Saç Kesim Şekilleri Sınırları zorladım,sonunda bunuda yaptım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Sağolasın,amin herkese şifalar dileriz ..
Olmadı son çare onuda denicem..
Sencede dermaa dedikleri şey egzama dilmi ya?
Yani eğer dilse derma dedikleri şeyin tıp dilinde adı nedirki??
ben tiptaki adini bilmiyorim ama bizim burda demro derler ..
ama okuyunca geciyor..
onu biliyorum ..
sen kimyasal seylerden uzak dur..
organik dogal seyleri kullan bence.

Tebrik ediyorum cesaretinizi ..ayrica anlatiminiza bayildim gulmekten bi hal oldum cok sekersiniz:)

Zarqa hiç duymadım, aldığınız mağaza nın adını söylerseniz yeterli olur, avrupa da varsa tabii..

Ayni ben. Okadar sey denedim tek ise yarayan eczane den aldigim vichy nin yesil kapakli sampuani .
Bende ismarlıcam netten, kullanicı yorumları cok iyi surekli bakiyorumda..
Ama bunun yağlı saç,kuru saç ayrımı var ve ben şuan saçlarım ne durumda anlayamadim.
Hem kuru kuru kaşınıyor hem çabuk yağlanıyor.
Siz hangisini tercih ettiniz?

Bi kadın buldum dün, dediğiniz gibi hazır kafa saçsızken denicem inşallah.
Evlere gelmiyomuş yalnız, önce arayıp gelmesi için ikna etmem gerekiyor, bi dergah ta yapıyolarmiş oraya gitmek istemiyorum

kendinden boneli topuzlu sal nasil oluyor , nerde bulabilirim
bumursam onlardan bende kesebilirim asker olmasada plis trasi fln olur ehrhalde :)
saçlarim çok dokuluyor çunku (
Ben yıllardır başka hiçbisi takmıyorum her rengini aldım,çoook rahattt..

Önceleri pek bilinmiyordu ben insta dan tasarimcisina özel diktirip almıştım, benimkiler kendinden topuzlu, boneli ve miknatıslı, iğneye bile gerek yok yani.
Kafana geçir yetiyor ve çokda tarz, şık duruyor.
Benim aldıklarım biraz pahalı ama son 1 yılda piyasada çakmalarıda çıktı.
Nete bone şal yazarsanız görüntüleyebilirsiniz.
Ben sadece Tulipaturban olanları alıyorum artik o bayan modanisa dada satıyor bi bakın isterseniz.

Zarqa hiç duymadım, aldığınız mağaza nın adını söylerseniz yeterli olur, avrupa da varsa tabii..

Magazanin adi " de Tuinen" di. Smdi ismi "Holland and Barrett" oldu.
Zarqa ölu deniz sampuani diyin verirler. Bu aktarin kendi markasida var bu sampuandan. Kendisi urettigi icin daha ucuz oluyor. ölu deniz diye geciyor yine adi. Uzerine " de tuinen" yaziyor( yani dukkanin eski ismi). Ben senelerdir onu kullaniyorum. Bazen hatta 3 aliyosun 1 oduyosun, helede su senenin sonlarida dogru buyuk indirimler oluyor. Takip et derim.

Sanırım Hollanda veya Fransa dasın ben Almanyada ne bu mağazayı duydum nede bu markayı..
Ama merak ettim,kuzenlerimden isteyebilirim her yerde elimiz kolumuz var nasilsa:))
Cok sağol

Sanırım Hollanda veya Fransa dasın ben Almanyada ne bu mağazayı duydum nede bu markayı..
Ama merak ettim,kuzenlerimden isteyebilirim her yerde elimiz kolumuz var nasilsa:))
Cok sağol

Evet hollandadayim ben. Body shop varmi Almanyada? belki ordada olabilir ölu deniz serisi baska bi marka adi altinda. Zatn bu urunun ozelligi ölu deniz besinleridir, markasi pekte onemli olmsa gerek.

Anti dandruff diye geciyor. Yani kepege karsi diyor . Bende hep kepek sandim. Sonra dedim kesin kuru. Sizin dediginiz gibi hemen de yağlanıyor. O yuzden hep kepek, sac dibim kuru olamaz cunku cabuk yağlanıyordu . Simdi 10 gun oldu. Normalde 2.gun yagli gorunmeye baslardi sacim . Birde sacima yag aldim. Inan sacim hic boyle olmadi. Goren arkadaslar oglumun kres ogretmenleri sacinimi boyattin kestirdin mi diyor. Halbuki sadece yag dan dolayi canli canli. Sac yagi da kiehl's den. Magic elixir ismi. 2defa kullandim daha. Ama hemen kendine geldi. Sacim da felaket dokulurdu . O bile cok azaldi. Reklam yapar gibi oldu. Ama ben cok cektim bu sac olayindan . Hep bakimsiz dururdu ne kullansam . Bu ikisi kurtardi resmen sacimi.

He he konunuz uzun olmasına rağmen çok zevk alarak okudum , tebrik ederim çok iyi cesaret
Ayrıca eşiniz ile iletişiminizi de çok sevdim , maşallah
17 yaşımdan beri hayatımda, 20 yaşımdan beri eşim..
O nedenle bu sanimiyet belkide :)
Ama bizde çok güzel kavga eder, çok pis yeriz birbirimizi yerine göre :)
Teşekkürler, evlilikte herkese huzur dileklerimle :)

[/QUOT

eşinizin tepkisine çok güldüm. bende de aynı sorun var denesem mi acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…