- 9 Mart 2009
- 884
- 5.490
-
- Konu Sahibi Pa-NickYok
Bende çok depresif bir animda yanlari kazımıştımama sizinki baya cesaret ister ve bende yok o
Sıhhatler olsun gardaşim
gardaşım sende kimsin
Ya o gerçekten insanin yüz tipiyle alakalı bişiii,ama tabii cesarette gerektiriyor..Benim üniversitede bir dönem 3 numaraydı. Hiç uzunluk yoktu her tarafı asker trasiydi. Hatta sıfıra vurmustuk bir ara da. Hiç sacim yoktu.Babam makineyle kesiyordu. 2 sene öyle dolaştım. Kapali da degilim. Çok rahat oluyor gerçekten.
Acitasyon, olmadı duygu sömürüsü..Ay çok hoşsunuz
Bana da geliyor o deli cesareti bazen.
Saçımda kendi rengimi görmeyeli çok oldu.hem diyorum kendi rengi çıkar ortaya boyanın akmasını beklemem.sonra bazen geçiyor bu istek hoş eşim de izin vermiyor
Benim saçlar gittiğinde herkes normal karşılamıştı. Aslında çok normal bir şey neden garipsediler. Arkadaşım kazitiyordu saçını ki kafası yamuktuYa o gerçekten insanin yüz tipiyle alakalı bişiii,ama tabii cesarette gerektiriyor..
Whatsappım kitlenmiş durumda diyebilirim şuan..
Ailem kardeşlerim herkes yurtdışında, ablama bi foto attım ve herkes delirmiş gibi yaziyor neyaptin nasıl yaptın.
Ne varki yaa, dileyen yapabilir, dimi ama
Ama annem görmesin kesin hastalandım sanır Allah korusun
Bak bunu hiç denememiştim..Iyi gunler kasinti kizariklik icin dusa girmeden 15 dakika once elma sirkesini suyla.karistirip saclariniza surun pardon kafatasiniza havluyla sarip bekleyin.faydasi oluyo baya haftada 1 gun boyle yaparsaniz tamamrn geciyor.benmde sizin gibiydi hatta konum var.sampuan ilac fayda etmedi bana. Baharatli yiyecekler cok tetikliyor benim sac derimi.
Maalesef az önceki cvbımda belirttiğim gibi bulamadım.. Atopik derken? Turkiyede doğup büyümedim kelimelere çok hakim değilim kusura bakmaBen de yaptım bir kere, off duşlar ne rahat oluyordu ya. Sıfır değil ama, diken diken duracak kadar. Banyoya üşenen erkeklere pess diyorum!
Kaşıntı nedenini buldunuz mu? Atopik bir cilt mi acaba?
Est.Maalesef az önceki cvbımda belirttiğim gibi bulamadım.. Atopik derken? Turkiyede doğup büyümedim kelimelere çok hakim değilim kusura bakma