıma dua et yoksa... Kelimesi çıktı eşimde ben anlayacağımı anladım dedi bende ne anlarsan anla dedim ama aşırı sinirliydim şimdi siz söyleyin o mu HAKLI ben mi kızlar şimdi konuşmuyoruz o inat ben inat napıcaz böyle

Ya sonucta onun parasi evet.
Ama borcunuz varmis sanirim, daha tasarruflu olmasi lazim. Orta yolu bulsaniz konusarak?

Eşin aklı başında insandır muhtemelen kaç yaşında adam..

Altın takmaya karar vermişse buna saygı duyardım ben olsam..

Ama borcunuz varmis sanirim, daha tasarruflu olmasi lazim. Orta yolu bulsaniz konusarak?
Evet ev ve ihtiyaç kredisi ayrıca kredi Kartı borcu yani maaşın 3/4borca gidiyor .. Bende o lafa kırıldım dedim ki madem bencilsin evlenmeseydin ve yalnız yaşasaydın dedim evlendiysen de ikimizin ortak kararı önemli bana diyo ki hep senin Dediğin oluyor diye sinir oldum bende

Eşin aklı başında insandır muhtemelen kaç yaşında adam..

Altın takmaya karar vermişse buna saygı duyardım ben olsam..
Ben normalde karışmam ama her hafta bi müşterinin düğünü birinin Sünnet düğünü , birinin bebeği oluyor vs ya düşünün müşteri kız Kardeşinin kızının düğününe bile çağırdı eşimi pes dedim artık...ama sanırım biraz ağır konuştum dımı

Şimdi siz iş ortamını bilemezsiniz ki neyi gerektiriyorsa onu yapıyordur eşiniz. Tabiki düşünmek zorundasınız ama kararına da SAYGI duymalıydınız

Şimdi siz iş ortamını bilemezsiniz ki neyi gerektiriyorsa onu yapıyordur eşiniz. Tabiki düşünmek zorundasınız ama kararına da SAYGI duymalıydınız
Para benim param diyince çıldırdım tabi ..Ne yapmalıyım sizce çok ağır konuştum sanırım :cry:

Yani her musteriyede altin takilmaz ama iliskileri iyiyse onu bilemeyiz.. birde evlilikte senin benim olmamali.

Yani her musteriyede altin takilmaz ama iliskileri iyiyse onu bilemeyiz.. birde evlilikte senin benim olmamali.
Bana çalışma bebek biraz büyüsün diyor sonra da para benim param diyince kendimi kötü hissettim cüzdanım daki parayıda götürdüm attım koltuğun üzerine çıktım Başımda ağrıyor diye agresiftim sinirim den ağzıma geleni söyledim

Bencede haklisiniz her müsterinin dügününe sünnetine altin takilmaz ya sonuc olarak onlar sayesinde para kazaniyor anlami bu onlarin sünnetinde bulunup tebrik eder .. firmanin sahibi degilki birsey taksin onu bile gereksiz buluyorum cünkü bu arkadas akraba degil sadece müsterileri ve borc gibi bir zamanda tümden gereksiz buldum

Bana çalışma bebek biraz büyüsün diyor sonra da para benim param diyince kendimi kötü hissettim cüzdanım daki parayıda götürdüm attım koltuğun üzerine çıktım Başımda ağrıyor diye agresiftim sinirim den ağzıma geleni söyledim
Düğünlere esiniz özel olarak tek mi cagiriliyor yoksa patron mu cagiriliyor yada diğer calisanlar cagiriliyor mu? Eger diğer kişilerde cagiriliyorsa firma olarak para toplanıp ortak takilsin altın.

Sonuçta siz haklisiniz bu kadar borç varken her düğünde altın takılması doğru değil .Ama ortak yapılırsa az miktar düşer.

Bencede haklisiniz her müsterinin dügününe sünnetine altin takilmaz ya sonuc olarak onlar sayesinde para kazaniyor anlami bu onlarin sünnetinde bulunup tebrik eder .. firmanin sahibi degilki birsey taksin onu bile gereksiz buluyorum cünkü bu arkadas akraba degil sadece müsterileri ve borc gibi bir zamanda tümden gereksiz buldum
Bende aynısını dedim benim düğünüm yok oğlum da yok Sünnet yapayım Ee bosuna herkese altın götürüyoruz dedim para tak dedim yok herşey karşılıklı mı diyor ama Altın'da ucuz değil ki

Düğünlere esiniz özel olarak tek mi cagiriliyor yoksa patron mu cagiriliyor yada diğer calisanlar cagiriliyor mu? Eger diğer kişilerde cagiriliyorsa firma olarak para toplanıp ortak takilsin altın.

Sonuçta siz haklisiniz bu kadar borç varken her düğünde altın takılması doğru değil .Ama ortak yapılırsa az miktar düşer.
Hepsini çağırıyorlar patron eşim ve müdür gidiyor diğer çalışanlar bazen gidiyor bazen gitmiyor

Hepsini çağırıyorlar patron eşim ve müdür gidiyor diğer çalışanlar bazen gidiyor bazen gitmiyor
Patron taksin o zaman altıni. Yada ortak para toplasinlar. Diğer çalışanlar her zaman gitmiyor mus. Eşiniz de gitmesin ara sıra hepsine gitmek zorunda değil ki insan yeri geliyor akrabasinin düğününe gidemiyor.

Nasıl sonuçta onun parası olur? O kazanıyor diye sadece onun olamaz ki.
Burada ev arkadaşlığı yok, evlilik var. Hayat arkadaşlığı var. Nasıl yani "sonuçta onun parası"
Hayır efendim, ben kabul etmiyorum, sonuçta onun parası filan değil. İkisinin parası.

Bu adam bekar olsa evin temizliğini yemeğini yaptırmak için tutacağı kadına ne kadar verecekti?
Bu adam çocuğuna bakıcı tutsa ne kadar verecekti?

Konu sahibi karın tokluğuna çalışan bir hizmetçi mi? Yatılı bakıcı mı?

Burada ev arkadaşlığı yok, evlilik var. Hayat arkadaşlığı var. Nasıl yani "sonuçta onun parası"
Hayır efendim, ben kabul etmiyorum, sonuçta onun parası filan değil. İkisinin parası.

Bu adam bekar olsa evin temizliğini yemeğini yaptırmak için tutacağı kadına ne kadar verecekti?

Ne demek onun parasi. Kusura bakma esimin parasi benim paramdir. O da hep oyle der. Ve icraatta da oyledir. Sen haklisin kardes. Direncini kirma. Hakliliginin arkasinda dur.

Aman bu siddet yav :)) ben de çalışmiyorum. Yani konu sahibiyle ayni durumdayim. Ortak bi karar alin dedim zaten. Ama esi de eger cok istiyorsa yapabilir diyorum.

Aman bu siddet yav :)) ben de çalışmiyorum. Yani konu sahibiyle ayni durumdayim. Ortak bi karar alin dedim zaten. Ama esi de eger cok istiyorsa yapabilir diyorum.
Pardon ya şiddet size değil :KK48: Konu sahibinin kocasına kızdım gece gece
Hep diyorum kendime, yatağa yatınca kapa gözünü uyu. Niye alıyosun bu ipadi eline.

Bak sinirden uykum kaçtı şimdi iyi mi
Tövbeeeee :confused:

Back
X