Saç Kesim Şekilleri Sınırları zorladım,sonunda bunuda yaptım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Ba yıl dım :) keske sendeki cesaret bendede olsa. benim saclarda bağımsızlığını ilan etmeye basladi biraz kestim ama senin yaptığın çılgınlık :)
Supersin :)

Merak ettim o halini .iyi cesaret

Çok isteyip te yapamadığım şey Kıvırcık sert kuru yıpranmış sekil almayan üstüne aşırı dökülen saclariminda buna ihtiyacı var

Zaman ayırıp bukadar detay verdiğin için sağol canım, biraz uğraş istiyo 2 çocukla sanırım bu reçete :)

Strese bağlı alerji oldum ben.kaşıntı kızarıklık oldu.kanayana kadar kaşıyasım geliyordu
Dr verdiği ilaçlar işe yaramadı
Aloe vera çiçeği bitirdi

eger dermaysa..
sen tryzeyi dinle csnim..
ben cok gordum derma olupta cizip ojuduktan sonra gecenn.

derdi veren Allah sifasinida verir ins..
gecmis olsunn....
Sağolasın,amin herkese şifalar dileriz ..
Olmadı son çare onuda denicem..
Sencede dermaa dedikleri şey egzama dilmi ya?
Yani eğer dilse derma dedikleri şeyin tıp dilinde adı nedirki??

Cesaretinden dolayı tebrik ederim.. hazır saçı kestirmişken birde hacamatı deneyip , no-poo akımına başlamanın tam zamanı kaşıntılarının hepsi geçer. Ben bir senedir saçlı deride sedefle uğraşıyorum aşırı derecede kaşıntı döküntü vardı çok şükür kaşıntılarım geçti. Saç diplerine çörekotu yağı ile güzelcene masaj yap...

Aktar dan filan mı aldın? Yani nasıl kullandın detay verirmisin?
Aloe vera bildiğin kaktüsgillerden bi çiçek canım.saksıda yetişiyor
Dalını koparıyorsun içinden jel çıkıyor.o jeli sürüyorsun
Kızkardeşim LR diye bi marka var onun kremini spreyini almış.yüzde doksan aloe veralı onları kullanıyorum bi yandanda.

Doğumdan sonra bende yapmayı düşünüyorum seyrek diye ama eşim olmaz diyor seni öyle görmek istemiyorum diyor o ağustosta askere giderse çok kararlıyım yapıcam bakalım gurlesicek mi :)
Gurlesmiyor malesef ben bir kere jiletle kazittim bir kere de makasin kesecegi Son noktaya kadar kestirdim. Hiç bir işe yaramıyor

Ayy nasil guldum yaaa anlatma sekliniz mukemmel hele ki esinizin ve oglunuzun tepkisi iyi cesaret walla

kendinden boneli topuzlu sal nasil oluyor , nerde bulabilirim
bumursam onlardan bende kesebilirim asker olmasada plis trasi fln olur ehrhalde :)
saçlarim çok dokuluyor çunku (

Ayyy hep yapmak istedigim ama hic yapamadığım bişey sizi cok tebrik ederim. bu aralar bende saclarima taktim kafayi cesaretimi toplarsam bende yapicam... birde aklima şey geldi kapali oldugunuz için terleme nedeniyle belkide kaşınma yapiyor olabilir mi benim öyle oluyor da şapka vs bisey takinca kafam kaşınıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…