Sinirden buraya yazayım dedim. :)

valla şimdilerde erkeklerin geneli böyle.. bunlar yüzünden arada iyileri çıkıyorsa bile güvensizlikten yaklaşamıyoruz..

Aynen canım. Ben nerede efendi birisi var elimin tersi ile itiyorum nerede bunlar var bunları buluyorum annemde böyle söylüyor zaten geçmişte yaşadıklarım yüzünden güven sorunum var ve iyice arttı.

Ayyy o zaman seninki farklı bir olay... Pis sapık! Bu kadar mı abazasın de ona

Ay bu ben yapmadım kuzenim arkadaşım dıdımın dıdısı yazanlar bitmedi yaa

Konuşmuyor ve kavga etmişse, numarasını onun verdiğini nereden biliyor. Arkadaşı sürekli telefon numarasını dağıtıyor ve bu durum karşısında sırf küstüğü için tepki veremiyor demek ki.. Ne kaddar zor bir durumda. Ya da müneccimlik de var sanırım başarısız yalan söylemeden başka. Gerçekten insan zekasına hakaret türünde bahaneler bunlar ya. İnsan her şeyi kenara bırakıp, sadece bu bahanelere sinirlenir

Tam kendini kaptırdığın an bi uyuzluk olur ve sen yine kimseye güvenmemen gerektiğini öğrenirsin.. Hayat işte:)

Tatlım ben yazmadım kuzenim yazdı çok klişe ben onun geyiğini yapıyordum ona, o yüzden o olmayan zekası ile arkadaşım dedi sanırım artık gülüyorum yaa hep beni buluyor bunlar.
Zekalarına hayranım ben de komik geliyor ama bir zaman sonra sinir yapıyor insanda mantığa uymayan uzaysal yorumlar yapıyorlar ne demek arkadaşım numaramı vermiş. Senin numaranı neden versin arkadaşın yaaaa

içki ve kadınları bırakmak için şehir değiştirecek kadar ne olabilir ki? yani insan nereye giderse gitsin yine aynıdır,değişmez...zaten önceden canınız yandı demişsiniz...bu da bir işarettir belki olmaması için...iyi düşünün bir daha üzülmeyin.

cnm bence sen de sahte profil açıp onu süründür nefret ediorm öyle erkek müsvettelerinden ya YALANCILAR!!!!!!!!!

Merak etmeyin yalnız değilsiniz.Hatta bir tık üstünüzdeyimdir bu konuda.Birinciliği kimseciklere vermem.

bazı insanlar böyledir dindarsan seni allahla kandırmaya çalışırlar, hassas ne noktan varsa onunla vururlar. boşverr 8 milyar insan var 8 milyar da çeşit var bu dünyada

Kac yasinda bu sapik sahtekar?

bazı insanlar böyledir dindarsan seni allahla kandırmaya çalışırlar, hassas ne noktan varsa onunla vururlar. boşverr 8 milyar insan var 8 milyar da çeşit var bu dünyada

O da hep Allah'tan kitaptan bahseden bir insandı, ve annem der ki ası öyle olandan kork. onlar göz boyamaya çalışır. Gerçekten içten gelerek yapan gösteriş yapar gibi her yerde anlatmaz yapmaz içinde yaşar gizli yapar sadece Allah bilir der.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…