- 20 Mart 2023
- 759
- 2.256
- 33
arkadaşlarım memlekette kaldı. benim arkadaş bulamamam seçiciliğimden. sizin gibi ota çöpe kızan saçma sapan bir karakterim yok yani sizin gibi yabani değilim ama seçiciyim. benim gibi insanlar kaliteli dostluklar ara ama ben kasiyerle kavga etmem mesela. ya da gittiğim markette selamlaşırım güler yüzlüyümdür. insanlara kaba davranmam. insanları aşağılamam sizin gibi. biri bana tavsiye verdiğinde sizin gibi terslemem hatta kısa sürede samimi olurum. hayatıma almam. istesem kısa sürede 50 tane arkadaş edinirim. sosyal biriyim. benim kast ettiğim şey kalıcı arkadaşlık. yoksa sokağa çıkınca lojmanda ve diğer bloklarda gördüğüm her kadınla selamlaşıyorum. evime komşularım geliyor. onlar komşum arkadaşım değil :) sizin gibi yabani olsam onlar da gelmezdi. bence siz hala aynısınız. hala yabanisiniz.
Evet senin sıkıntılı yorumuna istinaden mesajlarına girdim son mesajında arkadas aradigini gordum. İroniye bak. Ben de sana teshis koyuyorum; sen o kadar kibirli ve kabasin ki 40 yasina kadar saglam dostluk kuramamissin 80 yasinda da kuramazsin.
Nasil? Sana senin gibi yazinca nasil da kustun kibrini?