Saç Kesim Şekilleri Sınırları zorladım,sonunda bunuda yaptım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Suna bayan degil de kadin deseniz cok daha guzel bir yazi olacakmis. Neyse tebrik ederim. Sac kasintilariniz isin sampuaninizi degistirmeyi deneyin bence. Mentollu sampuan kullandiniz mi hic?

Buarada deminde belirtmiştim. Dermaa diyemi söyleniyor tam bilmiyorum ama gösterdiğim herkes bu dermaa çizdirmen lazım diyor ama bana saçma geliyor.
Okuyup bi igneyle yaraları,kaşınan yerleri ciziyolarmış galiba.

Hiç yaptiran oldumu aranızdaaa?

Bu çocuklarda olan konağın büyüklerde level atlamış hali stresle yediklerinle alakalı kiloyla falanda
Kiloyla alakali dildir bence ya, gerçi yakın dönemde inat edip 8 kilo verdim, biraz bünyemi zorlamış olabilirmiyim sanki ondan sonra dahadamı azdıki?
Millete göre gereksiz kilo verdim zatennn..şuan 55 kiloyum boyum 1.70
Ikinci cocuktan sonra inat ettim 63 iyiydi aslında, eski halime dönmek için biraz acele davrandım bünyem zayıfladi yaralarımmı azdı ki acabaaa?

Suna bayan degil de kadin deseniz cok daha guzel bir yazi olacakmis. Neyse tebrik ederim. Sac kasintilariniz isin sampuaninizi degistirmeyi deneyin bence. Mentollu sampuan kullandiniz mi hic?
Ay kullandiğim herseyin adını yazasım var mune den korkuyorum :)
Mentollu denemedim hayır, ayrica kadın, bayan muhabbetinde neyi kasdettiniz anlayamadim?

Ben dr umun yalancı sıyım

Nasil hem dokulup hem de cok gur oluyor?
Orayi anlayamadim valla.
Benim de su aralar cok dokuluyor, bir cozum bulduysan ve paylasirsan sevaba girersin

Nasil hem dokulup hem de cok gur oluyor?
Orayi anlayamadim valla.
Benim de su aralar cok dokuluyor, bir cozum bulduysan ve paylasirsan sevaba girersin
Bu egzama/ dermaa/ mantar tam olarak çözemediğim şeyden önce çok gürlerdi, son 1 yıldır çok dökulmeye başladılar maalesef..
Ama sanırım bu durumdan dolayı..
Doktorum baktı hiçbişi demeden reçete yazdirmaya başladi, egzama mı dedim kafa salladı..
Ama verdiği ilaç losyon şampuan hicbi işe yaramadı, kan tahlilide temiz çıkmışti..

Bende hiçbisi anlamadım valla
Benimki farklı bi durum olsada bu mevsimde çoğu arkadaşim saç dökülmesinden şikayetci, umarım sizinkide dönemseldir..

Ay bugun hiç iş yapmadım, yeni saçlarımla iyice erkeğe bağladım galiba, anca cvp yetiştiriyom, noluyor bana

Biraz ara veriyim bariii, ben yokken arkamdan atmayın ama

Ay kullandiğim herseyin adını yazasım var mune den korkuyorum :)
Mentollu denemedim hayır, ayrica kadın, bayan muhabbetinde neyi kasdettiniz anlayamadim?

:) yani nasil anlatayim bilemedim ama toplumda genel bir algi var (bence yanlia bir algi) kiz-kadin muhabbetinden oturu bazi seyleri daha hafifletmeyi ve bayan demeyi tercih ediyorlar. Kadin kelimesinin cinsellikle alakasi olmamasina ragmen bunu yapiyorlar. Bayan kelimesinin kullanilmasini o yuzden sevmiyorum ben. Hani bay bayan denir ona lafim yok ama genelde erkek bayan seklinde bir kullanim var. O yuzden soyledim yani.
Yanlis hatirlamiyorsam eger universitede bi arkadasim vardi onun da bu sekilde asiri bi kasintisi vardi saclarinda-sac derisinde. O h&s nin (marka isminde sikinti var mi bilmiyorum ama unlu bir marka iste) mentollusunu kullandigini, sac diplerinin cok rahatladigini ve kasintinin baya baya azaldigini soylemisti. Sizde de ayni etkiyi yapar mi bilemiyorum tabii ama ins bir cozum bulursunuz. Cok can sikici bir durum :/

Ohhhh keyifler olsun kafan hafiflemistir ne rahat edersin.herkadinn aslinda isteypte asla yapamayacgi birsey heralde

Ohhhh keyifler olsun kafan hafiflemistir ne rahat edersin.herkadinn aslinda isteypte asla yapamayacgi birsey heralde
Bide elimi enseme attığımda kırt kırt edip iğne gibi batmasa :))) ama gerçektende çok rahatmış, mefta olup kuru kafaya dönüştüğümü göremeyeceğime göre canlı kanlı kendi kafatasımı görmek istedim..
Iyide ettim ohhh ohhh
Herkese tavsiye ederim
Sevgiler :)

Yaa bayildim anlatim tarzina en cokta esinin takilmasi cok hostu:)
Suan gundemimde o var cesaret ediyorumda edemiyorum saclarim yandi benimde cok cirkin geliyor gozume kazitiyim diyorum kuafoderden oyle yildim ki ama iste kafatasi seklim guzel degil kocakafa cikar diye cesaret edemiyorum saclarimdan memnunds degilim
Gecmis olsun sanada köku sende tabi gecer sacma salak yorum yapacak yakinlarinada hiiiccc firsat verme kafa senin sac senin kime ne

Erkek olmak var bu dunyada valla.
Saclar kisa rahat, kil tuy derdi yok.
Ben 20li yaslarda cesaret edip kisa kesmistim guzel olmustu ama uzatirken o sekilsiz ara boylar yok mu, istr o zaman sabir dilerim. Kinali yapincak gibi gezcen bi muddet

Helal olsun . başım açık ve en sevdiğim saç sekli ama şu an kilo aldım yapamıyorum

Erkek olmak var bu dunyada valla.
Saclar kisa rahat, kil tuy derdi yok.
Ben 20li yaslarda cesaret edip kisa kesmistim guzel olmustu ama uzatirken o sekilsiz ara boylar yok mu, istr o zaman sabir dilerim. Kinali yapincak gibi gezcen bi muddet
olsunnn,nur yüzümüz'e sığınarak onuda geçiririz.. <<< bakarmısın şu surata ne yakışmazzz )

ayy cok
ayy cok guldum ya..
ama bence cok iyi yapmissin ama bundan sonra sacina losyin mus ne var ne yok surme organik zeytinyagli sabunlar var onu kullan..
brnde 15 yasimda sacimi sifira vurmustum ne gunlerdi be

sana tavsiyem Saber kozmetik diye bir site var orda 100/100 zeytinyagli sabun var cok dogal..
bence sacin uzayincaya kadr bu sabunu kullan sadece cok dogal saclari yumusacik yapiyor ..
gercekten sampuanlar hem sagliga hemde saca cok zararli..
ben mesela tam 10 senedir sacima kolay kolay sampuan surmem..
yani cok katki maddesi var ..
bence benim onerdigim sabunu al vucuduna da cok iui gelir yumusatip rahatlatiyor..
benden ta vsiyesi uymasi sana kalmis..

eger dermaysa..
sen tryzeyi dinle csnim..
ben cok gordum derma olupta cizip ojuduktan sonra gecenn.

derdi veren Allah sifasinida verir ins..
gecmis olsunn....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…