Saç Kesim Şekilleri Sınırları zorladım,sonunda bunuda yaptım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

Pa-NickYok

☆Respect yavrum Respect☆
Kayıtlı Üye
9 Mart 2009
884
5.490
Kızlar selam,

Kafamın içinde bilmediğim, derman, çare bulamadığım bi kaşıntı var son 1 yıldır ve inanılmaz saç döküyor..
Deli gibi saç topluyorum heryerden ve birsürü ilaç, losyon, şampuan v.s denediğim içinde feci şekilde yıprandı kazık gibi oldular son zamanlarda.
Ayrıca fazlasıyla gür, bi okadar düz ve şekil alması inat bi saç tipim vardır..

Eşim kısa saçtan pek hoşlanmaz ama son 1yıldır sorunlu olduğum için kısa kullanıyordum (omuzda veya küt) ki saçlarım çok cabuk uzarlar..

Neyse asıl konu dün gece yine okadar feci kaşındımki oturduğum yerde saçlarıma sövmeye,dövünmeye başladım.
Eşimde gel keselim kökten diyince o an "tamam len" dedim ve bi hışımla yerimden kalktım..

Zaten yıllardır denemek istediğim ama bitürlü eşimi ikna edemediğim bi çılgınlık için ilk adımı kendimce atmış bulunuyordum o ann.

Buarada eşim çok güzel erkek traşı yapar mesleğiyle hic alakası yok tabi,el becerisi diyelim.
Tabi o ķökten keselim derken o an lafın gelişi söylemişti, benim okadar ileri gideceğimi düşünmemişti zavallım..

Nasıl cesaret ettinde eşine kestirdin, neden kuaföre gitmedin dersenizde ben kendi kuaförümden başkasına gitmem ve x ablam da bana asla o istediğim şekli (yalvarsamda) kesmezdi..şöle güzel böle düz, nasıl kıyılır felan filan kafasındadır kendisi.
Ayrica aile dostumuz olduğundan ve beni sevdiğinden tabiiki..

Neyse bizzz kestikkk,kestik en az 5 farklı uzunluk ve şekil denedik.. herseferinde soruyor tabiiki, yetermi iyimi diye filan..
Diyorum halaa şuralarım ferahlamadı kaşınıyorum deli gibi,acaba enseyi hatta yanlarıda tüm makineyemi vursak derkeeenn bu sefer makineyi aldı eline başladı enseyi önce en uzun ayariyla kesmeye, sonra yanları..
O an
dedim yaa yapmışken taraksız direk makine nin 1 ayariylamı kessen, losyon filan iyice içine işlesin,şu saçlarım dökülmesin derkeeeen birde baktım asker traşlı bir x var aynanın öbür ucunda..
Aslında maksadım bikezde olsa hayatımda kendi kafa tasımı görebilmekti, neden derseniz bilmiyorum ama saçlarımı toplamayı yapıştirmayı arkalara doğru çok seviyorum ve yüz tipimede gidiyor. Dedim bide bakim tüm gidince nasil olacak, ayrıca eşimin tepkisinide ölçmek istedim..
(Bacanak naber diye enseme şaplatsada, yatağa girdiğimizde gardaşım sende kimsin) diyerek gülme krizine sokmuş olsadaa oda beğendı yanii..
E yakıştımı yakıştı, bira Rüzgar Erkoçların ilk ameliyat olduğu tüğsüz hallerine benzedim..
Erkek olsanda bi giderin varmiş dedi adam bana..

Şuan bildiğiniz asker traşlı bi bayanım, en üstte hafif tarak altı bi saçım var gerisi sıfır, kazınmış.

Nedir bu yüksek cesaretinin sebebi,manyakmısın da derseniz dışarda örtülü olmasam belki bende bu deli cesarette bulunamazdım.ayrıca şallarımın hepsi kendinden topuzlu ve boneli olduğundan uzatıp bağlamamda gerekmiyor saçlarımı..

En mutlu olduğum noktada, benim çocuklarimin ikisininde ense de (saçları cok kısayken beliren bir renk var.orası sanki saç yokmuş köseymiş gibi görünüyor ama aslında dipleri sarı çıkıyor, uzadıkca rengi koyulaşıyor ve kayboluyor..

Hep anneme sorardim anne bende küçükken böylemiydim acaba banami çekmişler diye ama annem hatırlamazdı

Neyseki bana çekmişler enazından bunu öğrenmiş oldum.. Benimde var ensemde o tuhaf renkteeeennn..
Ayrıca oğlum sabah okula kaldırırken uykuluya, bana baba dedi

Biraz zor olacak bu duruma alışmamız..
Ama ben dediğim gibi cesaret gösterip tüm sınırlarımı zorladım..

Nasılsa kökü bende yine uzar..
Cok uzattim okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin.

Son düzenleme:
Sanırım asla yapmayacağım bişey. Tebriklerr..

Cildiyeye gittim evet, verdiği hiçbisey işe yaramadı, kızarıklık gördük yara gibi görünmüyor..
Ama hala kaşınıyor geçmedi malesef

Doğumdan sonra bende yapmayı düşünüyorum seyrek diye ama eşim olmaz diyor seni öyle görmek istemiyorum diyor o ağustosta askere giderse çok kararlıyım yapıcam bakalım gurlesicek mi :)

Benim üniversitede bir dönem 3 numaraydı. Hiç uzunluk yoktu her tarafı asker trasiydi. Hatta sıfıra vurmustuk bir ara da. Hiç sacim yoktu.Babam makineyle kesiyordu. 2 sene öyle dolaştım. Kapali da degilim. Çok rahat oluyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…