Sinirden buraya yazayım dedim. :)

MissPoine

Guru
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2010
7.753
9.873
Selam kızlar, benim bir ilişkim vardı. Ya da ben var olduğunu sanıyordum. :) Uzun zamandır kimse olmayınca baya kaptırdım kendimi. Sonra benim arkadaşım geyik olsun diye girdiği bir arkadaşlık sitesinde sevgilimi görmüş. Profiline girip bakmış ve bu kişi direk mesaj atmış. Adını söylemiş, yaşadığı yeri söylemiş, telefon numarasını vermiş. Bizim yaşadığımız özel bir şeyi anlatmış. Hayalini kuruyor gibi. Sonra arkadaşım bana söylememiş üzülürüm diye. Biz bununla tartıştık bir konu yüzünden ben ağlayıp zırlıyordum sinirden, kimse için ağlamamayı öğreneli çok oldu. Arkadaşımda dayanamayıp söyledi. Mesajları okuttu telefon numarasını vermiş. ilk başta cevap veremedi. Şimdi de arkadaşım o diyor, senin numaranı neden vermiş diyordum bilmiyor diyor. Bir de bana iftira atıyorsun diyor. Arkadaşımla cinsel içerikli konuşmaya çalışmış, bende ona sapık mısın sen yüzünü görmediğin insanlar seks konuşuyorsun dedim. Allah'ından bul dedi. :) beni damgalıyorsun dedi, iftira atıyorsun dedi. :) Ben delirdim iyice, ya arkadaşın senin adını neden kullansın, neden senin numaranı versin, neden eskiden yaşadığın yeri söylesin.
İnstagram hesabına baktım takip ettiği kişilere daha önce yapmamıştım iki tane profil var görünce şok oldum 2 tane çıplak kadın fotoğrafları yüklü profil ona mesaj attım baktım sen ergen misin çıplak kadın fotoğrafları ile tatmin oluyorsun diye, şimdi profiller uçmuş...
Hala bana ben seni Allah'a havale ediyorum diyor. Benim en hassas noktam bu biliyor ve beni oradan vuruyor. Ona vurduğum damgayı asla unutmayacakmış. :) Ya bir insan göz göre göre nasıl inkar eder ki. Arkadaşın senin numaranı neden versin. Şizofren mi kendini sen mi zanlediyor diyorum. Ben onunla konuşmuyorum artık diyor. Nerede böyle fırlama ruhlu birisi var mıknatıs gibi çekiyorum. Hala mesaj atıp Bunları buraya rahatlamak için yazdım.
Rahatladım mı bilmiyorum ama aptal yerine konulmak, zekamla alay edilmesi en tahammül edemediğim şeyler. Bugün konuşmak için yanıma gelecekmiş üzerine atlayıp saldırmazsam iyidir.

arkandan çevirdiği işleri öğrendiğin için sevin bence. şükret hayatından gittiğine

Bir paratoner Vakası daha.bende nerde hasta,şizofren,dengesiz insan var onu çekerim paratoner gibi, neden bilmiyorum kadın olsun erkek olsun bütün aklı kutlar beni bulur,bazen kendimden Şüphe ediyorum sorun sizde değil bende diye bağırasın geliyor yüzünü yine erken görmüşün canım buna şükret ama maşallah aklı başında birisin belli zaten.mesajlarına cevap vermede kudursun, çünkü laf anlatmak icin Göbek catlatan cinsten karşındaki,sen sinir hastası olursun o yine anlamaz seni

teknoloji ilerledikçe aldatmalar çoğaldı..bilgisayar telefon yokken sadece görüşüp aldatılıyordu..şimdi yok facebook yok chat siteleri vs..aldatmaya meyilli insanlara birçok ortam oluştu..bence kesinlikle inanma..

Canım bende ona sapık dediğim için bana Allah'ından bul dedi. :) Benim ona demem lazımken... Arkadaşıma da rezil oldum yerin dibine girdim resmen o mesajları okurken.

zeytinyagı kılıklı deseydin
Allahımdan bulacak kesinde kim oldugunu görecez deseydin
nasıl sinirlendim gene

Anlamadım ki konuyu yeminle,neyse arkadaşlara katiliyim bari,sapık bu çocuk uzak dur...

adam düz duvara tırmanıyor resmen bi uçan bi kaçan kurtulmuş elinden.

Birde itiraf etse, ben değil arkadaşımdı diyor, bana attığın iftirayı unutmayacağım diyor. Dedim arkadaşın şizofren mi kendini sen zannediyor senin numaranı veriyor, bilmiyorum neden vermiş, konuşmuyorum onunla artık kavga ettik o yüzden nasıl ispat edeceğim bilmiyorum diyor. Beni arkadaşınla konuştur diyeceğim zannediyor sanırım demeden yolu kapıyor ama zaten öyle bir şey demem herşey ortada.

Arkadaşım girmiş, arkadaşım konuşmuş, kuzenim yazmış, haberim yok
Aynı yollardan yıllar önce geçtim ama değmiyor bir de yalan söylüyorlar utanmadan

ya bu iyice yüzsüz olmus cnm hiç canını sıkma. onu derkende gülüyodur emin ol. seni allaha havale ediyomus . he heee. önce bi yaptıklarınını hesabını versin.

Anlamadım ki konuyu yeminle,neyse arkadaşlara katiliyim bari,sapık bu çocuk uzak dur...

Canım nesini anlamadın daha nasıl anlatayım erkek arkadaşım bir arkadaşlık sitesine üye olmuş ve benim arkadaşım onu orada görmüş, sonra bir profil açmış ve onun profiline girmiş o sitede kimin profiline baktığı gözüküyor ve hemen arkadaşıma mesaj atmış. Arkadaşım bakalım ne dicek diye cevap vermiş ve bu biraz konuştuktan sonra telefon vermiş seks muhabbeti yapmaya başlamış vs. inkar ediyor ben değildim arkadaşımdı diyor. İnstagram hesabına baktım tek tek 2 tane hesap takip ediyor çıplak hatun fotoğrafları dolu. Böyle işte.

Sapık bide üste çıkıyor demek istiyorum ama aynısı kuzenimin başına geldi kuzenim erkek ve fırlama bir arkadaşı kuzenimin fotoğrafıyla böyle bir sitede maşallah neler yapmış kuzenimin nişanlısıda bunları görmüş bu yüzden sırf 6 ay ayrıydılar daha yeni barıştılar sayılır...Kızı zor ikna ettik , garibim (kuzenim) kız ona saydırdıkça oda saydırdı ben şerefsizmiyim bana neler diyorsun hiç tanımamışsın diye 6 ay boyunca aileler bile birbirine girmişti...Sonuç olarak o salak arkadaşı bi güzel dayak yedi özür dilettik kızın ailesinden falan...Yani öyle fırlama arkadaşlar var

Arkadaşım girmiş, arkadaşım konuşmuş, kuzenim yazmış, haberim yok
Aynı yollardan yıllar önce geçtim ama değmiyor bir de yalan söylüyorlar utanmadan

Tatlım ben yazmadım kuzenim yazdı çok klişe ben onun geyiğini yapıyordum ona, o yüzden o olmayan zekası ile arkadaşım dedi sanırım artık gülüyorum yaa hep beni buluyor bunlar.

Hem sapık hem salak kombo yapmış
yuhhh!
gerçi bunları iş üstünde yakala yine inkar ederler ...
üzülddüm...

Sağol canım yordum senide,toparlayamadim konuyu,anladım şimdi, sapikliktan öte bişey bu ileride dahada doyumsuz olur bu..en iyisi uzaklaş,yoksa daha çok uzulursun ileride..

valla şimdilerde erkeklerin geneli böyle.. bunlar yüzünden arada iyileri çıkıyorsa bile güvensizlikten yaklaşamıyoruz..

Canım ama bu konuşan kişi benim erkek arkadaşımın adını vermiş, daha önce yaşadığı şehiri söylemiş, telefon numarası vermiş. Benim arkadaşım o yüzden konuşmuş acaba birisimi kullanıyor fotolarını diye. Bana o ilk tanışırken ben Antalya'da yaşıyordum hayatım içki ve kadınlardı düzelmek için orayı bıraktım buraya geldim dedi. Burada düzeldim dedi. (Düzelememiş) arkadaşımada aynı şeyleri demiş. Yani o olduğuna eminim. Manyak karşında ki belki kadın bile değil seninle dalga geçiyor belki. 17 18 yaşında ergen gibi çıplak kadın fotoğraflarını takip etmek nedir ya instagramda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…