- 3 Eylül 2014
- 2.687
- 1.995
- 158
- 34
Sinirlerim tepemde yine bugün yine konu açmıştım başım ağrıyor diye neyse eşim aradı gün içinde normal sohbet ediyoruz bana diyoki haftaya müşterinin oğlunun Sünnet'i var. eşim mühendis ve bi şirkette Çalışıyor ,müşterilerde şirketin müşterisi.. bende dedim ki; daha önce de bir kaç tanesine gittin.hep altın götürdük, buna da para takalım..eşimde olmaz dedi, bende dedim ki ;ya adam senin neyin bak bu ay hiç paramız kalmadı her önüne gelen Düğüne altın takıyorsun ,sırf şirketin müşterisi diye, patronların takıyor yeter artar bile dedim ..arkadaşın değil akraban değil ! oda bana dedi ki para benim param !!bende tlf yüzüne kapattım ...
Il dışındaydı ama buraya yakın bi il de neyse akşam üzeri eve geldi.. başım ağrıyor,bana diyo yine mod a girmişsin..bende dedim madem para senin paran al cüzdanımdaki parayı da artık 5 Kr istemiyorum dedim !çok sinirliydim! baya bi söylendim ..oda biraz söylendi ..benim ağzımdan kızıma dua et yoksa... Kelimesi çıktı eşimde ben anlayacağımı anladım dedi bende ne anlarsan anla dedim ama aşırı sinirliydim şimdi siz söyleyin o mu HAKLI ben mi kızlar şimdi konuşmuyoruz o inat ben inat napıcaz böyle
Il dışındaydı ama buraya yakın bi il de neyse akşam üzeri eve geldi.. başım ağrıyor,bana diyo yine mod a girmişsin..bende dedim madem para senin paran al cüzdanımdaki parayı da artık 5 Kr istemiyorum dedim !çok sinirliydim! baya bi söylendim ..oda biraz söylendi ..benim ağzımdan kızıma dua et yoksa... Kelimesi çıktı eşimde ben anlayacağımı anladım dedi bende ne anlarsan anla dedim ama aşırı sinirliydim şimdi siz söyleyin o mu HAKLI ben mi kızlar şimdi konuşmuyoruz o inat ben inat napıcaz böyle