Sinir Olduğunuz insanlar..

KARADUT15

Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2022
44
60
34
Merhaba hanimlar. Akrabalarınizdan, iş yerinizden yada sosyal hayatinizda, sebepli veya sebepsiz sinir oldugunuz insanlari gördüğünuzde ilk aklınızdan ne geçiyor ? O insanlara Nasıl davranıyorsunuz ?

Görmezden geliyorum. İş yerinden var bikaç tane. Göz teması kurmamaya çalışıyorum. Normalde herkese selam vermeye çalışırım ama bunları es geçiyorum. Onların da çok umrunda olduğumu sanmıyorum ama mümkün mertebe değmemeye çalışıyorum. Benim için bi anlam ifade etmiyorlar. Sinir de olmuyorum aslında, sadece arkamdan konuştuklarını bildiğim için tavır aldım kendimce. Bile bile gidip selam versem yüzlerine gülsem kendimi çok ikiyüzlü hissederim. Yoksa benim için ha varlaar, ha yoklar.

Merhaba hanimlar. Akrabalarınizdan, iş yerinizden yada sosyal hayatinizda, sebepli veya sebepsiz sinir oldugunuz insanlari gördüğünuzde ilk aklınızdan ne geçiyor ? O insanlara Nasıl davranıyorsunuz ?
Ben genel olarak insan sevmiyorum. Disari cikinca markette pazarda esnafta vs bes dakikalik sahte bir gulumseme merhaba konusma.akrabalarimdan sevmediklerime genel olarak hic konusmam yani selamlasirim ama aramam sormam yolda karsilastim yalandan kosarim isim varms gibi.eve zaten genel olarak misafir kabul etmem yani usengecim ayni zamnda. Hayatim boyunca tek olmayi cok sevdim alisveris yapmak disarsa yemek yemek kahve icmek bircok sey. Eşimede bazen sinir oluyorum hemen uyuyorum 😀bu insan sevmeme aliskanlihi ailemden kaldi kucukken tonlarca misafire yemek yapmaktan agirlamaktan biktik

Görmüyorum ki davranayım. Öyle atmosferde yer kaplıyor ama ben görmüyorum yani, yanımdaysa da görmüyorum.

Bunun net bir cevabı olamıyor malesef ama genellikle mesafeli.
Çünkü mesela iş yerinde sürdürmek zorunda olduğumuz, kestirip atamayacagimiz mecburi ilişkiler oluyor. En iyisi sınır çizmek ve mesafeli davranmak.

Görmezden gelmeye çalışıyorum veya uyarıyorum ama illa saçma sapan davranıyorsa anlayacağı dilden lafını veriyorum

Görmüyorum 🙄
Evren’de dahi yok sayıyorum aaa o kim falan yapıyorum muhatap olmam kısaca nefes tüketmem yani
I don’t care anymore ...

kafa selamindan baska bir sey yapmiyorum..napayim sevmiyorum diye kafa goz dalayim mi:)

Toksik insanlari hayatimda tutmuyorum. Biri bana durduk yere bulasmaya kalksa da agzinin payini veriyorum. Disardan böyle sessiz sedasiz göründügüm icin birden saydirmaya baslasam hep geri basiyorlar genelde. Ondan haric hic muhatap olmam. Eskiden kafamda cok ugrasirdim insanlarla, kendimi aciklamaya calisirdim. Simdi yok sayiyorum bir güzel

Bir yolunu bulup Yıldız Tilbe’nin “hepinizden nefret ediyorum ama tek başımayken canım sıkılıyor” sözünü dile getiriyorum 😂

İş hayatında oluyor. Ve biliyorum ki onlar da bana karşı boş değiller :KK70:

Sükûneti ve surattaki ifadeyi milim bozmamanın, insanları uzun vadede çat diye çatlatmaya muktedir olduğunu bilenlerdenim. Çok leşim var böyle :KK66:

Bir şey gecmiyor genelde. Yok sayarim sevmediklerimi genelde goz temasi kurma firsati bile vermem. Satasmaya cesaret eden olursa da rencide ederim.

İş ortaminda profesyonel davraniyorum. Olmasi gereken gibi.

Özel hayatimda miktiri cekiyorum. Ateş alsa tükürmem

Her konuda fikir yürüten insanlara sinir olurum her şeyi biliyormuş gibi yapanlara sinir olurum 😁
Ve içimden görmeyi reddediyorum bunu da böyle kabul etmişler deyip geçiyorum skdjdnd

X