Sinirden buraya yazayım dedim. :)

Yaa hee heee deee sen ona bu numaraları ilk okul cocukları kanmaz arkadaşı onun numarasını verecek onun herseyini anlatacak daha neler arkadaşının isi gücü yok sanki, kendini cok zeki sanıyor o arkadaş belli embesil beyinli sey dedigine kendin bile inanmıyorsun deseydin hic ugrasma sen ona yol ver gitsin

bu tipler inkar ettiği yetmezmiş gibi bide üste çıkarlar.seni gidi sanal alem kazanovası.inanma sakın yalanlarına.boşver seni Allaha havale etsin amin de geç

böyle sitelerde kovalayanlar iste damacanaya, ördege hallenenler. abazaya bak bence bırak görüsmeyi konusma bile. bildigin aranmıs adam bir ton hikaye yazmıstır simdi kafasindan. yol ver gitsin

Güven vermeyen erkek ne diye seni heycanlandırıyor o halde bol,bol yalanını dinleyip kandırılmaya açık olacaksın , he, kendi düşün ağlamaz

Canım ama bu konuşan kişi benim erkek arkadaşımın adını vermiş, daha önce yaşadığı şehiri söylemiş, telefon numarası vermiş. Benim arkadaşım o yüzden konuşmuş acaba birisimi kullanıyor fotolarını diye. Bana o ilk tanışırken ben Antalya'da yaşıyordum hayatım içki ve kadınlardı düzelmek için orayı bıraktım buraya geldim dedi. Burada düzeldim dedi. (Düzelememiş) arkadaşımada aynı şeyleri demiş. Yani o olduğuna eminim. Manyak karşında ki belki kadın bile değil seninle dalga geçiyor belki. 17 18 yaşında ergen gibi çıplak kadın fotoğraflarını takip etmek nedir ya instagramda.
Ayrıldın bu çocuktan değil mi? Alınma ama ağır abazan, hayır yani çıplak fotolara bakabilir anlarım ama instagramdan takip edip de kendini çevreye rezil etmez hiçbir aklı başında erkek. Takip etmesi gerçekten liseli işi bildiğin.
Mesajlarına cevap verme sakın, mal bu bildiğin.

X