Saç Kesim Şekilleri Sınırları zorladım,sonunda bunuda yaptım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Saç dökermi peki? yok hayır yaptırmadım, doktorumda gerek görseydi söylemezmiydi ?
Şuan saç yok gibi, rahatsızlıklarda yok gibi ama uzayınca mutlaka nüks edecek yine
Döker kaşındıkca kepek seklinde oldugu icin sacta dökülüyo sunu da belirtiyim sedef bakmayla anlasilan bi rahatsizlik degil kasinan bolgeden yada kepeklenen bolgeden parca alinip labarotuara yollaniyo ve sonuc oyle cikiyo yillarca bende kasinti kepek gibi dokulmeler ozellikle saclarimda ve kafamda yasadim ilk baslarda kimse farkina varmadi stres dendi havalar dendi egzama dendi yillarca boyle devam etti baktim duzelmiyo daha iyi bi doktora gittim sagolsun buldu sonuc sedef cikti simdi ilaclarla cok rahatim doktorunuza sedefide citlatin bence gecmis olsun.

Valla şimdi onuda düşünür oldum, ben hep dermaa ya bağlıyorum çunkü ara ara tenimin herhangi bi yerinde çıkar ve kendiliğinden verya çizdirince geçer.
Sedef de aklımda bulunsun canım sağol, gerçi ben bu kısa saç'ı acayip sevdim artık uzatmazsam sorunda olacağını sanmıyorum :)
Yinede teşekkürler

Ya çok şekersiniz, çok güldüm okurken ama çok seçimli bence, güle güle kullanın

Nasılsa kökü bende yine uzar..
Cok uzattim okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin.

Fikrimi çelen paylaşımlar bunlar
O kaşıntı beni de öldürecek ya da saçlarıma veda ettirecek. En sevdiğim veda saçlara veda olsun .Merak ettiğim saçlarda bir değişiklik oldu mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…