Selam kızlar, benim bir ilişkim vardı. Ya da ben var olduğunu sanıyordum. :) Uzun zamandır kimse olmayınca baya kaptırdım kendimi. Sonra benim arkadaşım geyik olsun diye girdiği bir arkadaşlık sitesinde sevgilimi görmüş. Profiline girip bakmış ve bu kişi direk mesaj atmış. Adını söylemiş, yaşadığı yeri söylemiş, telefon numarasını vermiş. Bizim yaşadığımız özel bir şeyi anlatmış. Hayalini kuruyor gibi. Sonra arkadaşım bana söylememiş üzülürüm diye. Biz bununla tartıştık bir konu yüzünden ben ağlayıp zırlıyordum sinirden, kimse için ağlamamayı öğreneli çok oldu. Arkadaşımda dayanamayıp söyledi. Mesajları okuttu telefon numarasını vermiş. ilk başta cevap veremedi. Şimdi de arkadaşım o diyor, senin numaranı neden vermiş diyordum bilmiyor diyor. Bir de bana iftira atıyorsun diyor. Arkadaşımla cinsel içerikli konuşmaya çalışmış, bende ona sapık mısın sen yüzünü görmediğin insanlar seks konuşuyorsun dedim. Allah'ından bul dedi. :) beni damgalıyorsun dedi, iftira atıyorsun dedi. :) Ben delirdim iyice, ya arkadaşın senin adını neden kullansın, neden senin numaranı versin, neden eskiden yaşadığın yeri söylesin.
İnstagram hesabına baktım takip ettiği kişilere daha önce yapmamıştım iki tane profil var görünce şok oldum 2 tane çıplak kadın fotoğrafları yüklü profil ona mesaj attım baktım sen ergen misin çıplak kadın fotoğrafları ile tatmin oluyorsun diye, şimdi profiller uçmuş...
Hala bana ben seni Allah'a havale ediyorum diyor. Benim en hassas noktam bu biliyor ve beni oradan vuruyor. Ona vurduğum damgayı asla unutmayacakmış. :) Ya bir insan göz göre göre nasıl inkar eder ki. Arkadaşın senin numaranı neden versin. Şizofren mi kendini sen mi zanlediyor diyorum. Ben onunla konuşmuyorum artık diyor. Nerede böyle fırlama ruhlu birisi var mıknatıs gibi çekiyorum. Hala mesaj atıp Bunları buraya rahatlamak için yazdım.
Rahatladım mı bilmiyorum ama aptal yerine konulmak, zekamla alay edilmesi en tahammül edemediğim şeyler. Bugün konuşmak için yanıma gelecekmiş üzerine atlayıp saldırmazsam iyidir.