Saç Kesim Şekilleri Sınırları zorladım,sonunda bunuda yaptım..

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
Kiz hem hemseriymisiz (66) hemde ayni hayati paylasioruz galiba bu tuhaf oldum bende yurtdisinda dogdum buyudum sonra asik olup evlendim turkiyede yasiyorum hepsi cesaret bunlarin valla.. insallah bende senin gibi saclarimi yapabilirim esimde isterse tabi..
Sorma anlatsam roman olur..memnun oldum canım :)) medeni cesaretin varmi ki:KK53:

Korkutmak gibi olmasında lezyonlar içince böyle görünmez inş
Yok ya boyle bisi digil cok sukur..
Kaşıdığım zaman hafif kızarıklık görünüyor..
Buda neki, ben artık iç organlardan filanmi geliyor diye kokrmaya basladim acikcasi cünkü sürekli yeniliyor,şuan kafada saç yok ama deli gibi kaşinıyor. Daha önce kan verdim bisi cikmadi bakalim yine vercem.hayirlisi

Kendi içimdeki imana girmedim, genel olarak söyledim.
Kapanmak daha buyuk cesaret dedimya, bunu inanan'a neden okadar zor olsunki diye düşünenler olursa diye yazdım..
Medeni cesaretimi tartışyordukya, bende örneklerle kendimi anlatmak istedim..
kendinizi anlatmanıza gerek yoktu, medeni cesareti de tartışmıyorduk aslında; sadece kapalıyken saç kazıtmanın çok cesaret gerektirmediğini tartışıyorduk

yoksa sizin kapanmanız ve bunun gerektirdiği cesaret çok ayrı mevzular

Var kiz medeni cesaretim tavan ama esimde begenmesi onemli iste anliyosun beni :))
Saka maka kasinti kotu tabi sen bence paraya kiyip en iyi prof. gorunsene saglik bu ic organdan gelebilir vs..alerji fln.. insallah cabucak gecer rahatlarsin..

Yok ya boyle bisi digil cok sukur..
Kaşıdığım zaman hafif kızarıklık görünüyor..
Buda neki, ben artık iç organlardan filanmi geliyor diye kokrmaya basladim acikcasi cünkü sürekli yeniliyor,şuan kafada saç yok ama deli gibi kaşinıyor. Daha önce kan verdim bisi cikmadi bakalim yine vercem.hayirlisi
Bu çocuklarda olan konağın büyüklerde level atlamış hali stresle yediklerinle alakalı kiloyla falanda

Benim de ara ara düşündüğüm ama sırf uzatmak için buranın kürlerini ezberlediğimden kıyamayarak vazgeçtiğim, ablamın deli cesaretiyle ilk başta anneme kazıtmasıyla yaşadığımız bir durum. Bence çok iyi yapmışsınız en azından saçlarınız daha iyi gelecektir.

Sağlık sorunu olmadıkça benim cesaret edebileceğim bir şey değil. :)

Küçükken hep kısa kesmiş saçımı ailem. Çok özenirdim uzun saça ve ben artık saçımı kestirmeye kıyamıyorum. Resmen kıçıma yaklaştı saç :KK70: :KK70:

Kısa saçlı bayanları da çok tarz buluyorum ama cesaret edemem ben :)

Kızlar selam,

Kafamın içinde bilmediğim, derman, çare bulamadığım bi kaşıntı var son 1 yıldır ve inanılmaz saç döküyor..
Deli gibi saç topluyorum heryerden ve birsürü ilaç, losyon, şampuan v.s denediğim içinde feci şekilde yıprandı kazık gibi oldular son zamanlarda.
Ayrıca fazlasıyla gür, bi okadar düz ve şekil alması inat bi saç tipim vardır..

Eşim kısa saçtan pek hoşlanmaz ama son 1yıldır sorunlu olduğum için kısa kullanıyordum (omuzda veya küt) ki saçlarım çok cabuk uzarlar..

Neyse asıl konu dün gece yine okadar feci kaşındımki oturduğum yerde saçlarıma sövmeye,dövünmeye başladım.
Eşimde gel keselim kökten diyince o an "tamam len" dedim ve bi hışımla yerimden kalktım..

Zaten yıllardır denemek istediğim ama bitürlü eşimi ikna edemediğim bi çılgınlık için ilk adımı kendimce atmış bulunuyordum o ann.:KK71:

Buarada eşim çok güzel erkek traşı yapar mesleğiyle hic alakası yok tabi,el becerisi diyelim.
Tabi o ķökten keselim derken o an lafın gelişi söylemişti, benim okadar ileri gideceğimi düşünmemişti zavallım..

Nasıl cesaret ettinde eşine kestirdin, neden kuaföre gitmedin dersenizde ben kendi kuaförümden başkasına gitmem ve x ablam da bana asla o istediğim şekli (yalvarsamda) kesmezdi..şöle güzel böle düz, nasıl kıyılır felan filan kafasındadır kendisi.
Ayrica aile dostumuz olduğundan ve beni sevdiğinden tabiiki..

Neyse bizzz kestikkk,kestik en az 5 farklı uzunluk ve şekil denedik.. herseferinde soruyor tabiiki, yetermi iyimi diye filan..
Diyorum halaa şuralarım ferahlamadı kaşınıyorum deli gibi,acaba enseyi hatta yanlarıda tüm makineyemi vursak derkeeenn bu sefer makineyi aldı eline başladı enseyi önce en uzun ayariyla kesmeye, sonra yanları..
O an
dedim yaa yapmışken taraksız direk makine nin 1 ayariylamı kessen, losyon filan iyice içine işlesin,şu saçlarım dökülmesin derkeeeen birde baktım asker traşlı bir x var aynanın öbür ucunda..:deli:
Aslında maksadım bikezde olsa hayatımda kendi kafa tasımı görebilmekti, neden derseniz bilmiyorum ama saçlarımı toplamayı yapıştirmayı arkalara doğru çok seviyorum ve yüz tipimede gidiyor. Dedim bide bakim tüm gidince nasil olacak, ayrıca eşimin tepkisinide ölçmek istedim..
(Bacanak naber diye enseme şaplatsada, yatağa girdiğimizde gardaşım sende kimsin) diyerek gülme krizine sokmuş olsadaa:KK70: oda beğendı yanii..
E yakıştımı yakıştı, bira Rüzgar Erkoçların ilk ameliyat olduğu tüğsüz hallerine benzedim..
Erkek olsanda bi giderin varmiş dedi adam bana..:KK76:

Şuan bildiğiniz asker traşlı bi bayanım, en üstte hafif tarak altı bi saçım var gerisi sıfır, kazınmış.

Nedir bu yüksek cesaretinin sebebi,manyakmısın da derseniz dışarda örtülü olmasam belki bende bu deli cesarette bulunamazdım.ayrıca şallarımın hepsi kendinden topuzlu ve boneli olduğundan uzatıp bağlamamda gerekmiyor saçlarımı..

En mutlu olduğum noktada, benim çocuklarimin ikisininde ense de (saçları cok kısayken beliren bir renk var.orası sanki saç yokmuş köseymiş gibi görünüyor ama aslında dipleri sarı çıkıyor, uzadıkca rengi koyulaşıyor ve kayboluyor..

Hep anneme sorardim anne bende küçükken böylemiydim acaba banami çekmişler diye ama annem hatırlamazdı:olamaz:

Neyseki bana çekmişler enazından bunu öğrenmiş oldum.. Benimde var ensemde o tuhaf renkteeeennn..
Ayrıca oğlum sabah okula kaldırırken uykuluya, bana baba dedi:skandal:

Biraz zor olacak bu duruma alışmamız..
Ama ben dediğim gibi cesaret gösterip tüm sınırlarımı zorladım..

Nasılsa kökü bende yine uzar..
Cok uzattim okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin.
valla sac ici tavsiye istersen sna ayıllarca kullanabilicegin bi tarif veririm gercek hindistan cevizi yagı sisede donuk olan ele aldıgında vucut sıcaklıgında eriyen gercek olanından yani ben her hafta yaparım hatta eger omre yada boyama yaptırdıysam hafta 2 yaparım cokta memnunum saclarım zayıf cunku ama bakımı yedimi bunu 1 ay duzenlı yap seni 2 ay rahat ettırır bide diger tarifim var arada bunuda yaparım ki saclarım hep aynı vitamını alısmasın ikisinede tepki versin diye

e vtamini ampul bepanten ampul evigen de olur bagdem yagı susam yagı ama bu ampullerden 2 ser tane koyucam yaglardan da 3 yemek yasıgı 2 sindnde bol olucak sacların yagdan şarlasın en az 2 saat bekle yıka hatta zamanın varsa gece yap sabah yıka böyle cokk cok baska bi etkisi var sacların ellerinin arasından kayıp gidiyo

Bende tesetturluyum ve bekarim diye hep aklimda olan seyi yptim ve tam 3 kere ardi ardina kafami kazidim tamamen sifira. Askerlik kesimi felan degil bildgin tum sifira vurdum.

Saclarimin dibi yaraydi acirdi, sivilceler cikardi kanardi. Kepek degil kerme gibi kocaman kocaman beyaz parcalar soyulurdu kafa derim. Cok cabuk yaglanirdi.

Bi kac tane sampuan denedim ve Allaha sukur bi kac denemeden snra buldum dogru sampuani. Olu deniz ozlu bi sampuan( dead sea shampoo). Marka belirtirim ama heryerdw varmi bilmiyorum ben yurt disinda kaliyorum. Ismi zarqa.

Kepege benzer seyler gitti, yagi azaldi ve ve sivilceler kayboldu cok sukur. Dokulmede azaldi tam full gitri diyemesemde.

Bu sampuana baslarken vitamine E kapsulleri almistim aktardan. Evet sacimi ve tirnaklarimi daha saglikli yapiyordu, saclarim guclenmisti. Ama bunun yani sira vucudumdaki tuyleride daha cabuk cikardi bu vitamine E.

Benim bi eşim var ( dışarıda herne varsa hepsinden daha değerli olan)
Sanırım bukadarı yeter..

Ayrıca açık da olsam yine yapardım, yalnizca eşime değilde daha uzman ellere bırakırdım saçlarımı..

neye yeter acaba ayar fln mı veriyorsun? :) kendin de yazında demişsin kapalı olduğumdan diye daha bana neyi kanıtlıyorsan.. neyse

Kızlar selam,

Kafamın içinde bilmediğim, derman, çare bulamadığım bi kaşıntı var son 1 yıldır ve inanılmaz saç döküyor..
Deli gibi saç topluyorum heryerden ve birsürü ilaç, losyon, şampuan v.s denediğim içinde feci şekilde yıprandı kazık gibi oldular son zamanlarda.
Ayrıca fazlasıyla gür, bi okadar düz ve şekil alması inat bi saç tipim vardır..

Eşim kısa saçtan pek hoşlanmaz ama son 1yıldır sorunlu olduğum için kısa kullanıyordum (omuzda veya küt) ki saçlarım çok cabuk uzarlar..

Neyse asıl konu dün gece yine okadar feci kaşındımki oturduğum yerde saçlarıma sövmeye,dövünmeye başladım.
Eşimde gel keselim kökten diyince o an "tamam len" dedim ve bi hışımla yerimden kalktım..

Zaten yıllardır denemek istediğim ama bitürlü eşimi ikna edemediğim bi çılgınlık için ilk adımı kendimce atmış bulunuyordum o ann.:KK71:

Buarada eşim çok güzel erkek traşı yapar mesleğiyle hic alakası yok tabi,el becerisi diyelim.
Tabi o ķökten keselim derken o an lafın gelişi söylemişti, benim okadar ileri gideceğimi düşünmemişti zavallım..

Nasıl cesaret ettinde eşine kestirdin, neden kuaföre gitmedin dersenizde ben kendi kuaförümden başkasına gitmem ve x ablam da bana asla o istediğim şekli (yalvarsamda) kesmezdi..şöle güzel böle düz, nasıl kıyılır felan filan kafasındadır kendisi.
Ayrica aile dostumuz olduğundan ve beni sevdiğinden tabiiki..

Neyse bizzz kestikkk,kestik en az 5 farklı uzunluk ve şekil denedik.. herseferinde soruyor tabiiki, yetermi iyimi diye filan..
Diyorum halaa şuralarım ferahlamadı kaşınıyorum deli gibi,acaba enseyi hatta yanlarıda tüm makineyemi vursak derkeeenn bu sefer makineyi aldı eline başladı enseyi önce en uzun ayariyla kesmeye, sonra yanları..
O an
dedim yaa yapmışken taraksız direk makine nin 1 ayariylamı kessen, losyon filan iyice içine işlesin,şu saçlarım dökülmesin derkeeeen birde baktım asker traşlı bir x var aynanın öbür ucunda..:deli:
Aslında maksadım bikezde olsa hayatımda kendi kafa tasımı görebilmekti, neden derseniz bilmiyorum ama saçlarımı toplamayı yapıştirmayı arkalara doğru çok seviyorum ve yüz tipimede gidiyor. Dedim bide bakim tüm gidince nasil olacak, ayrıca eşimin tepkisinide ölçmek istedim..
(Bacanak naber diye enseme şaplatsada, yatağa girdiğimizde gardaşım sende kimsin) diyerek gülme krizine sokmuş olsadaa:KK70: oda beğendı yanii..
E yakıştımı yakıştı, bira Rüzgar Erkoçların ilk ameliyat olduğu tüğsüz hallerine benzedim..
Erkek olsanda bi giderin varmiş dedi adam bana..:KK76:

Şuan bildiğiniz asker traşlı bi bayanım, en üstte hafif tarak altı bi saçım var gerisi sıfır, kazınmış.

Nedir bu yüksek cesaretinin sebebi,manyakmısın da derseniz dışarda örtülü olmasam belki bende bu deli cesarette bulunamazdım.ayrıca şallarımın hepsi kendinden topuzlu ve boneli olduğundan uzatıp bağlamamda gerekmiyor saçlarımı..

En mutlu olduğum noktada, benim çocuklarimin ikisininde ense de (saçları cok kısayken beliren bir renk var.orası sanki saç yokmuş köseymiş gibi görünüyor ama aslında dipleri sarı çıkıyor, uzadıkca rengi koyulaşıyor ve kayboluyor..

Hep anneme sorardim anne bende küçükken böylemiydim acaba banami çekmişler diye ama annem hatırlamazdı:olamaz:

Neyseki bana çekmişler enazından bunu öğrenmiş oldum.. Benimde var ensemde o tuhaf renkteeeennn..
Ayrıca oğlum sabah okula kaldırırken uykuluya, bana baba dedi:skandal:

Biraz zor olacak bu duruma alışmamız..
Ama ben dediğim gibi cesaret gösterip tüm sınırlarımı zorladım..

Nasılsa kökü bende yine uzar..
Cok uzattim okuyanlara teşekkürler hakkınızı helal edin.

Sen de beğenmişsin eşinde beğenmiş. Daha sağlıklı uzar işte böylelikle.
Bana asla yakışmaz o yüzden cesaret edemem ama bazılarına çok yakışıyor gerçekten
Düzeltme: Kapalıymışsın zaten. Neden bu kadar dert ettin ki siz beğendiyseniz??

bir yildir kasinti varmis valla insan heralde dayanamaz sac dipleri oh be demistir tesetturlu olmaniz avantaj ben yapamazdim heralde mecbur kalsam belki disarda peruk kullanirdim yaza kadar guzel bir boya gelir saciniz

Geçmiş olsun, sıhhatler olsun.
Tam ben iyi cesaret etmiş derken kapalı olduğunuzu yazmışsınız. Bu durumda ev içinde çok da önemli değil zaten, sokakta insanlar bu ne yapmış diye dönüp bakmadıktan sonra... :KK70:
Ben çok istiyorum dünya gözüyle kendimi erkek traşı gibi kısacık görmeyi ama onu kaldıracak, yakışacak yüz hatlarım yok. :KK43: 40 yaş sendromunda cesaret ederim inş.
Şu kadına bayılıyorum mesela.
IMG_7473.jpg

yaa hep yapmak isteyip yapamadığım şey. benim saçlarım da çok geç uzar şekle girmez. bazen kazıtsam da kurtulsam derim ama eşim küt kesim bile istemez. radikal kararınız ve cesaretinize alkış tutuyorum. ama şu kaşıntı işini es geçmeyin. önemli bir konu. gerekirse dermotolojiye gidip tüm testleri yaptırın. ihmal etmeyin. yeni saçınızla mutluluklar :)

X